« Hjemmelavet nøglering | Main | Efterårs hånddukke »

October 20, 2012

Comments

Gitte Barlev

Et STORT tillykke:-) Med hensyn til hvad man skriver om på sin blog, så er det jo et valg, man selv tager. Intet er mere rigtigt eller forkert. Jeg følger lige så meget med på blogge, der ikke er så private som på blogge, hvor der bliver skrevet om personers private ting, for begge dele interesserer mig. Følger også tit med uden at lægge kommentarer, for nogle gange kan man blive hængende for længe i blog-verdenen i forhold til, hvad man ellers skal have ført ud i livet.
Min egen blog startede nok med at være mest kreativ - men efterhånden som jeg har fået større og større passion for min og andre menneskers personlige udvikling, ja så blev indlæggene mere private. Nu har jeg så valgt at have 2 blogge - 1 hvor jeg deler mit kreative liv og mit liv som mor og 1 hvor jeg beskriver min egen rejse i livet - hvordan jeg har lært at få et mere lykkeligt liv og større selvværd, og hvor jeg giver inspiration til andre. Nogle gange bliver de 2 blogge blandet en smule sammen - men jeg tænker, at dem der kigger ind på mine sider, selv kan vælge, hvad de ønsker at kigge med på:-) Det er jo bare mig.
Det var en længere smøre. Synes du har en dejlig blog:-) Kærligst Gitte

Lissen Andersen

Hej!!! vi holder fødselsdag, vi holder fødselsdag, for Badut bliver 4 år idag. Det sku man ikke tro for den er li så go, jaaah den er li så go, som en på 2. Den futter rundt omkring og laver mange ting,(klap klap) den er hurtigt, den er frisk og fin. Den futter rundt omkring og laver mange ting(klap klap) den er er hurtig frisk og fin!!!!! En fødselsdagssang til dig....BADUT...Tillykke!!!!

KNUS LISSEN

gitte blinkilde

Sikken er fin sang du lige fik der - smiler - og et stort tillykke med bloggens 4 år. Jeg har dog kun fulgt dig 1 år, men det har jeg også gjort med stor glæde .-)

Tine

Badut (og du) har faktisk haft en stor og positiv indflydelse på mit liv, fordi jeg har fået inspiration til at gøre endnu mere ud af de forskellige årstider og helligdage, der ligger ud over hele året. Og jeg er blevet gladere for november :-) Det er ikke altid, jeg når at gøre særlig meget (eller noget som helst) selv, men så nyder jeg at læse om det i stedet. Jeg er rigtig glad for, at du ikke lukkede og slukkede, da du flyttede fra Fejø. Til gengæld kan jeg godt forstå det, hvis du ikke har lyst til at blogge på engelsk, for det fine ved dit sprog er, at det lyder som om det bliver hældt direkte fra hovedet og ned i tastaturet, og det er jeg ikke sikker på, du vil kunne bevare på et fremmedsprog. -men hvis jeg var udlænding, ville jeg nu blive glad :-)
Tillykke med fødselsdagen,og hav en dejlig weekend!

Conny Schougard

Du er bestemt ikke så en mærkelig en blogger, det er også begrænset hvad jeg skriver om mig selv, jeg kan lide, at følge åres gang i billeder, som jeg sætter på bloggen og måske med et lille indlæg om billederne. Derfor har jeg stor fornøjelse ved, at følge med i din blog og tillykke med de 4 år på bloggen.

Frøken Solhat

mærkelig - NEJ søde Marina - men ærlig, troværdig og knaldhamrende inspirerende.

Du ved jeg elsker din blog og dine poetiske hverdags- og livsbetragtninger og så er du jo en eminent fotograf der formår at fange det essentielle i nuet......meget misundelsesværdigt. Hjertlig tillykke med de 4 - glæder mig til de næste fire og mange flere ;0)

Knus Dorthe (....der håber på at der bliver tid til et genvisit i 2013 ;0)

Lisbet *LLL&Co.*

Mærkelig? Okay - så er jeg ikke alene! Pyh-ha...! :-D

NEJ! - du er da overhovedet ikke mærkelig! Nogle vælger at blogge om deres personlige navlepilleri (fred med det), mens andre er mere tilbageholdende med det helt private. Sådan er du... og sådan er jeg også!

