« Masser af fastelavnsmasker lige til at printe | Main | Farvel og tak Frøken Januar »

January 30, 2013

Comments

Nola

Min hobby er også fotografi, og jeg har det præcist som dig. Tit står man i en situation og overvejer hvordan der nu kommer det bedst mulige billede ud af det. Og jeg ærger mig hvis det ikke bliver som ønsket. Og du har ret, spar hellere lidt længere og køb et lidt bedre objektiv! Det betaler sig i længden og det er bedre at give lidt mere for objektivet end for selve kameraet.
Tak for tippet med tasken...... jeg er selv på udkig efter noget lignende, da jeg er træt af at have tasken hængende over skulderen. Er spændt på hvilket kamera og objektiver du har :-)

Godt lys og dejlig dag

Marianne

Det er filme da også en total lækker fototaske. Glæder mig til at følge fotoindlæg.

Monsterscircus

Hej Marina! Nu tror jeg at jeg fik fikset problem mht, kommentar, har oprettet en typepad konto, nu virker det ihvert fald!!! Super flot taske også rummelig! Sejt, du svinger din erfaring og viser dit dejlige udstyr frem! Ih hvor jeg bare glæder mig kan du tro! Mangler en kamerataske, men vil rigtig gerne have en i læder, tænker måske sådan a la computertaske bare mindre. Gisp både taske og stativet er vildt lækkert og kan godt forstå, at du sparer sammen til det du ønsker dig allermest, sådan har jeg også gjort med møbler og det er så fantastisk når man endelig får råd til at købe det :-)
Glæder mig til at se mere til dit lækre stativ! Ha en super smuk dag kære Marina!

Silla

Hvor ser den bare god ud:)
Glæder mig til flere indlæg fra dig om foto og tilbehør:)
Bare så du ved det....du behøver ikke at drømme om noget du er søde Marina....der ER hammergod til at tage smukke fotos;)

Knus og kram herfra.

ps..jeg startede på foto kursus i går på aktivcenter i Holstebro,glæder mig meget til at lære hel masse nyt.

Endnu flere knus

Katja @ Shift Ctrl ART

Jeg vil give dig helt ret i dine synspunkter med hensyn til foto. Kunne rigtig godt lide din symaskine-strikke filosofi.

Den taske ser super ud!

Tove

det er bare den bedste foto butik du har været inde i :) Jeg er også helt vild med deres skinnesystem - altså det der fragter varerne rundt i butikken ... Man får der en utrolig god service, og de ved, hvad de taler om ;-)

Karin

Hejsa. Kan godt forstå du er glad for din kamerataske, for jeg har en mage til og er rigtig glad for den. Specielt det, at den åbner bagud og at man kan flytte rundt på rummmene alt efter hvilket kamera og udstyr man vælger at tage med. Mht udstyr, så har jeg købt meget af mit brugt. Selvfølgelig skal man kigge sig for, men man kan være heldig. Glæder mig til at læse om dit fotogrej for ligesom flere at de øvrige kommentarer, så synes jeg du er god til det der med foto. :-) Kan iøvrigt anbefale en uges fotokurss på en højskole. fx Vrå Højskole. Der kan man lære meget og udveksle erfaringer. Hilsen Karin

Mette

Jeg kan kun misunde dig - på den gode måde - den lækre taske med indhold, samt dine evner inden for fotografering og redering. Det gad jeg godt kunne, men når det nu ikke er tilfældet, vil jeg som altid fryde mig over dine biller.

Marina

Kære Nola.

Du tager også bare superskønne billeder. Jeg har helt betaget af de smukke eventyrbilleder fra trylleskoven.

Og du har ret det er vigtigt at satse på kvalitet i objektiver ellers bliver man konstant skuffet over sine billeder. Man siger jo også tit at det er objektivet der tager billedet og ikke kameraet, men det er nu lidt simplificeret for selvfølgelig betyder kameraet også meget for resultatet.

Skuldertaskerne er tit super fine, men jeg vidste med det samme at det ikke duede til mig, der elsker at mosle rundt ude i naturen med kameraet og derfor har brug for en rygsæk. I et tilfælde som det her må praktik være vigtigere end skønhed (og så grim er den jo hellere ikke, nærmest bare sådan neutral).

