« Bloggers blues | Main | Hybenroser »

August 24, 2012

Comments

Bodil

Søde Marina, har lige læst dit forrige indlæg. Og vist, vi rammes alle af bloggers blues og indlægsstress og uforståelighed over at andre gider læse med i de små dagligdagsting... Men du har ret - det personlige er jo netop det, der giver bloggen det lille ekstra. Jeg kan selv godt lide de blogge, der blander det kreative med det personlige. Så bliv endelig ved med begge dele - når du altså selv har lyst. For det skal være lysten, der driver værket - og ikke stress eller andet.
Et stort tak tilbage herfra - for din blog er en af de særlige, der skiller sig ud - og som jeg nyder at følge med i.
Kram Bodil

Gitte Barlev

Smukt

Anna Svenning

Åh, Marina, din blog er en af dem, jeg holder allermest af.... Men ja, jeg rammes også, og jeg tror, at det er fordi det nu engang er så stort et arbejde at holde en blog kørende. For mig må det ikke komme til at styre mit liv. Nogle gange er det måske en god ide at tage en pause - og komme lidt på afstand?

Kh
Anna

Lisbet / *LLL & Co.*

Sikke et smukt foto! Awesome(!) - som man ville sige på engelsk! ;-)

*SMIL* fra Lisbet

Marina

Kære Bodil. Tak for din dejlige kommentar og for dine kærlige ord om Badut. Indlægsstress er en ting, bloggers blues er for mig noget andet. Det kan tit være svært at få tid til at få gode indlæg i luften og så kan jeg være lidt stresset enten over at kvaliteten er for lav eller over at jeg får skrevet for lidt. Min bloggers blues er anderledes for det er jo faktisk de lidt nemme og hurtige indlæg som jeg i øjeblikket ikke kan få mig selv til at skrive mens de tungere og mere tidskrævende indlæg egentlig ikke er ramt af andet end tidsmangel. For mig er det optimale hos andre bloggere når de to typer indlæg blandes men det er så det jeg ikke selv kan finde ud af i øjeblikket og nu syntes jeg at tiden var inde til en forklaring. Sjovt nok er sådan et indlæg jo ret personligt så måske er jeg allerede så småt på vej tilbage til at skrive blog som jeg bedst kan lide det.

Tak søde Gitte.

Kære Anna. Mange tak for en meget dejlig kommentar som jeg blev helt stolt over at læse. Det er som du skriver et stort arbejde at holde en blog kørende, ofte også større end man umiddelbart kan se, men det er ikke det der er problemet lige nu. Arbejdet har jeg efterhånden lært at styre (blandt andet ved hjælp af de faste pauser som jeg er så glad for) for du har helt ret det er hverken til gavn for en selv eller ens læsere hvis det er bloggen der styrer tilværelsen. Netop derfor er der også masser af sjove historier, kreative ideer og fine billeder der aldrig kommer på Badut. Livet skal nemlig helst være større end bloggen!! At holde pause er en dejlig ting men lige nu når jeg har bloggers blues dur det bare ikke for så varer det månedsvis før jeg er tilbage (det har jeg prøvet et par gange) derfor tænker jeg at jeg vil skrive lidt indlæg af den type som alligevel er rygraden i Badut som jeg selv ser bloggen.

TAK søde Lisbeth. Det er en andelse underbelyst for at få de sarte pasteler og så er det taget med minimum blænde.

Gunilla

Kære Marina

Tak for at minde mig om, at jeg MÅ rydde en plads til stolt kavaller næste forår. Og at jeg skal huske at så inden det er for sent. Elsker den blomst!
KH. Gunilla

Marina

Kære Gunilla.

Sådan har jeg det også, det er virkeligt en af de skønheder man ikke kan undvære og da den tilmed er nem er der ikke noget at betænke sig på, man skal bare huske at få sået.... På Fejø var jeg faktisk så heldig at de såede sig selv og de planter kom tidligt i gang og var de allerfineste så måske du kun behøver at huske det en enkelt gang.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.