« New York Pause | Main | Bordpynt med efterårsblade »

November 09, 2012

Comments

maj

Kære Marina.
Velkommen hjem.
Tak for smukke ord og smukke billeder!
Det lyder som en overvældende og tankevækkende rejse.

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig weekend.

Knus Maj

Nini

Du er bare så god til at fange stemninger på dine billeder. Jeg vil også rigtig gerne besøge new York en dag og nu, efter at have set dine billeder, får jeg endnu mere lyst.
KH Nini

karen Marie

Åh hvor dejligt at se dine NY billeder, jeg/vi var derovre sidste år i efterårsferien. Min ældste og hans kæreste boede der i 6 mdr. læste et semester på uni. Det var en fantastisk uge, overvældende og stor. Så tak for et lille gensyn og velkommen tilbage.

Weekend knus Karen Marie

Ps. Dine søde piger er på min blog idag :0)

Trine

Lige nu fik jeg for allerførste gang nogensinde lyst til at rejse til N Y....

Nanette

Hvor vidunderligt! Åh jeg vil også afsted. Tak for de smukke billeder. Dejlig weekend til dig!

ylvalishule

Kære Marina

Velkommen hjem! Sønne ord pog billeder - som altid. Jeg tror ligesom du, at de fleste bærer en ny i hjertet - i mit hjerte bor Berlin - men jeg må sige, at du netop har givet mig meget lyst til at byde en indenfor :) Rigtig dejig weekend - håber, at du får landet i løbet af det.

Kh. Kristina

ylvalishule

Kære Marina

Skriver da lige igen, så man kan forstå budskabet. Tankerne gik vist hurtigere end tasterne... skide taster på mobilen, det er så små, at meget overflødigt kommer med.:)


Velkommen hjem! Skønne ord og billeder - som altid. Jeg tror ligesom du, at de fleste bærer en by i hjertet - i mit hjerte bor Berlin - men jeg må sige, at du netop har givet mig meget lyst til at byde endnu en by indenfor :) Rigtig dejlig weekend - håber, at du "får landet" i løbet af den.

Kh. Kristina

Frk. Struds

TAK! Tak for de fine billeder.

NYC er i den grad også min by efter at have været au pair der for mange år siden. Billederne er fantastiske, synes jeg, fordi de netop fanger stemningen fra byen, når man er kommet et skridt videre end de typiske turistattraktioner som Times Square osv.

Pernille

Velkommen hjem :)

Marina

Kære Maj. Det var en meget dejlig tur, men ja også tankevækkende på den måde som det jo er når man ser andre livsmuligheder i øjnene. Jeg var oppe ved mit gamle universitet og det var virkeligt mærkeligt fordi det på en gang var helt uforandret på selve campus og helt og aldeles forandret på gaderne der omkring. Jeg satte mig ned og mærkede efter hvordan livet mon var blevet hvis jeg var blevet og det var på alle måder sært men sikkert også sundt.

Kære NIni. TAK. Jeg fotograferede nu næsten slet ikke. På en eller anden måde var det for nært, for intimt eller måske bare for turistest. Jeg ved det ikke. Heldigvis insiterede Torben på at jeg fotograferede bare lidt så jeg har da lidt billeder med mig hjem. Dertil kommer at det lykkes mig at få slettet næsten alle de billeder jeg tog Down Town. New York er fantastisk og I skulle unde jer selv en tur en dag. Jeg har adressen på et rigtigt hyggeligt sted hvor man kan være op til seks personer i en lille lejlighed. Bare skriv hvis du er intresseret i adressen.

Kære Karen Marie. Hvor hyggeligt. Efterårsferien er det helt perfekte tidspunkt at besøge New York. Om Sommeren er det for varmt og om vinteren for koldt men hele foråret og hele efteråret er det helt fantastisk. Nød de ikke at læse et semester i New York. Jeg læste selv på Columbia men der er jo mange andre universiteter i byen. Det er sjovt at se ungerne over på din blog også selvom billederne jo ikke har en kvalitet hvor jeg normalt ville vælge selv at bringe dem.

Kære Trine. Det skulle du gøre. Du ville elske New York, det ved jeg. Bare hold dig uden for de værste turistfælder (men skal man ikke det allevegne, eller nej ikke holde sig væk for tit er der jo en grund til at folk kommer der, men besøge de steder med en forståelse af at der er meget mere og andet at mærke i en by som New York).

Kære Nanette. Det har virkeligt været en fin omgang oplevelser som jeg kun kan anbefale.

Kæreste Kristina. Jeg kunne nu fint forstå hvad du skrev og er faktisk meget imponeret over at du kommenterer fra telefonen, det orker jeg aldrig! Jeg tror mange danskere som du bærer Berlin i hjertet men derfor kan man jo godt elske andre byer også. Jeg elsker f.eks. både London, Amsterdam, Sydney og Cape Town men min by er New York.

Kære Frk. Struds. Jeg er sikker på at det var en fantastisk oplevelse. Selv tog jeg en master fra Columbia og i det sidste halve år kom jeg virkelig til at føle mig hjemme. Billederne er nu alligevel ret tursitede synes jeg. F.eks. er der hele tre billeder fra de 10 minutter vi var på Time Square og kun et fra det kvarter hvor vi boede. Måske er det fordi det føles mindre forkert at fotograferer på de steder hvor alle andre også fotograferer? Jeg kan bedst selv lide det øverste billed. LIge der synes jeg at jeg kan mærke New York.

TAK søde Pernille.

Losarinas mor

Velkommen hjem.
Dine billeder og ord ændrede mit syn på byen, jeg aldrig har besøgt.
:)

Marina

Kære Miri. New York er så meget andet og mere end det billed man altid ser, men i grunden er det jo sådan med det meste ikke sandt?

Tanya

Dine ord er altid lækker at læse...jeg kan rigtig godt lide som du beskriver det hele...især "følelses kalejdoskobet"...det er det perfeckte udtrykk.

I am so glad you are all home safely, and that you had lovely moments and memories as well as beautiful autumn weather while you were there. xoxo

Marina

Tak søde Tanya. Det var virkeligt et følelses kalejdoskob, især da jeg var et smut oppe omkring Columbia. Kram.

Elisabeth

Kjære Marina.
Takk for nydelig gjensyn fra NYC i bildene dine. Spesielt vakkert med høst i NYC ser det ut som.

Jeg og mine familie på 5 var der i august dette året. For første gang. Blir nok ikke siste. En innholdsrik uke. Så enig med deg om at det flotte med byen er ikke de store turistgreiene, men det som skjer mens man går gatene og avenyene opp og ned.
Takk igjen og alt godt for adventstiden fortsatt, og god bedring ønskes deg.
Mvh Elisabeth

Marina

Kære Elisabeth.

Tak fordi du gav dig tid til at skrive til mig. New York har en helt særlig plads i mit liv og det betyder meget for mig at man måske kan fornemme det i billederne. Jeg viste det ikke selv men måske er det sådan. Detsværre var efterårsløvet jo noget herget af stormen men ellers er der ganske rigtigt eventyrligt smukt i New York i efteråret.

Hav en dejlig december.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.