« Pip | Main | Ordkunst »

April 23, 2012

Comments

Silla

Det bliver rigtig godt det i har gang i,giver mere luft og jeg kan se det for mig med ROSER....hmmmmm jeg drømmer:)

Knus og kram herfra

Tanya

Wow! Det ser ud som det var et stooorrrrrrrt arbejde!! Mine muskler gør mig lidt ondt når jeg tænker om det. Men, man har altid stor lykke efter sådan en job. :) Tilykke!!!

Marina

Kære Silla. Det er jo udfordringen i denne have at der er så mange flotte og meget gamle stedsegrønne buske. Man skal tænke sig om inden man tager livet af sådan en busk, men på den anden side bliver vi også kvalt hvis vi ikke tynder ud her og der. Vi har fjernet de buske der var grimme og havde det dårligt og nu er vi tilbage med alle dem der trives men der er stadigt lidt for mange.

Jeg kom lige hjem og gik ud af værkstedsdøren for at hente et tæppe og jeg blev bare så glad fordi der nu er den fineste udsigt ud over haven og over til havehuset.

Roserne har jeg netop bestilt og nu er der bare tilbage at glæde sig (og håbe på de vil gro her hos os). Nå ja og så at få gravet det hele igennem selvfølgelig, jeg er kun ca 1/3 igennem.

Marina

Kære Tanya. Jep! Det er faktisk ikke en svær have selvom den er så stor, men når man kaster sig ud i sådan nogen projekter er der selvfølgelig meget arbejde. Min mand løb en halvmaraton og gik så igang med motorsaven og med at grave den allerstørste rod op. Bagefter har jeg så gravet og hældt jordforbedringsmatriale i jorden. Jeg elsker når vi på den måde laver noget sammen. Det var også min mand der foreslog projektet i første omgang, han har et godt øje for de store linjer.

Lisbet / *LLL & Co.*

Da jeg så din overskrift, troede jeg et splitsekund, det var solsortungen fra i går, der var blevet bytte for katten...! Og det havde da været SÅ sørgeligt! Så hellere en busk... trods alt! ;-)

*SMIL* fra mig...!

Marina

Kære Lisbeth. Ja, det kan jeg faktisk godt se. Jeg overså det da jeg sad og planlagde indlæg, men heldigvis er det bare en busk der er død og som jeg skriver så var det en busk der tog alt for meget udsyn og solskin så den måtte væk også selvom den var stor og gammel.

Mona

Uh ha da da, håber du har gemt guldregnen, for den har jo sådan et fantastisk ved. Skal faktisk lige til at lave en omgang knapper til en sweater af guldregn :)

Marina

Kære Mona. Du har ret det er det flotteste ved jeg kender med det tofarvede spil. Det her var jo bare et lille træ, vi har et andet og meget flottere og denne guldregn harmonerede ikke så godt med den meget smukke magnolia der står ved siden af, bare for at forklarer. Normalt er jeg ikke så meget for at slå planter ihjel, jeg plejer at flytte rundt med dem i stedet men disse kæmpestore buske og træer kan detsværre ikke flyttes og nogen skal væk for ingenting er blevet fjernet i 22 år. De mennesker der oprindeligt har anlagt haven har været forbi og det var deres klare mening at haven trængte til at blive tyndet ud og fornyet så jeg gør det med næsten god samvittighed.

Mona

Åh nej, men jeg mente egentlig bare at jeg håbede du ikke smed selve træet ud. Det er i min optik i orden at slå noget ihjel, hvis man BRUGER det. Og netop guldregn er så fint så fint :)

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.