« Regnvejrs roser | Main | Sommerbogen »

July 07, 2012

Comments

M

Rigtig, rigtig vidunderlig ferie, Marina. I år er første gang i 20 år, at jeg ikke holder 5 ugers sommerferie. Den er nu minimeret til 3, men med et arbejdsskift fulgte også en arbejdsuge på henholdsvis 4 og 3 arbejdsdag skiftevis. Så jeg klager ikke! I år går turen til Kandestederne i et gammelt, renoveret badehotel med 10 lejligheder. Vi skal sende yngste datter 10 mdr. til Idaho 7/8, så her handler det også om monetas.... Ellers plejer turen at gå på sydpå som f.eks. Barcelona, hvor turen gik sidste år. Da pigerne var små, camperede vi i mange år ved Lac du Verdon i Provence, men nu trænger vi til at se mere af verden. Når der igen er overblik over det med monetas, skal vi på et tidspunkt til USA for at gense vores 3. datter (amerikansk udvekslingsstudent som var her for 3 år siden), som vi savner meget.

M

...undskyld, Lac de Saint Croix.

Tine

En rigtigt god sommerferie til dig og din.

De vejrmæssige dårlige dage i vores sommerferie i år skal bruges på aflivning af diverse hængepartier og hvis overskuet viser sig der til en påbegyndning af renoveringen af badeværelset.

De vejrmæssige gode dage i vores sommerferie i år skal bruges på at nyde livet og hinanden samt måske få en eller flere gode på opleveren.

Vores forsommerferie i år gik til Djursland nærmere bestem området omkring Ebeltoft, det var første gang for begges vedkommen, vi var på disse kanter og vi vil med sikkerhed vende tilbage dertil.

Napia

Du har fuldkommen ret! Billedet er SÅ fredfyldt og sandet syner jo nærmest guldbelagt.. Godt gået! Du har formået, at fange øjeblikket :D

Pernille

Vores ferie foregår også herhjemme. Vi har ikke de store planer, men jeg regner med der dukker lidt op hen ad vejen :)

maj dalsgaard

Kære Marina.
det lyder skønt!
Jeg håber, I får en dejlig solrig og lattermild fædrelandsferie :).

Vi skal også nyde ferien i danmark.
Lige nu i mine forældres sommerhus i hvide sande. Senere en weekendtur til København og så en uges sommerhus i Svinkløv. Det bliver herligt. Men jeg håber på solstrejf. Det gør bare det hele lidt mere festligt ;o)!

Drømmer, drømmer, drømmer..? Jo, at tage ungerne med til Asien, Afrika el. lign. i en måneds tid og få et skud fremmed kultur. DET ville være skønt. Men som jer, er det lige det der monetos-spørgsmål der spøger.. Nå, hvad. De er små endnu, så mon ikke vi når det?

ferieknus og gode ønsker
fra maj

Frøken Solhat

Fantastisk billede Marina der gerne tåler gentagelse :0)

Jeg hører til dem der syntes at Danmark er dejligst og holder som hovedregel ferien hjemme.......allerhelst i telt på en god campingplads når vejret tillader det :0)

Går bølgerne rigtig højt og vi trænger til luft under vingerne så drager vi meget gerne hinsidan til det sommerklædte småland eller den svenske skærgård......der har vi holdt nogle af vores fedeste ferier i ødegårde langt fra naboer og bilstøj......kun med das og bad i haven.......så bliver det bare ikke mere fredfyldt og mere afslappende :0)

Knus og rigtig god sommer til dig og din du skønne kvinde

Marina

Kære Mette. Sikke dejligt det lyder jeg får helt lyst til at prøve selv. Der er så mange skønne oplevelser at opsøge i Danmark. I dag stod jeg med armene om min mand på en meget lang vestjysk strand og vi var faktisk enige om at den strand var helt på højde med de smukke australske strande. Barcelona drømmer vi ofte om, min mand mener bestemt vi en dag må have en lejlighed der og den drøm kan jeg da godt være med på.... Det bliver spændende med jeres datter, men ja det koster monetas (vi har allerede luret at der skal noget til når vi håber på at kunne sende alle tre afsted med tiden)

Marina

Kære Tine. Det lyder hyggeligt. I Ebeltoft har jeg jo løbet rundt i min barndom og der er ganske rigtigt meget dejligt både i byen og især ude på Molslandet.

Marina

Kære Napia. Jeg var nok bare heldig... Selv tror jeg faktisk at jeg er så glad for det billed fordi det var sådan en vidunderlig dejlig aften.

Marina

Kære Pernille. Det gør der jo heldigvis som regl og ellers er der også noget skønt over at kunne lade tiden flyde, det elsker jeg ihvertfald selv. God sommer.

Marina

Kære Maj. Sikke mange skønne sommerferie planer, det bliver helt sikkert dejligt. Det er en helt fantastisk oplevelse at tage sine børn med ud at rejse og vi taler f.eks. næsten dagligt om den tur vi var på sidste år. Hvis man gerne vil undgå de stadariserede masse hoteller er det dog også ganske bekosteligt. Vi brugte et hyggeligt halvt år på at planlægge turen og sparede masser af penge på selv at booke hoteller, autocamper og kreative flyveruter og alligevel kostede turen det samme som et flot nyt køkken. Hvis jeg var jer ville jeg helt sikkert vente til børnene er lidt større for så får både de og I meget mere ud af turen og det er næsten ærgeligt andet. F.eks. er det vigtigt at de er store nok til at kunne gå i hvertfald et par timer om dagen for ellers er der alt for meget som man ikke kan opleve. Anna kunne faktisk gå i seks timer som seksårige og det var fantastisk for så kunne vi se næsten alt det som vi drømte om. Havde hun ikke kunnet gå havde vi hverken set kængoroer, vandfald eller urskov og det havde været trist for os allesammen.

Marina

Kæreste Dorthe. Ja er det ikke bare sådan at man knytter sig særligt til nogen billeder? Sådan har jeg det med dette billed hvor jeg så tydeligt husker den helt særlige gyldne sommerstemning.

Jeres ferie lyder skøn og jeg elsker også Danmark året rundt. I det sydlige Sverige havde vi engang den dejligste ødegård og der tilbragte vi stort set alle vores ferier mens vi boede i København, så også der kan jeg forstå jeres valg.

Rigtig god sommer.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.