« Glimt | Main | Maj, du søde milde »

May 01, 2012

Comments

KirstenK

Jeg har forlængst givet mit hjerte til milde maj...maj er skøn om nogen måneder...og så er det forår enten det nu er koldt eller varmt...Hav en dejlig majdag!

Marina

Kære Kirsten. Ja Maj kan man kun elske. Jeg har gået og glædet mig til at skrive netop det månedsportræt fordi jeg ingen problemer havde med at se den lille livskloge lyse pige for mig. Da det kom til stykket syntes jeg at det var virkeligt svært, netop fordi Maj er så elskelig at der slet ingen konflikt er i hendes beskrivelse. Jeg måtte sidde længe over tastaturet uden at skrive før jeg fik billedet af den lette Maj der løfter sig op fra skovbunden med sit hjerte som luftballong. Der er i det mindste lidt drama, om ikke konflikt i det billed....

Du må selv have en dejlig majdag. Å så skønt det er derude lige nu.

Tanya

Det er altid dejligt at læse hvad du skriver, og det gør mig glad at begynne min dag med Badut. Jeg havde en kommentar til posten fra farvel til lille April, men det gik ikke, da jeg prøvede at poste den. Så siger jeg nu hvad det var -- det er dejligt at tænke og forestille mig om måneder som børn :-) og du tegner vidunderlige billeder med ord, Marina. De kommer med mig i mit hoved på dagen....og bliver en god minde.

M

Nyder dine dejlige billeder på en arbejdsdag, der slutter lidt senere end de andre. Jeg nåede dog at nyde en kop kaffe på en udendørs cafe på hjemvejen i selskab med en god veninde. Den milde maj sol var gavmild!

Trine

Kære skønne Marina!
Du har gjort det igen igen og for Gud ved hvilken gang! =0) Du har rørt mig med dine skønne ord og fået min fantasi til at blomstre og løbe løbsk en stund! Elsker dine ord og dit "krøllede" sind! Tak!

Nathasja

Kære Marina,
Du burde lave en kalender med dinne fængslende beskrivelser af årets gang, måske du endda skulle lave to. En til børnene, hvor mor marts, lille april og fætter februar bliver vakt til live af en tegners kyndige hånd, og en hvor blot det skrevne ord- evt. illustreret med dine egne smukker billeder, rigtig kommer til sin ret.

Marina

Kære Tanya. Alle dine søde kommentarer betyder meget for mig. TAK. Jeg kastede mig jo ud i en lille håndfuld udfordringer ved Nytår og denne med at skabe en beskrivelse af hver måned er jeg selv virkelig glad for. Samtidigt synes jeg faktisk at det er lidt svært for det skal jo helst ikke blive til gentagelser og jeg har også en række overvejelser omkring månedernes indbyrdes forhold til hinanden. F.eks. var jeg sikker på at både Maj og April skulle være børn af Marts og jeg viste også at den milde glade Maj skulle være storesøster.

Kære Mette. Nøj hvor det lyder hyggeligt, faktisk også lidt med den sene arbejdesdag og den der følelse af at man virkelig har fortjent den kop kaffe med veninden.

Kæreste Trine. TAK. Tak fordi du gav mig sådan en dejlig kommentar både nu og til den gamle post.

Kære Nathasja. Du kan tro det er inde i overvejelserne. Nu skal jeg jo lige have skrevet alle portrætterne og set om de kommer til at bære som helhed og så skal jeg se om jeg kan finde pengene til at få dem illustreret og desuden om jeg kan hitte ud af at lave dem til en ordentlig kalender (for jeg vil ikke have den standart kalender udformning som man kan finde som skabelon alle vegne, men som jeg selv synes er svær at bruge til andet end pynt). Det er faktisk en tanke jeg har leget med i flere år, men det koster en del penge hvis jeg det skal blive som jeg gerne vil have det så enten skal jeg gå på kompromis med det jeg gerne vil eller også skal jeg finde en lille bunke penge et sted....

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.