« Gang i lysfabrikken | Main | Vinter hvidt »

January 12, 2013

Comments

Marina / cand.mor

Hvor fint, Marina. Er desværre begyndt på arbejde igen efter barsel, så tiden er ikke helt til krea, men min mentale liste over ting fra din blog, jeg skal have prøvet, bliver bare længere og længere :)

God weekend! Og hvor var det et dejligt indlæg om den daglige kærlighed, du skrev...

Katja @ Shift Ctrl ART

Det ser bare så godt ud. Super fine glas du har der :)

Marina

Kære Marina.

Uha ja, det er aldrig nemt at nå alt det man gerne vil og netop derfor er det også sådan en slags dogmeregl for Badut at alle projekterne (med ganske få undtagelser) skal være supernemme og hurtige. Jeg ved jo godt hvordan det er at stå med hænderne fulde af hverdag, men når ungerne bliver lidt større er det altså også hyggeligt at kunne lave lidt sammen med dem en gang imellem. Jeg er rigtigt stolt over at der er mange ting fra Badut som du har lyst til at prøve.

Marina

Mange tak Katja.

Jeg kan ikke rigtigt huske hvor jeg har de små lysglas fra (måske genbrug) men jeg rengør og genbruge dem troligt igen og igen fordi de har sådan en god størrelse.

Losarinas mor

Hvor er de fine de små glas og det er virkelig prikken over i´ et med ordene skrevet på.
Duftlys...Er sikker på dine dufter fint.
Duftlys skaber bare en erindring i mig om IKEA s lysafdeling, der stinker af syntetiske duftlys :)

Marina

Kære Miri. Sådan har jeg det faktisk også, rigtig fan bliver jeg ikke men jeg synes bestemt at disse duftlys med naturlige duftstoffer fra lavendel, rose og citroneller dufter meget bedre og det skal jo netop kun være ét enkelt lille lys og ikke hele stuer fyldt der tændes på én gang. Jeg er ofte pr. mail blevet spurgt om duftlysene og derfor fik jeg selv lige lyst til at prøve hvordan de var.

Heidi

TAK, for forklaringen. Jeg tror jeg nupper løsningen med konserves dåsen, indtil jeg lige kommer forbi en genbrugsbutik efter ne gammel gryde. Og tak for en altid dejlig side, du har. Knus Heidi

Marina

Jammen selv tak Heidi og endnu engang tak for dit spørgsmål. Uden det havde jeg ikke fået skrevet det med gryde. Dejligt at du kunne bruge ideen med konservesdåsen.

Sigrid

Hej. Tak for endnu et inspirerende (og let at gå til) indlæg. Jeg vil gerne tilsætte 70'er duften Patchouili. Hvor mange dråber bruger til hvert lys?

Marina

Kære Sigrid.

Tak for rosen. Jeg kender ikke duften og derfor er det lidt svært at sige hvor meget der skal til. Duften fra Søstrene var således næsten umulig at få kraftig nok i lysmassen selvom jeg brugte rigtigt meget af den, mens jeg brugte langt mindre af de andre. Helt generelt (men ikke særligt præcist) tænkte jeg at den varme lysmasse skulle dufte som jeg gerne ville have det færdige duftlys og så tilsatte jeg hver duft som jeg fandt det nødvendigt. Som forventet dufter lysene meget fint her efterfølgende når stearinen igen varmes op og lyset brænder. Da jeg stod med hele lysproduktionen duftede hele huset af sommer men nu nøjes jeg med at tænde et enkelt lys af gangen og så er det ikke så intenst.

Hvis jeg laver duftlys en anden gang skal jeg huske at tælle efter.

Bodil

Rigtigt skønne lys i glas og med bogstaverne! Jeg får helt spa-fornemmelse :) Jeg har gemt alle lysestumperne fra julen med tanke på dine lys-DIYer, så der står lys på krealisten :)

Synne

Hvorfor har jeg ikke tænkt på at hælde olierne NED i den flydende bivoks! Dough!
Vi har, for bare en måned siden, lavet storproduktion af bivokslys og jeg går jævnligt og drypper dem med æteriske olier når de er tændt.

Næste gang vi dypper lys skal vi helt klart gøre som dig :).
Tak fordi du delte.

Kh,
Synne

Marina

Kære Bodil. Hvor hyggeligt. Det er heldigvis et meget let lille projekt og så giver det sådan en dejlig fornemmelse at man kan genbruge alle lysestumperne. God fornøjelse.

Marina

Kære Synne.

Å bivokslys, de dufter i sig selv så skønt at man slet ikke behøver dufte. Her er det jo bare resterne fra julens lys jeg genbruger men å hvor kunne jeg drømme om en dag at give mig selv lov til at købe en stor portion rigtigt bivoks.

Egentligt synes jeg ikke at det er så dumt igen at dryppe lidt duft i lyse efterhånden for så får man jo duften præcis når man har mest lyst til den. På den anden side er det selvfølgelig nemmere at lave duftlysene færdige fra starten.

Adina

Sikke en fin blog :) Brugte du bare den olie, som normalt bruges til at lave sæbe fra Panduro eller findes der én, som er beregnet til lys?

Lise

Hej jeg tænkte på om man også kunne bruge pulver, ligesom kanel pulver??

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.