« Velkommen til Prins Oktober med flamme dragen | Main | Kastanjebil »

October 03, 2012

Comments

maj

Hvor er den sød. Enkel og tifældig. Men hyggelig og superkreativ.
Hvis jeg havde gemt alle de indtørrede pensler (og det har jeg såmend nok, hvis jeg gider lede i krogene ;)), så ville jeg have til en kæmpe buket!
Knus maj

Kristina

Den var fin og kreativ ;) Sikke mange dejlige ideer man kan finde på din blog! hvis du kan bruge en julegaveide på en NEM strikket poncho (både til små og store) har jeg et indlæg med opskrift undervejs. Du kan se et billede på min blog af lille-pige ponchoen. Hav en dejlig aften:)

Charlotte

Hvor er den fin!

stine

Kære Marina

Tak for din hjertevarme kommentar på min blog. Kan bare nikke glad med på alt hvad du har skrevet.

Hvor er det skønt at din mindste glæder sig til sin fritidsbeskæftigelse. Det er så dejligt når de har lyst. Folke startede til svømning lige inde vores ferie, og allerede efter første gang proklamerede han, at de havde han også lyst til at gå til, til næste år:). Modsat fodbold som han ikke har lyst til.

Eller det vil sige, han er selvfølgelig træt om fredagen når han skal derhen. Men jeg må indrømme at vi insistere på at vi skal derhen. Fortæller ham at holdet venter på ham og har brug for ham.
Men vi insistere også fordi vi gang på gang har oplevet at når han så er kommet derhen, så vil han godt og nyder det.
Der har været gange hvor han slet ikke vil. Så har vi bare kigget på, og set hvad de andre har lært af nye ting.

Men det kan være en vanskelig situation. Og jeg kan jo se, at der er mange andre forældre som står i samme situation og bliver frustreret over at barnet ikke gider.

Knus fra Stine:))

Marina

Kære Maj. Uha!! Her i huset er der nok også blevet materiale til et par buketter med tiden og det er faktisk det jeg rigtigt godt kan lide ved ideen. At den tager noget som faktisk er et uheld, noget man kan ærge sig over, og får det til at blomstre.

Kære Kristina. Jeg glæder mig til at se din poncho. Med hensyn til listen over de hjemmelavede gaver er jeg lidt sær og vælger ret hårdt ud så jeg synes at de fleste ideer egner sig til børn så jeg vil ikke love at jeg synes den passer ind lige i år.

Tak Charlotte. Det synes jeg også.

Kære Stine. Anna går til musik mandag, svømning tirsdag og altså billedkust om onsdagen så hun har travlt. Man kan sige rigtigt meget pænt om børnenes skole men det er ikke en kreativ skole og derfor prioriterer vi at der skal være tid til det i fritiden.

Når man oplever at børnene ikke altid vil gå til deres fritidsting skal man selvfølgelig kikke på barnet og spørger sig selv hvorfor. Når han er glad for at gå til svømning er det jo heldigvis ikke der problemet er (og lige med svømning er der ellers en del børn der går der fordi forældrene forlanger at de lærer at svømme). Så er der jo det med om de er trætte. Jeg har omstruktureret onsdagen så Anna kommer med hjem lige efter skole og lige får hvilet for ellers er det altså en lang dag (og især når det er tredie dag i træk). Til gengæld er jeg ofte børnefri fra 15-17 og så når jeg noget dér. Endelig oplever jeg med Anna at hun nogle gange flejner ud fordi hun ikke tror hun kan klarer det. Der bruger jeg simpelthen SKAL fordi jeg så gerne vil have at hun lærer at det nok skal gå. Hvis jeg lader hende give op på forhånd bliver hun jo bare bekræftet i at det kun dur når hun er helt perfekt til tingene og det dur ikke.

Med tiden får han nok flere kræfter og så går det nok bedre.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.