« Få styr på dine mål med en fin post-it prioritetsliste -- lige til at printe | Main | Grydebrød – Jim Lahey brød – verdens bedste brød: lækkert brød har mange navne. »

January 23, 2013

Comments

by Blikfang

Der skal helt sikkert bages stjerne gode boller herhjemme i weekenden. Tak for opskrift! :-)

Losarinas mor

Kan næsten dufte dem :)
Kan mærke en trang og indre behov for nybagte boller !

Marina

Kære by Blikfang.

Jeg lover dig de er gode. Det er den opskrift på boller som jeg har på rygraden og bager flere gange om ugen. Jeg bliver rigtigt ofte spurgt om opskriften, men alle de ting som man bare bager dem har man jo faktisk lidt svært ved at forklare. Nu har jeg virkeligt taget mig sammen og skrevet det omhyggeligt ned og om ikke andet tænker jeg at det vil glæde de mange der i tidens løb har bedt om opskriften. Hvis du bager dem bliver jeg vildt glad for en tilbagemelding. Hav en god weekend.

Marina

Kære Miri.

Nybagte boller er altid godt!! Alle her i huset bliver glade når det dufte af boller. God weekend søde.

Karen Marie

Mums de smukke billeder får mine tænder til at løbe i vand :0) tror jeg må prøve din havregrøds inspiration af! Dejlig weekend tildigt og dine - kram Karen Marie

Marina

Kæreste Karen Marie.

Dejligt at du kan lide billederne af bollerne. Det var nærmest mørkt da jeg tog dem, men jeg har heldigvis fået et godt stativ nu og så kan det jo lade sig gøre at tage billeder alligevel. Håber du kan lide ideen med havregrød hvis du prøver den af i eget køkken. KRAM

marianne

jeg bagte dine boller sammen med mit lille barnebarn i weekenden, de blev rigtig gode :-)

Marina

Kære Marianne.

Mange tak for din tilbagemelding. Det betyder rigtigt meget for mig at læserne vender tilbage både med ris og med ros. Jeg er rigtig glad for at opskriften faldt i jeres smag.

Helle

Hej Marina. Uhm, det er en lækker madplan, du har lavet. Jeg vil straks - dvs lige når hestene har fået deres mad - gå i gang med at lave dine boller med havregrød. Jeg har aldrig prøvet eller overhovedet tænkt på at komme grød i brød, men det skal prøves. Så tak for god inspiration.
Vh Helle.

Malene

Kan bollerne fryses?

Marina

Kære Malene

Selvfølgelig. Langt de fleste boller kan fryses og det kan disse også. Jeg gør det sjældent selv da vi er rigtigt mange i vores hus og derfor let kan spise sådan en pladefuld. Desuden kan vi bedst lide friskbagte boller så hvis denne hævetid ikke passer laver jeg koldhævede boller.

Hvis man vil fryse boller kan man gøre det på to måder. Hvilken der er bedst er lidt en smagssag. I den første metode former du bollerne og lader dem efterhæve hvorefter du fryser dem. Så kan du efter sigene lade dem tø op og samtidigt bage. Denne metode har jeg aldrig selv prøvet da der simpelthen ikke er plads i min fryser til at håndterer at bollerne skal fryse ind uden at blive mast.

Den anden metode som jeg selv bruger af og til er at bage bollerne færdige og så lade dem køle en lille bitte smule af inden jeg kommer dem i poser der med det samme ryger i fryseren. Sørg for at bollen er gennembagt, men endelig ikke overbagt. Tænd ovnen på 100C og giv de frosne boller ca en halv time til de er lækre og lune.

Rigtig god bagelyst.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.