« Du skal plante et træ | Main | Fru Knap og Nap »

May 08, 2012

Comments

Maj

Kære marina.
Stort tillykke med milepælen!
Det er jo helt vildt. Jeg kan godt forstå at du er stolt. Det har du god grund til!

Jeg håber helt bestemt at du ruller videre som indtil nu. Det ville være trist hvis du skulle gå hen og blive alt for blogvoksen. Eller... Jeg ved ikke helt hvad det vil sige. Men det lyder kedeligt ;-).
Og lukke ned?? Nej det er absolut udelukket! Det ville være et stort tab i mit blogliv!
Knus maj

Ps. Sender dig en mail i løbet af i morgen :-)

janne Bygebjerg

Og det er da også bare det du skal.
Der er ingen tvivl om, ihvertfald herfra, at din blog er som skal være. Hyggelig, inspirerende og underfundig. Me like :-)

Janne, aka perlepladset

Anna Svenning

Kære Marina

Kæmpe tillykke med de mange sidevisninger! Hvor er det altså bare flot! Og super velfortjent - din blog er så flot og inspirerende. Jeg håber, at du bliver ved, som du plejer.

Kh
Anna

Mette - Ønskefe

Hvor er det dog en skøn blog du har! Jeg har først nu opdaget dit skønne univers... Vil du ikke godt bare blive ved som du er? Her føler man sig velkommen!

Varme hilsner fra Mette - Ønskefe

Pernille

Tillykke. Jeg aner ikke hvor mange klik, min blog har været udsat for, men jeg holder meget af din, og undrer mig egentlig ikke over det fine antal - også selvom det lyder helt vildt.
Hvis jeg kunne bestemme, skulle du fortsætte helt som du plejer, for du kan noget ingen andre kan, og din blog er noget helt specielt og fantastisk, i det virtuelle univers, som jeg holder umådeligt meget af :)

200procent by bebe

Kære Marina, de mange klik er mere end velfortjent - der er så meget hjerte, tanke og mening bag din blog, som jo er det der gør at vi er så mange, der holder af at følge med herinde. Så du må meget, meget gerne rulle videre som du plejer!
Kram Bodil

Mona

Kære Marina, tillykke med det! Det er da fantastisk, at så mange kigger indenom dit liv. Og ikke for at være rørstrømsk eller altid mene det modsatte af andre, så har jeg altså en grundholdning til livet der siger, at man ikke bare altid skal fortsætte i samme rille. Muligheder for at ændre sig er ALTID en gave man skal tage imod med kyshånd. Det være sig i det store som i det små. Jeg siger ikke at jeg synes du skal ændre på Badut, det er helt op til dig selv, den er jo din. Men mit pip går på det generelle i at se muligheder for positiv udvikling, at se muligheder for at vokse, lære og blive klogere - eller viisere - på livet og på sig selv i al almindelighed. Voksen betyder vel ikke nødvendigvis kedelig?? Jeg vil da gerne være voksen på en fed, sjov og klog måde. (håber jeg snart bliver voksen;)- Nå, men nu har jeg måske igen været for alvorlig, så jeg stopper her og siger igen tillykke, du har i hvert fald fortjent det! kærligst, Mona

Lisbet *LLL&Co.*

Stort tillykke med det flotte, runde tal, Marina. Kan godt forstå, du synes det er vildt med så mange klik!

Forstår dog ikke helt, hvorfor et tal skulle ændre noget for dig og bloggen... så jeg håber da bare, du blogger videre som hidtil... og gå så efter den næste mill. ;-)

GLEM alt om Janteloven, klap dig selv på skulderen og glæd dig sammen med os, når du har succes i ind- og udland.

*SMIL* fra Lisbet

Trine

Kære skønne Marina!

Herfra skal der også lyde et kæmpe stort tillykke. Det er virkelig godt gået og fuldt forståeligt i et eller andet omfang, omend det er sindssygt mange klik, for vi er jo nogle stykker, der slet slet ikke kan få nok af dine skønne billeder og smukke, smukke ord!
Jeg bliver selv lidt "Rasmus Modsat" når folk fortæller mig, hvad jeg skal og ikke skal, så med fare for, at du har det på samme måde, vil jeg alligevel bede dig om og håbe på, at du vil fortsætte! Bare små 100 år endnu, eller sådan! ;0) Man sætter sig et mål, og når det mål er nået, sætter man sig et nyt. Sådan må det være... =0) (Kan du høre forsøget på overtalelse) Jeg holder derfor med Lisbet om, at du skal gå efter den næste million!
De kærligste hilsner og krydsede fingre fra Trine.

Design À la Camara

Dejligt at høre - meget bekræftende

Mia Folkmann

Det er SÅ flot med de mange læsere. Jeg kan godt forstå, at der kan være lidt "præstationsangst", men det er der bestemt ingen grund til. De mange klik taler deres tydelige sprog... ;-)

Til dit forrige indlæg vil jeg sige, at det er en supergod idé at lære børn at plante træer, og det er en sød tanke med et æbletræ til hver. Jeg er selv helt vild med træer af alle slags og griber enhver lejlighed til at plante ét... :-)

Margretha

Kære Marina
Jeg husker en af dine første blogindlæg om at være ordblind, og jeg har læst med siden. Tak for at du bliver ved med at dele med os alle, og kæmpe tillykke med millionen.