Marina

Kære Marianne.

Jeg er så vildt glad for den.

Det er rigtigt sjovt med de fotoindlæg for jeg har virkelig tøvet længe selvom jeg ofte bliver spurgt. Jeg er jo ikke professionel eller ekspert og jeg ved ikke om jeg kan skrive ting folk kan bruge, men nu prøver jeg altså for det må vel være lige så godt som at skrive det igen og igen på mail.

Marina

Kære Mette.

Hvor hyggeligt. Det er tosset at du er nød til at have en typepad konto men hvis det hjælper så er jeg glad. Jeg er selv begyndt at svare enkeltvis på kommentarene fordi det stadigt sidder i mig hvor ærgeligt det var når alle de svar jeg havde skrevet pludseligt forsvandt.

Den kamerataske du ønsker dig lyder vildt smuk, så det kan jeg godt forstå. Du skal være opmærksom på at en lædertaske der skal bæres over skulderen gør det tungt at bære rundt på dit udstyr, men hvis du ikke har planer om det så kan jeg sørme godt forstå at du ønsker dig en smuk taske.

Man skal spare sammen til det man ønsker sig, sådan er det, men man skal jo også altid huske at det er priviligeret overhovedet at have overskud til at spare sammen til ting, der er så dyre som kameragrej og møbler. Ikke alle har mulighed for det selvom de spare sammen. Derfor kan jeg godt få det lidt beklemt ved at vise udstyr frem for temligt mange penge, men det er som sagt noget jeg har ønsket mig ihvertfald de sidste ti år og som min mand nu også kan se gør mig glad. Tilgengæld ligner vores køkken noget der er løgn...

Marina

Kære Silla.

TAK. Jeg er helt klart blevet bedre i den tid jeg har fået lov at lege, men der er stadigt lang vej igen og det gør ikke noget for selve legen med at få lært de ting jeg drømmer om at mestre er jo sjov i sig selv.

Det lyder skønt med fotokursus, glæder mig til at se dine billeder for jeg synes jo altid at dine billeder fra landskaberne og Island har været dejlige.

Marina

Kære Katja.

Tak. Jeg tror jeg kom til at tænke på det fordi jeg får så mange mails fra mennesker der er kede af at de ikke kan tage bestemte typer af billeder, men det er jo altså ikke fordi de ikke kan fotograferer, men derimod bare fordi de har for ringe objektiver. Så må man jo bare fotograferer på en anden måde som ens udstyr kan magte. Jeg kan hellere ikke zoome ind på et egern i en trætop for jeg har ikke købt et stærkt zoomobjektiv (men uhhhu jeg ønsker mig ét). Det er jo ikke min fejl som fotograf men kun som indkøber.

Marina

Kære Tove

Ja det er en helt fantastisk butik: kæmpe udvalg, dygtig og upartisk vejledning og lave priser. Alle butikker burde være sådan. Det er intet under at de langer for 10.000 vis af kroner udstyr over disken i minuttet. Faktisk var jeg der inde fire gange på de få dage og jeg fik kikket rigtigt grundigt på alle de objektiver og kamerare som jeg går og drømmer om og som man jo altså herhjemme først kan få i hånden når man køber dem.

Skinnesystemet og hele effektiviseringen er en oplevelse i sig selv. Det er jo ikke luksuspræget men formodentligt med til at holde priserne så godt nede.

Marina

Kære Karin.

Hvor hyggeligt.

Å ja. Du kan tror jeg gerne vil på højskole en uge og suge til mig af oplevelser, læring og mennesker. Det er noget af det jeg virkeligt ønsker mig og faktisk også planlægger. Om to år når Anna er 9 år tænker jeg nemlig at børnene godt kan være alene hjemme i dagtimerne i en uge i sommerferien og så skal jeg afsted. Var du glad for Vrå? Jeg har kikket på Ærø.

Marina

Kære Mette.

Jeg synes du tager dejlige billeder, men tak!

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.