« Simpel dagbog | Main | Lige straks »

April 14, 2012

Comments

Mette

Uha, jeg har lavet mange pizza snegle, men i takt med at børnene blev større ebbede det lidt ud. Fyldet var lidt forskelligt alt efter, hvad der nu var på lager hos os, men det var næsten altid noget med god tomat sovs af en eller anden art. Lige nu kan jeg dufte mine små tomater, der er godt på vej til at tørre ud i ovnen med rosmarin. God weekend!

Mia

Tak for tippet, vi bruger altid kødsauce resten til alm. pizza..jeg har da aldrig tænkt på at lave pizzasnegle af det.
God weekend
KH Mia

Marina

Kære Mette. Ja pizzasnegle er nok noget man mest laver når man har mindre børn i huset, men de er nu også fine til voksne f.eks. til en skovtur, især hvis man giver dem lidt mere spændene fyld.

Kære Mia. Ja kødsovs (og rester af kødsovs) kan bruges til alt muligt. Pizza med et tyndt lag af den gode kødsovs er også lækkert. I lang tid var det faktisk den eneste type pizza min største pige spiste. I pizzasnegle er kødsovs også rigtigt dejligt så det skulle I prøve ved lejlighed. God weekend til jer også.

Marie-Louise

Vi laver faktisk aldrig pizzasnegle. Ved ikke hvorfor -måske fordi vi laver noget andet. Vi laver pirogger bla med kødsovs i, og det er også et kæmpe hit.
God lørdag

Mette

...du har ret, Marina. Jeg kan da huske, at jeg har lavet nogle med pesto og gedeost til en pinse frokost. Måske jeg skulle gøre det igen! Kun fantasien sætter grænser!

Sofie

Vi er en vegetar familie som også meget gerne spiser pizzasnegle. I vores findes der fint hakkede peberfrugter, champinon, forskellige oste f.eks mozzarella, god tomatsovs, små tomater, friske krydderurter, oliven, kapers osv kun fantasien sætter grænser!
Og så et tak for mange gode opskrifter og ideer herfra :-)

Sofie

Marina

Kære Marie-Louise. Ja man får som regl sine favorit ting som man laver i en håndevending og uden så meget overvejelse. Pirogger er jo en super ting som jeg tror jeg skal blive bedre til at lave oftere. Jeg vil egentlig helst selv have dem med grønsagsfyld men det gider børnene ikke, hvorimod de har elsket dem de gange jeg har lavet dem med kødsovs. Jeg håber I har en dejlig weekend og tænker stadig med fryd på din smukke pude.

Kære Mette. Å det er godt! Detsværre er det jo sådan at jeg mest laver pizzasnegle til ungerne og de vil helst have dem med chorizo, parmaskinke eller kødsovs. Man kan putte alt muligt nogenlunde fast fyld i sine pizzasnegle, fantasien sætter slet ingen grænser. SKØNT. Og tak fordi du vendte tilbage med en genkommentar. Det er så dejligt når det sker.

Kære Sofie. Mange tak for din kommentar og for dine pæne ord om Badut. Du har helt ret man kan sagtens lave vegetar pizzasnegle. Allerlettest bare ved at købe færdige glas med pesto men der er også masser af skønne grønsager der egner sig fortinligt, porre er f.eks. rigtigt skønt og kartofler ala kartoffelpizza i ultraskønne skiver er også fantastisk. Pizzasnegle med svampe som I laver dem har jeg smagt (og de var gode) men aldrig bagt fordi jeg måske er lidt alene i familien om at være forelsket i svampe.

KirstenK

Kødsovs er en klassiker også selv om man ikke er barn...her er vi ægte kødsovsfans...det kan jo ændres i en uendelighed. En rest er også fin i en pizza eller en tærte for den sags skyld. Jeg bager ofte pizzasneglle i vegatar versionen med revne gulerødder tomatsovs og revet ost...og et lille drys oregano....den slags pizzasnegle er et sikkert hit hos mine dagplejebørn...Glædelig søndag til dig!

Marie-Louise

Vi har haft en dejlig weekend, tak. Jeg nyder også min pude kan du tro. Vi laver nogen gange pirogger med en rest lammekød, feta og spinat, et kæmpe hit...hos de voksne og dem skal der jo også tænkes på en gang imellem, ikke :-)

Marina

Kære Kirsten. Jeg tror måske jeg er færdig med kødsovs i en rum tid fremover når børnene en dag er flyttet hjemmefra for hold da op hvor vi spiser det ofte i alle mulige kombinationer. Rigtigt tit får vi jo også besøg af børn der måske er lidt betænkelige ved andres madlavning, men kødsovs det spiser de stort set altid.

Dine pizzasnegle lyder skønne og det er sørme nogle heldige dagplejebørn du har (på så mange måder tænker jeg når jeg læser med hos dig).

Marina

Kære Marie-Louise. Jo de voksne skal man også tænke på engang imellem (selvom det nok sker for sjældent, faktisk) og dine pirogger med lammekød lyder fantastiske. Jeg elsker lammekød.

Vi har også haft en dejlig weekend med fuld skrue på hyggen. Jeg har arbejdet som en hest i haven hele dagen med at ordne det der skal blive til nyt jordbærbed og plukkehave. Jeg har gravet stolper op og slæbt sten så jeg er helt mørbanket. Om et lille øjeblik går jeg omkuld, men på den rigtigt skønne måde som man gør det når man har fået frisk luft og fuglesang og tilmed været så heldig at udrette lidt.

KRAM

Sara

Men åh så gott det ser ut! Och jag som precis kom hem från butiken där jag har köpt vetemjöl för att baka pizza ikväll- och så ser jag det här inlägget du har gjort om pizza snegle! Så nu blir det pizzasnegle ikväll. *Kram Sara*

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.