« I dag er det kyndelmisse | Main | Hjemmelavet pingvin kostume »

February 04, 2013

Comments

Julia

Sidste år spurgte du om du måtte vise det næsehornskostume jeg lavede til vores søn Otto, men jeg tror ikke det kom med?! Se linket her: http://www.thevintagehausfrau.dk/2012/02/otto-er-et2.html. Kh. Julia

Marina

Kære Julia.

Det må du altså undskylde. Jeg kan godt huske ham og han er bare så skøn i det kostume. Det skal selvfølgelig nok komme med i løbet af ugen. Tak fordi du skrev og mindede mig om det.

ylvalishule@gmail.com

Kæreste Marina - Ved ikke om du kan bruge nogle af mine... du er velkommen.
Har også en hattemager, en eleverprins og en troldmand på lager, som jeg endnu ikke har fået lagt på bloggen. Hvis du kan bruge nogen, må du endelig give lyd... jeg skal gerne lave en beskrivelse af kostumet og en vejledning :)
Rigtig dejlig dag til dig.

Kærligst Kristina

Mia

Hej Marina
Jeg har lige postet et indlæg med en Batman og en lille smuk påfugl.

Mvh Mia

www.madebymiahansen.blogspot.com

Frøken Solhat

Sødeste Marina.....det er bare så fantastsik med din ide-bank til kostumer. Jeg har som du ved selv benyttet mig af at kopiere din hovedløse mand.....fantastisk ide.

Mon ikke min Cirkeline stadig er med....jeg kan ikke komme ind og tjekke da jeg når jeg trykker på dine links hele tiden kommer tilbage til indlægget herover.....ved ikke om det bare er mig eller den er helt galt med linkene til dine idebank????


Knus Dorthe

Marina

Kære Kristina. Dine kostumer er bare så fine. Hvis du skriver lidt vejledning vil jeg rigtigt gerne have dem med.

Marina

Kære Mia.

Å hvor er de skønne dine fastelavnsunger. Jeg tror påfugl er det helt store hit i år for jeg har allerede to som jeg vil kombinere i et indlæg. Jeg tror jeg ligge et link ind i det indlæg til dig. Dit batman kostume vil jeg rigtigt gerne have med for sådan et har jeg ikke.

Marina

Kæreste Dorthe.

Den hovedeløse mand er et fantastisk kostume. Det er jo ikke min ide men en jeg har været så heldig at få lov at videreformidle. Din dejlige cirkeline er her skam stadigt når du ikke kan finde kostumebanken er det måske fordi det bare er en kategori på Badut og derfor skal man scrolle ned fra det øverste indlæg og så klikke sig gennem indlæggene. Det er måske ikke så smart og jeg skal se om jeg kan få tid til at lave en egentlig side med alle udklædningsideerne.

ylvalishule@gmail.com

Kæreste Marina - hvilke vil du have vejledning på - Phøniksfuglen, blæksprutten, dragen, Bardakrigeren, Sherlock Holmes - eller skal jeg fotografere troldmanden, elverprinsen eller hattemageren (se sidste tre, er det pt. ingen billeder af på min blog, men det kan der komme :)! Fluks!) Skriv lige hvad du kan bruge, så sætter jeg i gang.
Kærligst Kristina

Marina

Kæreste Kristina.

Der er ingen af de udklædningsideer som jeg har haft med før så jeg tager gerne dem allesammen hvis du orker at skrive beskrivelser til så mange. Flere af dine skønne kostymer kræver jo en del forklaring. Ellers kan du jo bare tage nogle stykker i år og så måske resten til næste år. Det er bedst hvis der er mindst et godt billed af kostumet i hel format som jeg kan bruge til henvisningen.

Katja @ Shift Ctrl ART

Dejligt at du samler og viser dem her. Glæder mig til at se alle ideerne. Har også sendt dig en, som jeg håber du vil kunne bruge.

The comments to this entry are closed.

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på dejlig julebrownie pyntet som et lille julelandskab. Overraskende nem at bage.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.