« Glimt | Main | Påskehygge lige til at printe »

April 08, 2012

Comments

Marianne Andersen

Tillykke med jeres nye bålplads. Whii. :-) spreder altid glæde. Vi bruger vores bålplads året rundt.

Marina

Kære Marianne: Vi har også altid været glade for vores de steder hvor vi har boet og dette er faktisk den første have uden bålplads jeg kan mindes at vi har haft. Vi har faktisk længe snakket om hvor i haven bålpladsen skulle være og også overvejet et mobilt bålfad sådan som mange har det. Jeg synes bare de er urimeligt dyre hvis de også skal have en fornuftig størrelse. Denne løsning er perfekt fordi vi faktisk ikke kan se bålpladsen fra haven men derimod går ind af sådan en lille hemmelig sti. Bålpladsen ligger meget tæt på skel men da det de nærmeste "naboer" er to stier der forbinder nogle naboers haver med åen tænker vi at det nok går. Der er meget lille færsel og slet ingen ophold på de stier. Efter stierne ligger en kæmpestor rododendrum plæne der er tilkøbt en have længere oppe af åen vistnok for at sikre udsigten. De opholder sig ikke meget på den plæne og når de gør er det oppe i den ende der ligger tættest på deres egen have.

Mona

Åh ja, bål MÅ man bare lave. Faktisk købte vi vores hus - ikke så meget på grund af selve huset - som på grund af en skøn bålplads, beliggende i en lysning i skoven, fyldt gamle roser og med udsigt til solnedgangen. Når vi er nede ved bålpladsen føler jeg mig først virkeligt hjemme. Tillykke med jeres bålplads, håber I får lavet en dejligt masse bål dér! :)

Marina

Søde Mona. Ja bålplads må man have, det er helt forkert uden. Jeres bålplads lyder som selve idealet på sådan et sted og hvor må det være dejligt at holde hyggeaften der. Vi har engang haft en helt fantastisk bålplads på toppen af en udsigtsbakke mellem æbletræer og med en fin lille skurvogn ved siden af. Detsværre fik vi den ikke brugt så meget fordi den lå temmelig langt væk fra vores hus og derfor endte vi tit bare med at lave bål på bålpladsen i haven. Her har vi jo en byhave, men heldigvis opvokset og stor så derfor er det perfekt med de lidt vildere omgivelser imellem de store træer. Der er ikke egentlig udsigt men lige nu er der anemoner i både gul og hvid.

Therese

Tillykke med bålpladsen. Jeg drømmer også om at få en bålplads, når vi en dag får drømmehuset med tilhørende have. Det må være så hyggeligt :-)

Marina

Kære Therese. Ja en bålplads det er bare altid et hit så det synes jeg bestemt I skal give jer selv hvis I kan finde en god krog.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.