« En hyggelur | Main | Få styr på dine mål med en fin post-it prioritetsliste -- lige til at printe »

January 22, 2013

Comments

Losarinas mor

Jeg holder så meget af dine månedstemaer :)
Sidste år med de fine kopper :)
Genialt at bruge havregrødsrester i brød, det kan bare give et saftigt brød.

Marina

Kære Miri.

Hvor er du sød. Tak. Jeg synes jo selv det er sjovt at hitte på projekter, der passer til mine små måneds eventyr og jeg bliver vildt glad når der er nogen der kan bruge ideerne.

Jeg synes den største udfordring er at få tilstrækkelig variation indenfor et tema (f.eks. var det oplagt at serverer ting i kopperne men jeg prøvede også at bruge dem til en masse andet). Derfor bliver brød temaet heller ikke kun grydebrød sådan som jeg oprindeligt havde tænkt det, men forskellige brød og boller.

Med tiden er det tanken at hver måned vil få et helt lille katalog med forskellige opskrifter og kreative ideer og jeg tænker det kan blive helt sjovt!

Hav en dejlig aften.

KirstenK

Fed ide med året i bagværk...jeg bruger også grødresterne i brød! God aften til dig!

Marina

Kære Kirsten.

Ja nu må vi jo se hvordan det udvikler sig i løbet af året men jeg tænker det går for jeg bager så mange forskellige brød og boller og tænker at de nok kan fordeles til de forskellige måneder. Grødrester i brød er nemlig bare genialt og faktisk kan jeg endog finde på at koge lidt ekstra grød hvis jeg ikke har en rest, især hvis det er et brød hvor jeg ved at det gør en stor forskeld.

Pernille

Selvfølgelig! Det lyder som en supergod ide. Det er bare sjældent jeg laver havregrød. Eller har rester. Men jeg skal helt klart huske det.
Til gengæld bruger jeg med glæde de sidste rester fra thekanden, når der slås brød op :)

Madame

Dine brød ser skønne ud, Marina - tak for en fin idé! Her i huset er det min mand der bager, og det er alt som fx rugbrød, speltbrød og kager.

Marina

Kære Pernille.

Jeg spiser havregrød hver morgen (med frugt og knas efter årstiden) og sønnen spiser også tit havregrød fremfor havregryn. Det er især når Rasmus er med til at spise havregrød at det kan være svært at forudsige hvor meget vi vil spise og så bliver der rester. Når det bare er mig er der ikke rigtigt rester, men jeg kan sagtens finde på at koge lidt ekstra bare for at have lidt at putte i brødet.

Til gengæld har jeg aldrig terester for te laver jeg næsten altid kopvis. Alligevel tror jeg jeg vil prøve at lave te og bruge det til brød eller boller.

Marina

Kære Gitte.

Hvor er det hyggeligt at din mand er så glad for at bage og dejligt at han bager så alsidigt et udvalg. Det må være skønt for dig.

Katja @ Shift Ctrl ART

Sikke et godt tip. Det vil jeg prøve. Glæder mig til at se dine brød. Holder meget af at bage fra tid til anden :)

by Blikfang

Skønt tip! Jeg har en veninde som gør det samme og hun er ret begejstret for det. Havregrød er en sjælden spise herhjemme, men man kan jo nemt lave en portion, det må prøves næste gang jeg bager brød og jeg skal da lige ha kigget nærmere på en dine opskrifter :-) Tak for tip og ha en skøn uge!

Marina

Kære Katja.

Det er så hyggeligt at bage og så smager det meget bedre end brød fra bageren. Jeg bager faktisk næsten hver dag for familien spiser store mængder af brød i alle afskygninger. Jeg har ikke rigtigt delt så mange af opskrifterne før for jeg er sådan en der ikke skriver ned men bager bager mine yndlingsbrød på rutine. Derfor synes jeg faktisk at det er lidt sært at stå og skrive op, men i år skal det altså være.

Marina

Kære by Blikfang

Det er et super, super trick. I de sidste dage har jeg bagt grydebrød dag efter dag for at være helt sikker på at den opskrift jeg har arbejdet mig frem til og nu videregiver er korrekt. Jeg har både bagt med og uden havregrød og der er slet ikke nogen tvivl om at brødene med havregrød er langt de saftigste og bedste så ja jeg synes det er en dejlig ide at koge grød alene til det formål.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.