BTW: Hvis ikke BADUT er en in-blog, så ved jeg snart ikke... Over 1 mill. klik fortæller da ét og andet! ;-)

TILLYKKE TILLYKKE TILLYKKE TILLYKKE med de 4 blog-år...!

*SMIL*

ylvalishule

Kæreste Marina

Tak for bloggen, tak for din oprigtighed! Dejligt, at du dyrker det nærværende og naturen, det gør dig til noget ganske særligt, hold endelig fast ved det. Og tilslut - tak for at du nu følger mig, det er jeg oprigtig stolt af :)

Alt det bedste
Kærligst Kristina

Marina

Kære Gitte. Mange tak for din dejlige kommentar, der ikke var spor for lang.

Jeg mener faktisk at man skal være tro mod det medie man beskæftiger sig med og blogs store kvalitet er det nære, umiddelbare og personlige. Det er en stor kvalitet og jeg nyder når jeg kan mærke andre bloggere mellem linjerne, som man kan det hos dig. Detsværre er jeg bare selv så sært skruet sammen at jeg ikke rigtigt kan vende mig til den del af bloggeriet og derfor havde det måske nok været mere naturligt for mig med en anden platform. Tilfældighederne gjorde at det blev sådan her det skulle være og langt hen af vejen er det måske godt for mig at arbejde med de ting jeg synes godt kan være lidt svære. For eksempel var det faktisk svært for mig at skrive lige det her indlæg som jeg synes går tæt på mig. Omvendt forsøger jeg altid at være ærlig og at lade mine følelser få rum i båder billeder og tekst også selvom jeg ikke direkte sætter mig selv i centrum. Jeg ved ikke om det giver mening men sådan er det ihvertfald forsøgt.

Når man som du skriver om to ret forskellige emner synes jeg det er en god ide at fordele indholdet på to forskellige blogs. Det gjorde jeg selv en overgang og det fungerede fint fordi det var meget forskellige emner. Derimod har jeg dårlige erfaringer med at skrive flere blogs med overlappende emner, der synes jeg at energien hurtigt brænder ud.

Marina

Å Lissen.

TAK for den skønne sang. Den fik mig virkelig til at føle mig fejret. Faktisk er der også meget rigtigt i det for det er vigtigt også for en blog at holde sig ung og det kan faktisk blive lidt en udfordring efterhånden....

Marina

Kære Gitte.

Tak for din søde fødselsdagshilsen. Det er jo sådan med blogs at man lidt kommer og går. Nogle gange følger man med hos den ene andre gange mere hos den anden. Detsværre er der jo for mange danske blogs til at man kan kende alle lige godt hvis man også af og til skal lave noget andet og jeg bliver til stadighed overrasket over hvor mange fantastiske blogs der findes derude.

Det glæder mig meget at du læser med her og jeg håber du bliver hængende lidt endnu....

Anna Svenning

Kære Marina

Også et stort tillykke fra mig. Jeg følger med, og jeg holder meget af din blog, især fordi den er så meget nede på jorden og anderledes end mange andre blogs. Men også fordi, jeg nyder de smukke smukke billeder, naturens centrum og de mange gode kreative ideer, du kommer med. For min skyld skal der ikke ændres på konceptet. Det er så smukt som det kan være.

Kh
Anna

Marina

Å jammen Tine.

Hvor bliver jeg da stolt og glad over sådan en kommentar for det er jo netop det jeg så gerne vil med Badut.

En anden ting jeg gerne vil er at holde fast i de kvaliteter jeg opfatter som danske og derfor bliver Badut aldrig skrevet på engelsk. Det vil simpelthen stide imod selve det der er meningen med Badut så det vil ikke ske.

På den anden side vil jeg ikke nægte at det nogle gange er fristende. Jeg er ikke til salg for legetøj, børnetøj eller Keramik (heller ikke selvom det er ting jeg ønsker mig) men rigtige penge er fristende fordi der er så meget godt man kunne gøre for Badut med dem og det er det der gør det engelske firstende, fordi der ligger helt konkrete tilbud om ganske hæderlige penge hvis Badut var engelsksproget. I perioder er op mod 1/4 af læserne i forvejen udlændinge så det er på den ene side ganske naturligt og så alligevel på den anden side helt utænkeligt.

