« Se hvor de aser | Main | I skumringen er alle skygger blå »

January 18, 2013

Comments

Anne-Mette/Hverdag på Æblelunden

Sikke en skøn idé men både denne krans og de efterfølgende kranse i månederne fremover. Det glæder jeg mig til at følge.

Kh. Anne-Mette

gitte blinkilde

Super ide med grenkransen - har tænkt på at bruge min sidste Palmin i weekenden til en krans til fuglene, og heldigt at du lige viste din ide - Tak for den :-)
God weekend

Marina

Kære Anne-Mette.

Hvor er jeg glad for at du kan lide min alternative fuglemad. Jeg er faktisk selv virkelig glad for den krans og har lavet den hver eneste år i snart mange år. Hvad det bliver til med alle de andre kranse må vi se med tiden, jeg pusler allerede nu med ideerne til februars krans for det tager jo tid at få efterprøvet ideerne. Jeg håber jeg kan skabe tilstrækkelig variation i kransene, nu får vi se.

Marina

Kære Gitte.

Hvor hyggeligt, den vil jeg glæde mig til at se. Da jeg viste min krans første gang var det ikke en ide der var udbredt tidligere (for om andre har fået samme ide kan man jo aldrig vide) og det var helt sikkert derfor den blev vist så meget rundt omkring. Nu synes jeg tit jeg ser fuglefoder kranse rundt omkring i det amerikanske blogland og som med så meget andet kan kransen jo varieres. Jeg har faktisk selv tænkt på at lave en hel lille række af små kranse, men jeg mangler lige den rigtige form til at lave dem mindre. Denne form er jo bare den der ellers bor i mit køkkenskab.

Tak fordi du gav dig tid til at kommentere, det betyder meget.

Katja @ Shift Ctrl ART

Ej hvor er den fed! (:)) Super god ide!

Marina

Kære Katja. TAK, det er virkelig en af de ideer jeg selv er mest glad for og nu har jeg lavet kransen hvert eneste år i henved 10 år så jeg må også sige at det er et grundigt gennemprøvet lille projekt.

Fodre I også fugle og hvilke fugle mon I har i haven? Her er min favorit nok det søde spætmejse par der er flittige gæster ved fuglefoder fedtet her om vinteren. Desuden kommer alle slags mejser, kernebiddere, donpappe, rødkælke, duer, solsorte, skovskader og af og til spætter. Mine egern er også glade for fuglemaden, de kan et trick med at få fedtet ud af kopperne og så hopper de afsted med det....

M

Det er den smukkeste fuglemads-servering, man overhovedet kan forestille sig! You rock, Marina..

by Blikfang

Åhh hvem der bare havde en have som din. Skøn ide og vældig dekorativ :-)

Marina

Kæreste Mette.

TAK. Hvor bliver jeg glad når jeg får sådan en kommentar. På den ene side tænkte jeg at det var lidt snyd at genbruge ideen med fuglefedt i en krans til mit kransetema, på den anden side kunne jeg simpelthen ikke komme på en mere passende krans til Frøken Januar og rødhalsen.

Desuden er det virkeligt en af de ideer jeg selv bruger år efter år efter år og altid med succes.

Marina

Kære by Blikfang.

Ja haven her er fantastisk og fyldt med fugle og dyreliv fordi vi er så heldige både at have åen og skoven. Jeg siger det uden nogen form for blussel for det er jo ikke mig selv der har lavet haven, vi faldt bare helt pladask for den og for beliggenheden da vi skulle købe hus her i byen.

Hvor er jeg glad for at du kunne lide ideen til den lidt anderledes måde at fodre fuglene på. Jeg er selv så glad for den ide så det betyder meget for mig.

Pernille

Jeg synes det er sådan en god ide. Jeg har bare ikke selv nogen steder at hænge sådan en op.
Måske jeg skulle overveje projektet, næste gang jeg besøger min søster. Jeg tænker at ungerne vil synes det er en sjov ide.

Jeg vil glæde mig til at se endnu flere kranse som året går :)

Mormorsglamour-pyssel och inredning

Så smart att lägga i grenar i formen så att det håller sig bättre!! nu blev jag jätteinspirerad till att göra en egen. Fåglarna behöver ju faktiskt också mat på vintern.
Kram
Helena

Marina

Kære Pernille.

Mange tak. Jeg synes faktisk selv at den er så pæn og jeg tror det er min yndlings fuglefoderting. Jeg er sikker på at din søsters børn også ville holde af at lave deres egen lidt specielle fuglefoder og nyde at følge med når fuglene kommer på besøg og guffer løs.

Marina

Kære Helena.

Hvor hyggeligt at du blev inspireret, det er som sagt en godt gennemprøvet ide til fuglefodring som jeg roligt kan anbefale.

Maria Lisette

Skøn ide - igen... Du er vild... ;-)
Jeg så forleden på TV2 Fri, at når det fryser, skal man faktisk blande mel i fedtblandingen, fordi det gør et eller andet ved fedtmolekylerne (eller hvad det nu lige var), så fuglene bedre kan optage det...

Jeg fandt lige dette på deres facebook side:
Jeg har lavet de "kugler" til fuglene, i udsendelsen brugte de 2/3 mel og 1/3 fedt dette blandes, og så rullede de det ud og udstak figurer ca. 1,5cm tykke, som lagde og tørrede lidt, hvorefter de vendte dem i fedt og så i blandet fuglefrø. - jeg blandede dog frøene i melblandingen, fuglene har været meget aktive og det første hold "kugler" er spist Håber denne opskrift kan hjælpe nogle der gerne vil lave dem til stor gavn for fuglene

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.