« Mit nye øje | Main | Simpel dagbog »

April 12, 2012

Comments

Helle

jeg har haft en blog siden 2008 men begyndte først at skriv på den i 2010 jeg følger mange blogge og finder mange indput i næsten alle blogge og som dig kan jeg bedste lide når jeg kan "se" forfatter i det jeg læser ... jeg køber ikke ugeblade ... alle de blogge jeg følger er min ugeblade :)

Design À la Camara

Imponerende at du har vil bruge tid på at fremhæve andre blogs - jeg linker tit og ofte til andre, altid i en positiv ånd uden at forvente noget igen. Bloggen er min og jeg bestemmer klokkeklart, hvad jeg vil skrive - hvilke temaer jeg lægger mig fast på - uge for uge - men udgangspunktet er indretning med kant fra mit eget hjem, det der inspirerer mig fra andre hjem og upcycling stort som småt og det der interesserer mig og det jeg brænder for.

Så thumbs up til dig.

Lise

Så helt sikkert thumbs up til dig.

Et pragtfuldt og skønt indlæg, som ærlig og redeligt sætter ord på denne verden vi begiver os rundt i herinde på nettet. Som sætter ord på dine tanker og grænser, og netop fortæller at denne side er din, og hvem der bestemmer over den. (Det var der nogen der kunne lære lidt af)

Et indlæg som får mig til at stoppe op på en ellers kaotisk dag... Jeg kommenterer sjældendt, men nyder bare mine små pause-stunder med inspiration, glæde og sorger, hverdagsglimt og andet fra jer alle.

En stor tak og kærlige hilsner fra mig.

Teresa

Også tak til dig, Marina. I de her år er der mange, der bruger bloggerne til at promovere deres sag. Det gælder produkter, holdninger og alt muligt andet. Jeg opfatter min blog som personlig. Ikke privat, men mine personlige oplevelser og ideer, som jeg har lyst til at dele med andre. Derfor er der selvfølgelig også en privat del, som man ikke hører noget til på bloggen. Jeg referer, når jeg oplever noget, som jeg gerne vil dele. Ikke fordi der er andre, der synes at jeg skal. Alt andet finde jeg utroværdigt.

Céline

Simpelthen så fint og rigtigt skrevet. Jeg må sige at det jeg også elsker ved din blog er at det er en stor blog, men ikke en reklame blog, hvilket er noget jeg synes har taget overhånd i blogland.
Tak fordi du er dig Marina <3
Knus Céline

Mie

Fandt frem til dig, hos skønne Julia.

Tænk engang nogen vil betale dig for at fremhæve deres blog. Og have det hemmeligt. Hold da helt op..........

Sikke kreativiteter der fylder din side. Så fint.

Kh Mie

Marina

Kære Helle. Tak for din søde hilsen. Jeg får ofte kommentarer og mails hvor søde mennesker skriver at de gerne vil have bloggen mere personlig, men det er ikke min mission eller intresse at fortælle om mig selv. Jeg er et meget privat menneske og det er faktisk ret atypisk for mig at have en blog. Desuden er det slet ikke det stof der bliver læst mest på Badut. Størstedelene af mine læsere læser alt årstidstoffet som også er det der er bloggens omdrejningspunkt. Når der ikke er en højtid eller noget andet årstidsspecifikt bliver her altid lidt stille og på en måde er jeg rigtig glad for det for så er det som om det er en anden slags læsere der finder herind.

Marina

Kære alle: Jeg er alene med en hel masse børn så bloggeriet er lidt afbrudt. Jeg er virkelig glad for alle jeres søde kommentarer og kommer tilbage til jer allesammen men det kan godt blive lidt afbrudt.

Marina

Kære Design a la Camara. Du har en fin blog med en meget personlig linje og jeg har godt lagt mærke til at du er god til at omtale andre positivt. Jeg er også en linkgiver og linker glad i alle mulige sammenhænge, f.eks. hvert år i min julekalender og her for nyligt til påskeideer. Jeg prøver også i øjeblikket at lave en liste med links til kreative børneideer, men den er knap så populær. Kategorien her hvor jeg slår på tromme for en anden blog generelt er lidt anderledes fordi det sådan mere er bloggen i almindelighed end en bestemt ide. Jeg har gjort det meget tidligere men har som sagt holdt en rigtig lang pause. Før anbefalede jeg først og fremmest mange nye blogs og altid blogs hvor jeg holdt af helheden altså både design, tekst, ideer og billeder. Det her var jo den første anbefaling i den nye bølge så jeg ved ikke helt hvordan linjen kommer til at blive.

Marina

Kære Lise. Mange, mange tak for din søde hilsen. Jeg får heller ikke kommenteret så meget som jeg kunne ønske mig for ofte prioriterer jeg at klikke mig forbi en masse blogs fremfor at skrive kommentarer. Jeg har dog engang fået det råd at skrive en kommentar en af de første gange jeg besøger en blog for at den der har bloggen kan se hvem jeg er og herefter ikke behøver at bekymre sig over tilbagevendende besøg (det var en råd fra en blogger der blev kopieret meget og som havde fundet Badut kopieret og i den sammenhæng skrev vi lidt frem og tilbage).