Julia Hausfrauen

Kære Marina. Sikke en milepæl. Stort tillykke!!

Moster Munter

Kære Marina
Stort tillykke! Og rul du endelig videre! holder så meget af din blog.

Tanya

Stort tilykke fra mig også!!! Jeg synes det er både fabulous og well-earned. Du skriver i sort og hvid ord, men de bliver altid til "wonder" og nogle magical. Altså, de bliver til mer end bare ord. :-)

Anette Hansen

Hej
Tillykke med millionen! Jeg håber sørme, at du ruller videre - din blog er både meget inspirerende og hyggelig at følge.
Mh Anette

Silla

Stort,stort tillykke herfra kære Marina:)
Vildt.....
jeg blev da lidt urolig da jeg læste voksen...og lukke.....det gav mig dog lidt ro at læse at du kører videre som du gør :D
DET er jeg glad for at høre...DET er jo dig,ikke? Du må for guds skyld ikke blive til noget andet...jeg kan rigtig,rigtig godt lide dig som du er :)

Rigtig,rigtig mange tillykke og tak,tak knus og kram herfra

Marina

Kære alle I kære mennesker.

Mange, mange tak for alle de søde hilsner. Jeg er helt overvældet og glad. Faktisk var det temmeligt grænseoverskridede for mig at skrive dette indlæg og jeg var heller ikke helt sikker på om det sådan overhovedet var noget særligt, men det var jo i hverfald som jeg skriver en personlig milepæl som jeg havde sat ude i horisonten da jeg besluttede mig for at fortsætte med Badut selvom jeg flyttede fra Fejø hvor bloggen blev grundlangt.

Badut er fra starten skrevet ud fra et helt lille dogmeregime og det har hjulpet mig gennem tiden til hele tiden at vide hvad jeg skulle skrive om og hvad jeg helt sikkert ikke skulle skrive om. Det er jo en dejlig ting, men nogen gange kan det også være ret begrænsede altid at skrive indenfor de samme temmeligt stramme rammer. Måske er det derfor jeg nogen gange længes efter en ny platform.

Badut er min blog og afspejler store dele af mit personlige værdigrundlag, men ingen blog kan eller skal rumme hele det menneske der skriver den, for mennesker er til alt held noget mere mange facetterede end der er rum til at udtrykke på en blog. Måske er det derfor jeg nogen gange længes efter at give mere plads til andre sider af mig. Jeg har jo efterhånden skrevet på Badut i 3 1/2 år og på mange punkter har jeg også flyttet mig i den tid.

Det med at blive blogvoksen er vel på den ene side sådan noget med at kunne finde ud af at markedesføre sin blog ordentligt med facebook, pintrest, give a ways og så videre og på den anden side at sige ja til nogen af de muligheder der gives for at få nogen personlige gevinster ud af arbejdet. Som det er nu siger jeg nej tak til stort set alt hvis jeg føler at bloggen skal bruges til at promoverer et eller andet. Jeg gør det nok dels fordi jeg er lidt genert men allermest fordi det ikke passer til Baduts dogmeregler. Denne indstilling må jeg ofte forsvarer og det er nok muligt at jeg tager fejl.

Som Mona skriver så er det godt at prøve noget nyt og jeg har idag tænkt rigtigt meget over det her med om jeg skal fortsætte som jeg plejer eller give mig selv en ny platform. Resultatet af alle overvejelserne var overraskende simpelt. Jeg fandt nemlig ud af at Badut er som Badut er fordi jeg havde et bestemt budskab at formidle da jeg begyndte og når jeg idag har svært ved at beslutte mig for en ny og mere blogvoksen vej så er det nok allermest fordi der ikke rigtigt er noget formål med det. Det er ikke noget andet budskab som jeg brænder lige så meget efter at formidle og selvom det kunne være sjovt at lege på andre blogplatforme så ved jeg jo også godt hvor meget arbejde der er i at skrive en blog. Derfor tror jeg ikke at der bliver lavet meget om før jeg pludselig en dag har et klart formål med det.

Endnu engang TAK fordi I er der allesammen.

Line Paulsen

Kære Marina
Jeg synes, at det er SÅ skønt, når jeg læser din blog. Du gør det så fantastisk fint(det vidner millionen jo også om) og uanset hvilken vej du vælger, er jeg sikker på, at det også bliver lige så fantastisk.
Et kæmpe tillykke med den flotte million ;-)

Trine

HURRAAAA!!! Hvilken dejlig nyhed at gå i seng på! Er vild med Badut og ser gerne, du fortsætter i 100 år ;0) Dog vil jeg sige, at får du pludselig en ny ide, følger jeg dig også gerne der! Bare du ikke helt forsvinder!!! TAK fordi DU er der!!!

Anne

TILLYKKE! En hel million velfortjente klik - det er godt nok en milepæl der er til at få øje på.
Min første indskydelse var at tilslutte mig koret der råber, at du endelig må fortsætte som hidtil. Men ved nærmere eftertanke ved jeg, at hvis du laver noget nyt, så vil også det være en million klik værd. Så kære Marina, hjerteligt tillykke, og - gør som du vil. Jeg hænger på!

Lonni

Tillykke :) Vh Lonni

Anne Thompson

Tillykke med "Milepælen" - det er da flot!! Jeg håber, du "bare" ruller videre, som du plejer :-)

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.