« Hytterne på Værnet | Main | Bogbind til de kreative »

August 07, 2012

Comments

Maj

Kære Marina.
Så fint det er når de små fornemmer stemningen og på eres egen måde prøver at opmuntre <3...
Er I allerede i gang med skolen igen? Eller har i bøgerne på forhånd?
Vi skal have kigget tasken igennem i morgen og have fyldt penalhuset op. Men det går først foralvorløs fra på mandag :).
Kh maj

KirstenK

Herligt med nye ideer til bogbinding...Godt du fik humøret vendt! Glædelig torsdag til dig!

Tanya

Jeg føler mig lidt trist hvert år når mine børn går tilbage på / i skolen....sommeren er jo en fin tid, og jeg kan godt lide at have børnene hjemme. Vi har ikke købt bøger - på vores liste stod bare blyanter og lim, usv. Der kommer bestemmt nogle bøger eller en ny liste ;-) efter skolestarten -- og så vil jeg bruge ideer hos Badut for at binde bøgerne. Vi har nogle "bookcovers" med fra sidste år (men, det gør mig ondt at indrømme at de hverken er skønne eller sjove...stretchy polyester - ick!)

Er papiret på de to bøger i dit billede et ægt kort? Det vil jeg kopiere. Jeg glæder mig til at læse de kommende ideer denne uge!!

:-)

mette b

Sikke skønne måder - jeg vil opfordre mine nye små skoleelever til at lege med indbinding af deres bøger. Måske kan vi sammen lave indbinding af kladdehæfter/ dagbøger som start. Det tæller vel både som billedkunst, motorik og arbejdsglæde?
:) mette b

Marina

Kære Maj.

Jeg har lavet en virkelig dum fejl og er stadig ærgerlig. Mathilde har altid kunnet fornemme den slags meget tydeligt og har altid forsøgt at trøste. Nu er hun heldigvis blevet så stor at jeg helt åbent og ærligt kan fortælle hvad der er i vejen og det er jo meget bedre end at man bare skal gå og fornemme. Sorg, tristhed og dumme fejl er almindelige i livet og det gør ikke noget at vi vise det til vores børn for de oplever det jo også selv. Det man ikke kan være bekendt er at lade det æde sig og heller ikke at lade det gå ud over børnene uden at de ved hvad der er vejen. Jeg prøver at lærer dem at man skal sige hvis man er træt, sur eller ked over et eller andet for så kan alle jo forstå hvis man er lidt vrissen og alle tager lidt mere hensyn.

De to store fik deres bjerge af bøger med hjem inden sommerferien og det lå også mellem linjerne at de gerne måtte kikke i dem i sommerferien... Anna har endnu ikke fået bøger. Det forventes at de møder med indbundne bøger og det gør ikke noget for så er det af vejen og det er altid lidt hyggeligt at gå og gøre klar.

Kære Kirsten. Mathilde er helt eminent til at skabe godt humør og hun elsker når hun gør en forskel sådan som hun gjorde det i går. Jeg er stadigt virkeligt ærgerlig og trist men hele mine familie er søde ved mig ligesom vi allesammen også prøver at være søde ved de andre når det er dem der er triste.

Du laver jo selv så mange skønne små bøger men de ideer jeg har i arkivet er nok mest velegende til skolebøger.

Kære Tanya. Ja det er altid lidt trist når sommerferien er slut. Detsværre var det lidt værre end sådan almindelige tritesse men jeg skal nok komme over det og måske er der en mening med det...

Dine børn skal jo nok på privatskole og det kan være anderledes der men jeg tror ikke at I skal købe nogen skolebøger. I Danmark plejer skolebøger at blive udleveret af skolen og gå i arv fra klasse til klasse i mange år. Netop fordi de skal kunne holde til mange års brug vil skolerne have dem bundet ind.

Det er gamle kort som Mathilde sidste år havde om sine naturfags bøger. Det brugte min mor altid til at binde vores skolebøger ind med da jeg var barn og det var fantastisk fordi det var virkeligt holdbart.

Marina

Kære Mette.

Det er en super ide. Jeg synes det er fint når børnene selv er med til at binde deres bøger ind (også selvom det kræver voksen hjælp for de mindre). Jeg har ihvertfald et par rigtigt sjove ideer til bogbind i bunken som vil passe fint til dit lille projekt.

Nini

Her i huset starter børnene henholdsvis mandag og tirsdag. De glæder sig begge helt vildt. Det er dejligt, når det er den vej.
Jeg skal med Louise i skole første skoledag. Hun går på privatskole og der binder de bøgerne ind første skoledag i klassen. Forældre må gerne komme og hjælpe.
Agnete starter tirsdag og det ved du jo, der får de bøgerne løbende.
Jeg må indrømme, at vi har købt noget meget smart stofbogbind, som er meget nemt at putte på.
God opfindelse.

Mia Folkmann

Hvor er det sjovt at se - jeg havde helt glemt, at man bandt skolebøgerne ind. Men nu kan jeg pludselig huske, at jeg sad sammen med min far og gjorde det hvert år. Han var en ørn til det, mens jeg sad og fumlede, så det endte med at han bandt ind, mens jeg bare kiggede spændt i de bøger, jeg skulle i gang med. En fascinerende verden af kundskaber... :-)

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.