« Lav dine egne duftlys | Main | Se hvor de aser »

January 15, 2013

Comments

Anna Svenning

Kære Marina

Du tager simpelthen så gode billeder - bare jeg var der, hvor du er! Mon du har et canon kamera? Jeg mangler et godt indendørs objektiv, og jeg er så meget i tvivl om, hvad jeg skal spare op til. Og ja, et udendørs har jeg heller ikke. Det eneste objektiv, jeg er glad for, er mit fast brændvidde 50, men det kan jo ikke zoome - og det savner jeg. Mon du har nogle gode råd?

Kh
Anna

Marina

Kære Anna.

Mange, mange tak for rosen. Du aner ikke hvor meget jeg kæmper for at få det lært men det er jo også en del af det sjove.

Når det eneste objektiv du er glad for er dit 50mm er det helt sikkert fordi dit andet objektiv er et såkaldt kit objektiv som du købte sammen med kameraret. De er generelt ikke særligt gode. Den kvalitet du får med et 50mm fast objektiv kan ikke matches af noget andet for rimelige penge for de er meget lysstærke (lave F numre) og super skarpe. Billederne af Anna ovenfor er taget med mit 50mm (Nikon). Jeg synes egentligt ikke at det er så stort et problem at det ikke kan zoome, så flytter jeg mig bare selv. For at svare direkte på dit spørgsmål kan jeg derfor kun anbefale at blive glad for dit 50mm, der er det bedste indendørs objektiv man kan købe uden at slagte den helt store sparegris. I stedet ville jeg bruge pengene på et godt stativ.

Efter meget lang tids sparen har jeg nu fået både et rigtigt godt stativ og et godt objektiv med mere vidvinkel. Jeg har drømt om at fotografere landskaber men det er virkeligt noget jeg skal arbejde for at få lært og det tager tid at tage billederne. Billederne af den gule mølle i vinterlandskabet er taget med mit nye udstyr. Jeg holder så meget af den gule mølle ved skoven (bemærk at den også er med i mit banner i øjeblikket). Vi har generelt ikke så mange fotogene bygninger i landskabet her omkring Holstebro og i et landskabsbilled skal der helst være et fikspunkt så det er en mangelvare.

ylvalishule@gmail.com

Smukke smukke billeder - kære Marina. Hvor har du dog fanget det magiske ved alt det hvide, på allersmukkeste vis. Måske du skulle tage til ørre og fotografere... - der er ikke så langt. Derude er det gamle missionshus - og Helenes hus på heden meget fine steder, mon du kender stederne?
Kærligst Kristina

Marina

Kære Kristina.

Nej jeg er jo ny her på egen og kender slet ikke Ørre men det lyder helt sikkert som dejlige steder som jeg staks vil google. Jeg påskønner virkeligt at du giver mig sådan et tip, TAK.

Ellen

Hvor ER det bare smukke billeder :-)

Annette

Ja, hvor har det været smukt i dag!
Og skønne, skønne billeder... Smukke og hjertevarme på en gang :-)

Tanya

AAhhh.....hvor elsker jeg dine ord!! Jeg nyder hver eneste sætning. Og du viser det dejligste af barndom med dine billeder. Mmmm.....det er sådan en fornøjelse at besøge her, Marina.

Jeg læser det en gang TIL lige nu, før jeg begynder dagens arbejdet...

Pernille

Det er sådan nogle skønne billeder :)

Karen Marie

Smukt, smukt og så oven i købet en lille smuksak på skøjter ;0)

Snevejrs knus Karen Marie

Marina

Mange, mange tak søde Ellen. Jeg synes faktisk at det er rigtigt svært at få lært, men en dag lykkes det nok.

Marina

Kære Annette.

Det var netop det jeg gerne ville formidle og nu jeg tænker efter kan det muligvis være derfor jeg gerne vil have det hyggelige gule hus med i landskabet, samt selvfølgelig Annas skøjteglæde. Jeg ville gerne formidle vinterglæde så det betyder rigtigt meget at du synes det er lykkes. TAK.

Marina

Tak søde Tanya.

Det er en ære at du stadigt finder tid til at kikke forbi her selvom du nu har så travlt et program. Hav en dejlig weekend.

Marina

Mange tak Pernille.

Marina

TAK Karen Marie.

Som jeg skriver ovenfor ville jeg gerne formidle vinterglæde så det er derfor jeg har blandet billederne lidt. KRAM.

Camilla

Hvor pudsigt...
Jeg kom tilfældigt lige til at tænke på, i denne kude, at jeg havde set nogle islygter, på en blog, i december måned, men kunne ikke hske kvilken! En hurtig google søgning bringer mig her forbi ( det var også her jeg havde set islygterne BTW) og hva' ser jeg på forsiden? Tvis mølle! Den kørte jeg netop forbi onsdag, på vej hjem. Fra Herning! Jeg ærgrede mig netop over at kameraet var løbet tør for strøm.... For det var bare så smukt den dag!
Og tænk engang så bor du også i Holstebro!
Nå tilbage til islygterne.... Jeg må lige støvsuge skufferne for balloner!

Marina

Kære Camilla.

Nå hvor sjovt!! Vi er nye i byen men jeg er virkeligt begyndt at falde til og især er jeg vild med at der er så meget fantastik natur her i nærheden hvis man køre lidt efter det. Åen som jeg traver rundt langs næsten dagligt, de store skove, lynghederne og vesterhavet. Det hele er indenfor rimelig køreafstand.

Du har helt ret, det var en helt, helt fantastisk dag. Jeg havde mulighed for at øve mig på at fotografere den formiddag og løb ingen changser, jeg tog ud til Tvis mølle som jeg allerede fotograferede sidste vinter for at prøve mit nye udstyr. Det var helt fantastisk og selvom man aldrig får mange forskellige billeder med sig hjem når man fotografere landskaber så har jeg faktisk en hel lille håndfuld fra den dag så jeg er rigtigt glad.

Camilla

Hej Marina
Vi flyttede også selv til byen for 1 1/2 år siden, hvot det første år boede til leje i et hus lige ned til åen, det var bare helt fantastisk.
Har kigget lidt rundt på din blog, og finder den meget inspirerende og det er bare nogle dejlige billeder du tager:-)
Jeg har først for nylig købt mig et ordentlig kamera, og mangler derfor øvelse... Ønskede sådan jeg lige havde et par timer til at drøme ud i landet ( i sær i torsdags) til at tage nogle billeder.... Men med 2 små børn hjemme, er det lidt af et puslespil nogle gange :-)

Marina

Hej igen Camilla.

Ja det er lidt et pusselspil især med mindre børn. Rigtigt tit står jeg om morgen eller om aftenen og er helt syg efter at komme afsted for det er jo der hvor lyset det meste af året er bedst, men også der hvor det er næsten umuligt når man står med favnen fuld af tre børn. Man kan planlægge at tage afsted søndag morgen men der er det jo ikke sikkert at man er heldig med lyset.

Alligevel er der ikke meget andet at gøre end bare at øve sig og øve sig. Jeg er efterhånden blevet lidt bidt af jagen på de billeder jeg drømmer om og har også kastet en del penge efter udstyr. Endnu har jeg vildt meget at lære men det er jo også sjovt.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.