Bliver der en engelsk sproget blog engang i fremtiden bliver det på eget domæne og noget anderledes end Badut blandt andet fordi mit sprog slet ikke vil danse på engelsk (så meget for en Master fra et amrikansk universitet, men sproget dør hurtigt ud når man ikke går omkring i det). En engelsksproget blog ville derfor nok blive mere billedbåret og så selvfølgelig med det årstidsindhold som Badut realt læses for uden for Danmark. På den anden side er sådan et projekt enormt, ja nærmest uoverskueligt stort så det sker ikke bare sådan lige rundt om hjørnet.

Marina

Kære Conny.

Heldigvis kan man jo blogge på så mange måder og det at fortælle med billeder er slet ikke så dårligt. Hvis jeg skal nævne én gave som jeg i særlig grad værdsætter at Badut har givet mig vil det netop være at jeg er blevet noget bedre til at fotografere. Jeg har stadigt meget at lære men det er en stor gave for mig at jeg har lært at elske billedmediet.

Marina

Kæreste Dorthe.

Du kan tro jeg tænker på den genvisit næsten dagligt når jeg går omkring i min have og JA jeg håber på at du vil komme forbi og se min skovhave når det nu igen bliver forår.

Tak for dine skønne ord om Badut, du gør mig meget glad og sætter ord på nogle af de ting jeg virkeligt ville ønske kunne lykkes for mig.

For eksempel prøver jeg ihærdigt at være ærlig også selvom jeg ikke vil fortælle så nært om mig selv og den udfordring synes jeg faktisk tit er lidt svær, men også helt nødvendig hvis der skal være bund under Badutspringene. Derfor er det en særlig stor glæde at du synes jeg lykkes dér. TAK.

Marina

Kære Lisbeth.

TAK. Du kan tro jeg blev glad for den skønne kommentar.

Sjovt nok synes jeg altid at jeg kan mærke dig mellem linjerne og jeg kan jo håbe på at læserne herinde på Badut har det på samme måde.

Når jeg siger at Badut ikke er en inblog er det egentlig ikke antallet af besøg jeg hentyder til. Det tog mig tre år at runde den første million men mon ikke jeg når den anden på det næste år. I denne måned runder jeg f.eks. nok de 100.000. Det jeg mener er at Badut for mange virker som en lidt hemmelig blog og mens jeg på den ene side elsker at det er sådan og tænker på det som min egen lille blogø så ærger det mig også lidt at så få har lyst til at kommenterer. Grunden er selvfølgelig at Badut læses meget uden for blogverdenen og knap så meget indenfor og at kommentarer derfor er lidt fremmede for mange af mine læsere. Eller sådan tænker jeg at det må hænge sammen.

Marina

Kæreste Kristina.

Å du kan tro jeg nyder din blog. Jeg synes den er så fin og glæder mig til at se hvordan du vil udvikle dig med tiden. Jeg tror ikke jeg har set en blog med din stemning i Danmark og det gør mig ekstra begejstret for jeg holder mest af blogs der har deres helt egen særlige stemning.

Marina

Å Anna hvor bliver jeg da glad for sådan en kommentar.

Du er tit så sød til at sige det med billederne og det gør mig glad hver eneste gang selvom jeg stadigt godt ved at jeg har meget at lære.

Jeg er også glad for at du synes at Badut er lidt anderledes end de fleste andre blogs. Det er faktisk vigtigt for mig at vi er forskellige og derfor prøver jeg at holde fast i Baduts kerneværdier og fravælger af og til stofområder som dækkes meget bedre af andre.

Tanya

Hvor er jeg er taknemlig for at du "kastede dig ud over kanten af internettet..." Også at du fortsætter på dansk! Selvom det ville være bestemmt dejlig for mig på engelsk, blev jeg pludselig bange for det, da jeg læste at nogle skriver og spørge dig at skrive Badut på engelsk. NEJ!!! Jeg sætter faktisk STOR pris på sådan en dejlig, dejlig øvelse på dansk hos Badut. Her er det en lille pause, og et øyeblikk at koncentrere mig på det store i det små.....hos Badut er livet som et havn og det oplever jeg meget gerne som en del af skønne, smukke Danmark. Jeg nyder hvert ord. xoxoxo

Marina

Kæreste Tanya.

Tak for dine altid dejlige ord. Du gør mig glad hver gang du skriver en hilsen her for jeg er jo kommet til at holde af dig.

Nej Badut bliver ikke på engelsk. Det giver slet ingen mening for Badut er jo netop en dansk blog og en del af bevæggrunden for at skrive Badut er at den er mit beskedne forsøg på at holde fast i noget af det jeg elsker ved Danmark.

