« Lille April leger med sne | Main | To do: Forhave »

April 17, 2012

Comments

Silla

Hjertelig velkommen hjem kære Marina:)
Det tog mig også omkring to år at føle mig hjemme i det hus hvor jeg bor i dag....men det var nok fordi det var ikke et hus vi valgte selv at bo i....:D (Det lyder måske dumt...!!! )
Vores søn købte det først med hans kæreste,så forsvandt hun pludselig ud af hans liv..han kunne ikke tænke sig at bo der alene så vi købte det så han ikke ville komme ud af det med kæmpe gæld...
MEN hold op hvor er jeg glad for det i dag....huset er nok lige som mig...det har en rigtig gammel sjæl:)

Velkommen knus og kram til dig :)

Losarinas mor

Hvor er det godt !

Tanya

:-) Det er dejligt....simpelthen dejligt. Jeg kender følelsen at bo i et fremme [? stranger's ?] hus, selv om huset er mit. Og jeg kender følelsen at bo "hjemme" -- det er allerbedst...og det kommer så langsomt!!! Men, solen skinner lidt lysere, finder jeg, når det sker. I am so very, very happy for you!!!!!

[Hvordan siger man det - at være happy for someone - på dansk?]

Marina

Kære Silla. TAK. Det er en fin historie at I hjalp jeres søn og dejligt at du nu har fundet hjem i det hus som han og kæresten i sin tid valgte sammen. Jeg har jo sådan set heller ikke valg mit nye hjemsted men jeg var med til at vælge huset eller rettere haven og beliggenheden for det var jo det vi faldt for. Jeg kan godt misunde dig lidt at dit hus har en gammel sjæl, det havde den kronede kats hus også og det var måske især den sjæl jeg elskede og savner her. Tilgengæld er vores nye hus virkeligt dejligt rummeligt og på mange måder er lyst og venligt sted at bo.

Kære Miri. Tak. Jeg ved du kender det at længes mod andre hjemsteder.

Kære Tanya. Ja du må da om nogen kende til det at flytte og bliver det ikke til sidst sådan at dit hjem er i din familie snarere end i det hus du bor lige nu? På dansk har vi et lidt formelt udtryk: "det glæder mig på dine vegne" men det siger man ikke i normalt talesprog. Her vil man nok bare sige "skønt" eller "fedt" eller noget andet lignende. (Dansk mangler i daglig tale mange af de udtryk der bruges på engelsk, men har så til gengæld andre der savner præcis oversættelse til engelsk. Er det ikke sådan med alle sprog?)

Lisbeth

Jeg glæder mig på dine vegne, jeg husker hvor ked af det du var da du skulle flytte.

Mette

Hvor ser det dejligt ud, Marina. Jeg får helt lyst til at kigge forbi til en kop te i forårshaven! Vi har boet i vores hus i 18 år, og jeg har elsket det hus, siden jeg var teenager. Desværre er vi ikke haveinteresserede, og det er vi lidt kede af .... Det er naboerne sikkert også! Livet har givet mange andre udfordringer, som til stadighed er ressourcekrævende......

Teresa

Dejligt. Det under jeg dig virkelig

Camilla

Dejligt at i endelig er faldet til der. Men vildt at det er 1½ år siden.... Jeg husker det som var det igår... Eller måske ½ år men da ikke 1½ år siden....
Selv er jeg lige flyttet i mit første hus i januar, og har følt mig hjemme siden dag 1 - hvilket jeg aldrig har prøvet før (godt nok i lejligheder) Men mit hus er fantastisk og jeg ELSKER det... Haven er desværre lidt kedelig, alt for meget græs. Men beliggenheden er fantastisk, med udsigt over marker og vand! og så kan der jo ændres på græsset. Håber jeg engang bliver så sej til det med have som dig :)

Nathasja

Jeg har det fuldstændig som Camilla, vildt at det er 1½ år siden!! det sætter virkelig tiden i perspektiv.. hvor flyver den dog alt for hurtigt afsted. Selv har jeg endnu ikke haft fornøjelsen af at flytte i hus, da mig og min mand begge har nogle år tilbage af studiet. Men vi glæder os til at kunne slå rødder.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.