« Sommerbogen | Main | Sommer i baghaven: 7 sjove sommeraktiviteter for børn »

July 09, 2012

Comments

Pernille

Det lyder ret lækkert. Og heldigvis har jeg netop sådan en dåse. Ikke stående på hylden i køkkenet, for så forsvinder den bare, men gemt godt et sted, jeg selv var lige ved at glemme, sidst jeg skulle bruge den :)

Bodil

Jeg ELSKER lakrids og har faktisk lige købt sådan en dåse.... Så nu ved jeg, hvor det første drys skal lande :-)

Anette Hansen

Mums! Har også omtalte lakridspulver på hylden, så det måtte fluks prøves - og det bliver ikke sidste gang! Har stadig en snert af lakridssmag i munden - uhm! I morgen tror jeg, det skal prøves med friskplukkede jordbær i kvarte.

Maj Bjerre Dalsgaard

Sikke en idé!
Skørt, men skønt :). Jeg tror, jeg må prøve!

Jo, jeg er til lakrids.
Indtil nu har jeg bla eksperimenteret med lakridsis og ristede mandler med lakrids. Men snart også med koldskål, kan jeg mærke ;o).

Kh maj

filibaba

Jeg er nok ikke den, der rider på den største lakridsbølge, men et afmålt drys i ny og næ kan jeg godt være med på. :) F.eks. synes jeg, at det smager ret fantastisk i en skål med mandler og rosiner. Til gengæld er jeg frontløber, når det gælder om at kaste sig over jordbær og ærter! Dét er simpelthen favoritterne her om sommeren.

Mia Folkmann

Se, det er noget, der har forbigået min opmærksomhed, og jeg er ellers i høj grad til lakrids. Til gengæld er jeg ikke så meget for koldskål som resten af familien, så det kunne jo være, at jeg skulle prøve at "peppe" den lidt op med hr. Bülows fristelser... ;-)

Marina

Kære Pernille. Mine ting forsvinder næsten uanset hvor jeg sætter dem men i køknet har jeg sådan en umoderne krydderihylde og på den er der ingenting der forsvinder så jeg er faktisk helt glad for den.

Kære Bodil. Glæder mig til at høre om du kunne lide koldskål med lakrids. Jeg elsker det og sidder lige nu og hygger med en lille skål.

Kære Anette. Dejligt at høre. Jeg synes som sagt også at lakridsen klær koldskålen.

Køre Maj. Det er nok muligt at det lyder skørt, men det er efter min ydmyge mening ret skønt. Jeg laver også lakridsmandler, lakridsmarengs og lakridsis og det gjorde jeg faktisk også inden det blev en trend. Nu er det bare som om der skal lakrids i alt og det kan næsten blive for meget synes jeg. Glæder mig til at høre hvad du synes om koldskålen hvis du prøver.

Kære Filibaba. Jammen jordbær og ærter er da også vidunderlige. Dem kan ingen få for mange af. Jeg har faktisk elsket lakridsis og lakridssmag i det hele taget altid men nu er det som om alting invaderes af lakrids og det kan godt blive lidt for meget for mig, men i koldskål synes jeg nu at det er fantastisk med lakrids.

Kære Mia. Lakridsbølgen farer jo gennem Danmark men jeg har faktisk heller ikke hørt om koldskål med lakrids før jeg selv hittede på det. Det er dog ikke ensbetydende med at ingen andre har lavet det for det er jo faktisk temmeligt oplagt.

Tanya

Aaahhh! Det har jeg *lige* købt -- bare fordi det var nyt, interessant, udsædvanligt for mig. Men, det er det selvsamme lakridspulver!!! Jeg ville sende det egentligt som gave tilbage til mine svigermor.... ;-) men nu ser det ud at jeg bliver nødt til at købe et glas til.

Jeg er helt *thrilled* at jeg havde noget som du skrev over...

Marina

Kære Tanya. Hvis man kan lide lakrids (og det kan danskerne) er det pulver virkeligt skønt. Prøv at bruge det til marengs, til saltmandler og til is. Super skønt!

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.