I virkeligheden er det jo nok heller ikke Badut der efterspørges på engelsk, men snarere dele af Badut og dér forstår jeg det faktisk godt for mit danske er kringlet og delvis selvopfundet (samt ikke altid så godt stavet fordi jeg er temmlig ordblind) og derfor oversættes det meget dårligt af google oversæt som de fleste udlændinge bruger. Store dele af de mennesker, der læser Badut er ikke danskere. Sådan har det faktisk været fra starten og sådan er det fortsat så derfor er det ikke urimeligt at nogle af de der læser Badut i andre lande ønsker sig tekst de kan forstå. Jeg ved stadigt ikke helt hvor jeg lander, men et står fast og det er at hovedsproget på Badut altid vil være dansk.

Maj

Kære Marina og Badut.
Stort tillykke med de fire år!

Marina, jeg tror du ved, at jeg både elsker og bruger Badut rigtig meget.
Jeg har jo et sølle halvt år på bagen i blogland, men Badut har fra starten været noget særligt for mig. Jeg er ikke stødt på andre blogs hvor der så gavmildt og uforbeholdendt deles ud af skønhed og kreativitet. Jeg er vild med det!
Du formår at se og indfange de fortryllende, magiske og højtidelige splitsekunder i hverdagslivet. Det er en evne og en gave, som jeg synes vi alle kan lære meget af.
Held og lykke med overvejelserne om, hvordan Badut og dit blogliv skal fortsætte/udvikle sig. Jeg, for mit vedkommende, håber at Badut vil bestå i sin nuværende form :).
Kh maj

Losarinas mor

Tillykke !
Du er en rigtig dygtig blogger. Du har en personlig blog, selv om du ikke skriver meget om din person :)
Hurra for forskellighed i blog verden.
Det bliver spændende, hvad badut udvikler sig til.

Marina

Kæreste Maj.

Sikken da en dejlig kommentar at åbne computeren op til. Du er altid så sød til at sige pæne ting om Badut, men respekten er jo i den grad gengældt.

Sjovt nok er det faktisk sådan at kun et lille fåtal af Baduts læsere har egne blogs og det er jo nok en del af grunden til at min sidevisning-kommentar ratio må være en af bloglands ringeste.

Alle skal jo forandre og udvikle sig, også blogs, men jeg tænker faktisk at Badut sådan nogenlunde har fundet en god form for tiden. Det handler meget om at skabe et skellet der adskiller bloggen fra andre blogs for ellers bliver det let for kedeligt og her synes jeg faktisk at min ide med årstidspotrætterne der bliver klædt på med forskellige temaer virker.

Badut bliver heller ikke på engelsk som jeg flere gange har skrevet ovenfor.

Der hvor jeg virkeligt spekulere i disse dage er snarere om der skal være endnu en (engelsk sproget) blog der ligner Badut i indhold, men er mindre personlig og mere fokuseret på at sætte Danmark på landkortet. Det er et kæmpe projekt men jeg er lidt fristet.

Marina

Kæreste Miri.

Tak for din søde hilsen, det betyder meget for mig.

Jeg råber meget gerne med på dit hurra om forskelligheden i blogverden. Det er jo det der gør det skønt at læse blogs. Hvis alle ligner hinanden og skriver om det samme på den samme måde så bliver det jo trist. Derfor læser jeg også selv vidt forskellige blogs og arbejder selv til stadighed på at holde Badut anderledes.

Med hensyn til det personlige så bliver jeg meget glad over at du kan mærke mig mellem linjerne for jeg prøver virkelig at være ærlig og nær selvom jeg ikke vil fortælle så meget om mig selv.

TAK

Tine

Tillykke - jeg er med på andet år og nyder din blog, som er så fuld af dejlig liv :-)

Pernille

Hvis voksen betyder mainstream og kedelig og lige som alle de andre, synes jeg aldrig du skal blive voksen.
Jeg holder meget af Badut og dermed også med mennesket bag.
Tillykke med de fire år. Det er lang tid og alligevel så er de gået hurtigt. Forunderligt nok :)

Nanette

Hjertelig tillykke med de 4 år! Det er et dejligt indlæg du har skrevet, som fortæller om dine tanker bag Badut. TAK fordi du fortsat skriver på Badut og fordi vi må følge med. De bedste efterårshilsner til dig!

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.