« Lige straks | Main | Lille April leger med sne »

April 16, 2012

Comments

Tine

Vi har til al held kun en lukket altan på 6 m2 at gøre godt med og vi er allerede godt i gang med at få både frø og løg til at forvandle sig til de planter, der skal holde vores altan grøn og frodig det meste af sommeren samt starten af efteråret.

Jeg glæder mig til at følge, hvor langt du / I når med jeres projekter.

Annette - Eventyr Haver

Det tror jeg er en super ide Marina. Jeg glæder mig til at følge dien projekter og se hvad i planlægger i jeres dejlige have.

og det at inspirere andre er jo noget som vi alle kan bruge og ndye godt af :)

Design À la Camara

Dejlige talbestemte projekter I har sat jer for. Uh, har en list så langt som et ondt år - nogle projekter hænger uløseligt sammen - noget kan ikke laves før noget andet er gjort færdigt. Nye ideer tager konstant form - men på et og andet tidpkt. så rykker det nok :-D

Silla

Jeg glæder mig helt vildt til at følge med søde Marina...det er lige meget hvad du skriver om,mig kan du ikke skræmme væk :D
Have interesse fylder også meget i mit lille univers:)
Ok jo du kan da tro at der er nogle projekter jeg gerne vil denne sommer...lige som alle de andre:D men så ser jeg lige hvor meget det bliver til....drømme SKAL vi jo have.
Vi fik plantet omkring 600 løg i efteråret og det er vidunderligt at se dem begynde at kigge frem, det er efterhånden en gammel drøm der gik i opfyldelse der:)
Formiddagen har jeg brugt til små gøremål,skønt...elsker det:)

Rigtig god arbejdslyst til jer.

Knus og kram herfra

Losarinas mor

Jeg synes det er en rigtig god ide ! Og jeg vil følge med :-)

Line Paulsen

Jeg synes dermed en super fin ide og jeg glæder mig til at læse med.
Vi har også nogle små projekter i vores lille gårdhave. Et af dem var at få højtryksspulet friserne og det kan jeg nu sige " ta da " til. Næste projekt er at finde et lille vægdrivhus, samt få gang i krydderurterne. Vi har en lille have, men jeg elsker den og nyder bare så meget, at gå og nulre derude ;-)

Rigtig god fornøjelse med projekterne :-)

Margith

Jeg kan ikke få for meget have :-) spændende at følge jeres projekter.
Hos os afløser et færdigt projekt altid ideen til et nyt :-)
En terrasse venter, et plantehjørne med bord, tag og gamle vinduer venter.

Nini, Fejø

Små projekter har også ret.:-) Vi skal have fjernet en gammel hønsegårds indhegning, som er ved at vælte. Niels mener, at det kan jeg da godt lige selv klare, så nu må vi se, om det bliver gjort.

Ligenu skal jeg fjerne ukrudt i vores bede og lægge flis på. Jeg prøver at starte i dag

Tanya

:-) ...sigh...! Det lyder nettop som hvad jeg vil læse -- og det bedste er at det hele bliver tid til jer alle sammen hos Badut. Hvor er det dejligt, Marina -- og jeg er enig med de andre, og glæder mig til at læse med. Jeg har selv ikke noget langt tid i haven nu -- vi flytter snart, og så arver jeg en have midt i sommeren fra en anden familie. So, I'll live vicariously through your garden stories!!! Havehygge....det lyder great.

Marina

Kære alle. Tak for alle de skønne kommentarer. Jeg prøver at svarer lidt mens jeg laver mad. Det bliver nok lidt afbrudt men jeg skal nok komme tilbage til jer allesammen en af gangen.

Marina

Kære Tine. Det skal nok blive fint og frodigt. Engang havde jeg også sådan en altan som jeg elskede og udstyrede med alle mulige klatrene planter. Glædeligt forår til dig.

Kære Annette. Hvor er det dejligt at høre fra dig. Jeg har savnet dig. Ja, man kan altid lærer af hinanden, jeg husker f.eks. stadigt jeres pergola. Denne have er jo meget fin og færdig så her handler det allermest om at forny og tynde ud uden at ødelægge helheden. Alle de projekter jeg kommer til at vise på Badut er som sagt mere havelivs orienterede end de er egentlig plante indlæg. Jeg glæder mig for det bliver på en måde min debut i indretningsblogning.