Med hensyn til reklamer vil jeg aldrig sige et ondt ord om de bloggere der åbent reklamerer på deres blogs. Var der hæderlige penge i det tror jeg såmen også at jeg ville tillade udvalgte reklamer på Badut og kunne jeg som de amerikanske bloggere leve af at blogge ville jeg gøre det, ikke mindst fordi jeg så kunne tilbyde mine læsere en hel masse mere end det jeg får lavet i dag. Der hvor jeg stejler er når reklamerne ikke skal foregå åbent. Det vil jeg simpelthen ikke være med til. Det er uetisk og forkert. Nu har jeg heldigvis taget mig sammen til at skrive en reklamepolitik og det har stort set fjernet alle de henvendelser jeg gerne vil undgå.

Hav en dejlig dag. Jeg sætter pris på hvert eneste af dine besøg også selvom du ikke siger noget.

Marina

Kære Teresa. Netop du med alle dine fine opskrifter kunne jo sagtens lave en blog med reklamer og jeg tager hatten af for dig netop fordi du vælger at skrive præcis som du gør.

Badut promoverer faktisk en sag. Den er mit mikropolitiske forsøg på at holde liv i de danske traditioner og på at fremme hverdagsglæde og børnekreativitet. For mig er det vigtige sager og det er dem jeg brænder for at formidle.

Marina

Kære Céline. Mange tak for din søde kommentar. Du er jo et af de mennsker i blogland hvis stil jeg beundre allerhøjest så det betyder meget for mig at få sådan en kærlig hilsen.

Omme på min side af virkeligheden foregår der ofte en kamp om den reklamefri del af bloggeriet. Jeg er omgivet af mennesker der ved ting om foretning og ingen fatter hvorfor jeg bruger så meget tid på at skrive en blog der sådan set ikke gavner mig personligt. Badut skriver jeg jo fordi jeg brænder for det jeg prøver at formidle og skal det en eller anden dag vise sig at det kommer mig til gavn vil det være dejligt men også meget overraskende.

Havde jeg midler til at søsætte en mere ambitiøs engelsksproget blog drømmer jeg om at formidle danske værdier, danske traditioner og danske steder. Sådan en blog som jeg drømmer om med indspark fra kreative danskere ville være dyr i drift og ville derfor være reklame finanseret. Igen ville målet sådan set være at formidle noget jeg synes er vigtigt at fremme i den globale konkurence men konceptet ville være et andet. Dette skriver jeg bare for at fortælle at jeg ikke er frelst.

Marina

Kære Mie. Velkommen. Dejligt at se dig her. Du skal vide at jeg fik tåre i øjnene og blev ude af stand til at ytre mig da jeg læste din beretning om dig selv. Jeg skal nok vende tilbage snarest og lægge en hilsen.

At folk vil betale andre for at linke til ders side eller blog er jo sådan set ikke så sært igen. Det er jo godt for google rang og hvad ved jeg og er vel bare en udvidet version af det med at ligge spamkommentarer. At de spørger mig er derimod helt uforståeligt. Det kan ihvertfald ikke være nogen der har læst Badut særligt godt og heller ikke være nogen der er særligt godt inde i digitalt diplomati.

Teresa

Og jeg er netop glad for at blive mindet om alle traditionerne... Herhjemme fik vi via dig pustet liv i pandekagedagen til stor glæde for hele familien. Jeg elsker at følge med i den årstidsskiften, der er her hos dig.

Marina

Kære Teresa. Hvor bliver jeg glad for sådan en kommentar. TAK. Badut er jo tænkt som en årstidsblog der helst hele tiden skal skifte i indhold og udseende for at passe til alle de skiftende ting man kan glæde sig over året rundt. Nogen gange er der så hul i de bunde temaer og så er der frit bloggeri på alle hylder. Det er også hyggeligt, men det mærkbare dyk i antallet af daglige besøgene viser mig at der virkeligt er læsere til det stof Badut er sat i verden for at formidle.

Dorit

Godt sagt. Jeg nyder din blog, specielt årstiderne, traditionerne og alle de gode idéer. Men som du selv siger, det er fornemmelsen af at "besøge" et virkeligt menneske, som gør blogverdenen helt specielt.

Marina

Kæreste Dorit. Noget af det værste ved blogland er alle de mennesker som man næsten når at kende men som så pludselig forsvinder helt eller delvis. Jeg har selv gjort det et par gange så jeg bebrejder ingen men jeg bliver lidt trist hver gang. Således også med dig som jeg savner nu du ikke længere er der på samme måde som før.

Dine fine ord om Badut gør mig glad. TAK. Det er jo lige præcis det der er Baduts mission.

Marina

Kære alle:

Sjovt nok var det slet ikke tanken at dette indlæg skulle fortælle om min holdning til det at blogge eller om Badut. Det var egentlig bare et optakts indlæg til min nye runde med anbefalinger af blogs, men jeg må have fået fortalt en masse om min egen tilgang til blogging siden alle de søde kommentarer om min blog kommer netop nu.

Jeg har elsket hver eneste kommentar TAK.

Maj Bjerre Dalsgaard

Sikke dog et godt og tankevækkende indlæg!
Jeg er vild med din måde at blogge. Har ikke været i blogland længe nok til at følge årstiderne hos dig, men har allerede gjort brug af flere af dine hyggelige DIYs.
Jeg kan rigtig godt lide det uformelle, uopslytede og gavmilde præg din blog har. Krydret med smukke billeder.
Vi er jo så mange med kreative hverdagsagtige blogs, men tror ikke at jeg i blogland endnu er kommet omkring en blog der som din. Her emmer af uselvisk gavmildhed. Det er dejligt!

Costumesmegastore.com

We have two guys and two girls in our group and we want fun halloween costumes without being dumb.
Let us know!!.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.