« Påskehygge lige til at printe | Main | Mit nye øje »

April 09, 2012

Comments

Tanya

Hej Marina!! Jeg var hos mine foraeldre sidste uge (og min far har stadigvaek DIAL UP.....de er uuuudddde på landet) Badut har jeg rigtigt savnet...men se nu at der er mange posts for mig at laese. Jeg glaeder mig til det! God Påske :-)

stine

Hej Marina

... det lyder bare super hyggeligt:))

Kh. Stine

KirstenK

Den sidste dag før en ferie slutter er altid sådan lidt rastløs...idag har det regnet hele dagen, så her har vi også hygget os inden døre...Sød kanin i det forrige indlæg! Tak for link!

Silla

Smut,smukt forårstøj du har valgt Marina, med din smukke,smukke hjørnesten :D

Forårs knus og kram herfra.

M

Dejligt forårstøj, Marina. Det kunne Erleperle også godt trænge til......

linda

jeg savner helt de dage, hvor det regnede udenfor, man havde besøg af vennerne og ens mor lavede maden. er det mærkeligt at konkludere det på baggrund af det her fine hverdagsglimt? ps; måske jeg bare ikke helt er vant til hele voksenlivet. endnu.

Marina

Kære Tanya. Jeg har savnet dig og dine søde ord. Jeg håber I har haft en fantastisk påskeferie allesammen.

Kære Stine. Nemlig. Ren hygge.

Kære Kirsten. Det er nemlig sådan det er. Pludselig sniger hverdagen sig ind på en og der er så mange ting man skal nå. Heldigvis kunne jeg med god samvittighed sige til mig selv at Badut da umuligt kunne være i påsketøj når det nu ikke længere var påske.

Kære Silla. Tak. Jeg har ikke været ude og få fotograferet som jeg måske burde til den nye header så jeg legede bare lidt med de billeder jeg havde i forvejen. Det er altid lidt et pusslespil at lave en ny header synes jeg for jeg vil jo gerne have et barn med og så noget der viser årstiden (eller traditionen), desuden vil jeg gerne have en sammenhængene farveholdning og så er der noget med størrelsesforhold og retning på billederne. Derfor er det slet ikke altid at jeg kan bruge de billeder jeg på forhånd har tænkt mig. Mathilde har selv valgt netop dét billed fremfor et andet jeg gerne ville have brugt fordi der var en klup blå blomster med der passede i farven til de andre billeder. Det skal selvfølgelig være hendes valg og jeg er bare glad for at hun har sagt ja.

Kære Marie. Jeg er jo lidt tosset med de headere fordi jeg laver dem om hele tiden, men jeg gør det både fordi det er sjovt og fordi Badut er en årstidsblog. Mine udenlandskdanske læsere skriver nogen gange til mig at det føles som at komme hjem til Danmark når de kommer ind på siden og det er jeg virkelig stolt af. Derfor tænker jeg også meget på dem og på de ting der er allermest klassiske for danmark på de forskellige tider af året. Du har så mange skønne billeder og må da nemt kunne lave en ny fin header hvis du har lyst til det.

Kære Linda. Det er det skønne ved at læse blogs synes jeg. At jeg kan hoppe over på din fantastiske blog og genopleve hvordan det var at være studerende uden børn og at du kan besøge blogs hvor folk har andre aldre. Hvis det vi deler giver os minder eller drømme er det fint synes jeg.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.