« Gør græsset grønnere | Main | Bag havelågen »

June 09, 2012

Comments

Maj

Fatastiske billeder.
Det ser sørme også ud til st være et område der er værd at gå på opdagelse i!
Knus maj

Anna Svenning

Dejlige billeder - du er en dygtig fotograf. Og sikke et dejligt område. Hvor i landet bor I - hvis jeg må spørge? Der ser så dejligt ud.

Kh
Anna

Rikke

Fantastiske billeder ;) Jeg vil også på gåtur i regnen med mine piger... (og højst sandsynligt samme Kitty paraply!)

Frøken Solhat

.....og mere eventyrligt kan det da ikke blive Marina - skønne livsglade billeder ;0)

Marie-Louise

Åh, hvor ser det skønt ud. Så er det lige før det er ok med regn :-)
Jeg må altså også sige at det er nogle fantastisk gode billeder du tager.
Kh
Marie-Louise

KirstenK

Dejlige billeder af en regnvejrstur til floden...smiler lidt af dine regnfrakkebetragtninger og mindes lignende situationer da mine piger var små...I den henseende er det vist kun moden dar har ændret sig!

Bente

Skønt at finde så meget nærvær lige om hjørnet. Det er der rigtig mange der havde godt af at lære. Det gør mig helt glad indvendig at se nogle, der formår at foretage sig noget med sine børn, som ikke lige koster en formue, som f.eks. diverse forlystelsesparker gør, og til gengæld få så meget nærvær og fællesskab ud af "ingenting". Super

Marina

Kære Maj. Vi er utroligt heldige med vores nærområde og for at være ærlig var det også i høj grad det vi købte da vi valgte huset. Det andet hus vi overvejede seriøst lå faktisk lige så dejligt men noget længere ude af byen. Jeg går mange gange om ugen den lille tur over på den anden side af åen, hen over engen hvor jeg kan plukke blomster med hjem og ind gennem den lille bøgeskov. Turen tager kun 25 minutter og er så fin.

Mange tak Anna og i lige måde. Jeg synes nu mest jeg arbejder på at blive bedre for jeg ved godt at jeg ikke er en rigtig fotograf. Til gengæld øver jeg mig hele tiden. Den anden aften tog jeg 400 (!) billeder af en kurv med lupiner. Ikke fordi jeg skal bruge 400 lupinbilleder men for at eksperimenter med alle indstillingerne. Jeg lærer en masse hver gang jeg giver mig tid til sådan en øvelse men jeg ved jo godt hvor langt der er igen. Her har jeg nu bare knipset billeder helt tilfældigt for man skal ikke ødelægge sådan en tur med at gå for meget op i det med billder. Normalt tager jeg slet ikke kamera med for det er som nærværet er større uden. Vi bor i Holstebro og valgte netop huset fordi det lå i sådan et dejligt område.

Kære Rikke. Ja Kitty breder sig ud over det meste. Anna er rigtigt glad for sin paraply som hun har fået i gave. Jeg håber I får en super hyggelig tur du og pigerne, der er noget helt særligt ved at gå regnvejrstur.

Kære Dorthe. Ja det er dejligt med de små hverdagseventyr også selvom moren må erkende at der er mange fugle hun ikke kan kende på baskeriet og også en del blomster jeg ved mindre om end min 6 årige ønsker at vide. Heldigvis har hun glemt alle navnene igen til næste år og så kan jeg da stadigt lyde en lillebittesmule klog også til den tid.

Kære Marie-Louise. Vi mangler i den grad regn så det var helt ok med regn, bare det ikke bliver ved hele sommeren. Sjovt nok var det styrtende regn da vi besluttede at vi ville ud at gå, så skulle jeg lige hjælpe sønnen med noget og da vi kom ud var der næsten ikke mere regn. Ligeså snart vi kom indendøre igen styrtede regnen igen ned i stænger. Det er da lidt sjovt.

Kære Kirsten. Ja moden har helt sikkert ændret sig. Det jeg synes er tankevækkende er at Annas billige regnfrakker (og ja hun har flere for hun ødelægger altid bukserne med sin træklatren og regntøj købes jo i sæt) meget let lader sig lyne mens designerne bag denne ganske dyre regnfrakke altså ikke har villet bruge penge på en god lynlås. Sådan noget ser man detsværre tit synes jeg.