Marina

Kære Design a la Camara. Å det kender jeg også godt. Jeg har tonsvis af projekter også langt flere end dem jeg har sat tal på og besluttet mig for at prioritere. De projekter jeg vil fremhæve er dem vi ligesom allesammen er blevet enige om (også børnene og ikke mindst manden) og det er vigtigt fordi det bliver hyggeliggere på den måde og fordi vi sammen skal bruge lidt af sommerferien på det.

Kære Silla. Mange tak for endnu en dejlig hilsen. Du gør mig altid glad. Jeg kan godt huske alle de løg (det var fra Claus Dalbys kasser ikke sandt) og jeg er sikker på at det ser super skønt ud lige nu.

frøken Frida

Ak Ja - Jeg stræber såmænd blot efter at få gravet min urtehave godt igennem ! Har allerede købt jordskokker og lægge-kartofler så hvis det skulle lykkes bliver jeg meget tilfreds.
Men men.... lad os nu se hvad det bliver til.

Men jeg glæder mig altså Vældigt til at følge med i projekterne som I andre formår at realisere !

Knus Frida

Lisbeth

Det lyder som en god ide, det er altid så inspirerende at se andres projekter. Jo jeg har gang i min mand som laver et stort forhaveprojekt for mig lige nu:-)

Marina

Kære Miri. Nu må vi så bare håbe vi kommer nogen steder....

Kære Line. En have behøver ikke at være stor for at være et elsket hjerterum og jeg kan høre at dit uderum giver dig meget glæde. SKØNT.

Kære Margith. Ja have er SKØNT, men Baduts læsere som de er flest vil hellere læse om nogle hverdagsfester og have nogle nemme DIYs hvilket er fint nok for det er jo kernen i netop denne blog. Men altså nu er det jo min blog og så længe den nogenlunde holder sig inden for konceptet tænker jeg at jeg godt på skeje lidt ud. Jeg kender fint det med de mange projekter, å ja, jeg har allerede købt en hel bunke planter der slet ikke passer ind i de to-do planer vi omhyggeligt har valgt. Ha! Så meget for planlægning.

Kære Nini. Hvor er det hyggeligt med en hilsen fra dig og Fejø. Jeg tænker meget på jer og følger med i alt det med skole og så videre. I har vist ikke små projekter i haven og jeg tror de fleste ville mene at et hønsehus der skal væltes og erstattes med noget nyt er noget af en mundfuld!! Hils omkring dig.

Marina

Kæreste Tanya. TAK søde. Vi har besluttet alle projekterne i fælleskab og det er endog sådan at min mand har fået mange af de gode ideer til ting der kan gøres mens børnene er kommet med andre af ideerne. Næsten alle projekterne handler om at gøre haven mere børneeventyrlig. Ikke fordi den ikke er rigtig fin i forvejen men jeg vil alligevel gerne give den en ekstra skalle for at det skal blive en have som de føler er en del af deres hjem.

Har I fundet det hus I skal bo i og er du glad for det? Det første år i en have er altid sjovt for der ser man alle de ting der er der og kan så småt begynde at drømme om det man selv vil gøre.

Marina

Kære Frøken Frida: Jammen det er da også en god ambition. Jeg har kæmpet mig igennem den stump jord vi skal bruge til jordbærbed og plukkebed og det er første gange i mange, mange år at det er sket her i haven....

Og så lige en advarsel: Du skal ikke lægge jordskokker i din køkkenhave med mindre du har rigtig god plads og vil have dem lige der for tid og evighed. Når de først har etableret sig slipper man aldrig af med dem uden gift. Tilgengæld har de det fint mange andre steder i haven og er også flotte og høje planter.

Marina

Kære Lisbeth. Dejligt med en arbejdsom og hjælpsom mand. Jeg ved heller ikke hvad jeg skulle gøre uden min. KRAM.

Elisabeth

Jeg eeelsker hageprosjekter. Jeg vil gjerne følge med i dine. Blir inspirert av slik.

Har store prosjekter på gang i min egen hage denne sesongen. nesten litt overveldende, holder på flere steder på en gang...

God helg :o)

Marina

Kære Elisabeth. Hvor hyggeligt. Jeg glæder mig selv meget til at se hvor meget der lykkes for os for også jeg synes at det godt kan virke lidt overvældende.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.