Kære Bente. TAK. Hvor blev jeg bare glad for den kommentar. Det er jo netop den slags Badut er sat i verden for at inspirerer til. Mine børn kommer iøvrigt også i forlystelsesparker og vi elsker de turer og snakker om dem længe efter så det er ikke fordi jeg har noget imod de dyre købte fornøjelser, det er mere sådan at jeg gerne vil vise at man ikke behøver have pungen op af lommen for at have det dejligt sammen.

Tanya

Aaahhhh -- jeg kunne DRIKKE dine ord. Med min datter har jeg også oplevet at nogle magiske rum er lukket, som du skrev. Men jeg nyder hver eseste gang at det kommer sådan et øjeblik på den anden side af hverdagen {*how* do you write such beautifully perfect thoughts??!!?} Du og Anna gør mig til at smile :-)...og billeder er vidunderlige -- hun passer til blomsterne!! Og dejlige fregner....beautiful!!

mie holm

Hej Marina skønne billeder:)

Marina kom du egentlig til at løbe? Jeg gjorde desværre ikke.

Mie

Anna Svenning

Hej igen Marina

Det lyder vildt med de 400 billeder! Jeg håber, at jeg kommer til at se et par af dem på bloggen:-) Ville ønske, jeg havde din tålmodighed hvad angår fotograferingen. Den har jeg så til gengæld ved syningen.

Kh
Anna

Bodil

Kære Marina, jeg blev helt varm om hjertet, da jeg læste om jeres regnvejrseventyr - og om barndommens magiske rum. Hvor er det let at glemme den slags i hverdagens trummerum - tak fordi du gang på gang påminder os om nærværet og om eventyret, der er tilstede overalt, hvis vi bare husker at kigge efter det. Næste gang det regner vil jeg begive mig ud i regnvejret med børn, gummistøvler og paraplyer og lede efter eventyret :-) Kram!

Marina

Kæreste Tanya. Tak endnu engang. Er det ikke sådan gennem hele barndommen at nogen rum lukker sig og at andre døre samtidigt åbner sig? Jeg tror bare man mærke det så meget stærkere med den yngste. Med den ældste er man så optaget af at lade sig begejstre over de nye rum man kan gå sammen på opdagelse i, med den yngste ved man at netop dette rum nu er lukket.

Hej Mie. Hvor er det hyggeligt med en hilsen. Jeg har tit tænkt på dig og håbet at du gik og havde det godt. Jeg løber ikke (kun rundt om mig selv) og kommer nok heller ikke til det sådan lige med det første. KRAM.

Kære Anna. Ja det lyder vildt og jeg var også selv overrasket da jeg kom hjem og fandt ud af at der var så mange. Det er nok ikke billeder I kommer til at se på bloggen (og jeg har allerede slettet de 350) for jeg havde et lignene sidste år som jeg rigtigt godt kunne lide. Netop derfor satte jeg mig for at prøve den samme opstilling bare med det nye kamera og så gav jeg den gas med at prøve alle mulige forskellige slags indstillinger og lysindfald (og de fleste er jo selvfølgelig håbløse men det er netop pointen: at få det prøvet af). Jeg er ikke noget tålmodigt menneske, men jeg er lidt nørdet og vil simpelthen så gerne lærer at tage nogenlunde ok billeder. Jeg ved alt muligt teknisk, men har svært ved at gøre det på instinkt og det er netop dét sådan en aften hjælper en lille smule til at forbedre. Man kan jo ikke bede et barn om at lade sig fotograferer i ret mange øjeblikke, men sådan en kurvfuld blomster har ikke spor imod at stå stille så man kan prøve alt muligt. Det kan faktisk godt anbefales.

stine

Skønne billeder og dejlig fortælling fra barndomslandet....

stine:)

Pernille

Jeg har altid synes, at eventyrene lige rundt om hjørnet er de bedste :)

M

Jeg kan altid få noget godt ud af en regnvejrsdag. Duften af sommer regn er noget af det bedst. Jeg har flere gange nydt regnen, mens jeg sad i hængesofaen i haven med tæpper, puder, varm te og en god bog. Lige så stille mens regnede kom med god og langsom sommer regn. Jeres regnvejrs dag var en god én, kan jeg se.

Lise

Skønne livsglade billeder

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.