« Påske kaniner -- lige til at printe | Main | Hjerte mod hjerte »

April 11, 2013

Comments

gitte blinkilde

Hvor er det smukt fortalt, dog en hjertegribende fortælling som rør sig i hjertet <3 Jeg håber ikke at tiden bliver for svær for jer og sender jer de bedste tanker <3
Knus Gitte

Lonni K

Hej,

er en af dem, der ofte besøger din fine blog og har været helt bekymret den sidste uges tid fordi du ikke postede. Nu forstår jeg jo bedre og kondolerer. Det er hårdt at miste et menneske.

Kh,
en læser, Lonni

Mia

Jeg vil gerne kondolere! Den måde du skriver på om din sorg og det lys og den varme man føler ved at se på billederne griber dybt ind i mit hjerte! Jeg håber for dig, at du og din familie må komme igennem sorgen og huske minderne om en fantastisk mor.

Kærlige hilsner fra
mia

Kari

Jeg kondolerer!
Det er med sorg jeg læser din fine beretning. Den minder så meget om mit tab af min mor.

Der er så meget man gerne vil kunne lave om, nå at gøre, men det er for sent.
At kunne sætte et lille øjeblik på oplevelsen, som I har her med fyret og måneopgangen, det giver et eller andet til senere, lige nu er det bare et fyr og en måneopgang.

Nu skal I sørge, mindes og komme igennem det. Der er lys forude og det vil komme til jer også.

Knus og varme tanker
Kari

Céline Hallas

Kæmpe kram herfra <3
Jeg er altid dårlig til at vide hvad jeg skal sige, så du får et kram <3

Céline

Losarinas mor

Jeg kondolerer. Jeg har slev mistet både min far og min mor..Så tillader mig at tro, at jeg godt forstår din sorg. Mange tanker og knus Miri

Lisbeth

Hvor gør det mig ondt! Jeg ved hvor svært det er at miste et menneske, som man elsker. Jeg føler med dig lige nu og sender dig en masse varme og kærlige tanker!

Kram fra Lisbeth

Trine Schneider

Jeg kondolerer!

Din tekst rører mig dybt, helt der ind hvor min egen sorg stadig ligger gemt 6 år efter jeg selv mistede min mor...

Jeg håber du kommer nogenlunde ok igennem den næste tid. Sorgen er jo din helt egen og på en måde bliver den også så ensom...

Varme tanker og knus!

Marina / cand.mor

Jeg synes desværre, at der er mange, der falder bort i øjeblikket. Vi mistede også i min familie lige før påske. Så mens jeg selv mindes, sender jeg mine dybeste kondolancer og tanker til dig og din familie...

Camilla

Du får min dybeste medfølelse, hvir må det være hårdt! Og pudsigt som man kan være i et mærkeligt humør sf udefinerebare årsager! Det er næsten som at du ubevidst har vidst besked med din mors skæbne. Så trist at du ikke fik sagt ordentlig farvel in vitro! Håber du funder en måde hvorpå du kan tage afsked med hende!
Kh camilla

noppes95

Hvor gør det mig ondt for dig og din familie! Det var meget smukt og rørende beskrevet. Jeg føler med jer i sorgens ubeskrivelige mørke!

maj

Kære Marina.
Det går mig meget ondt at I har mistet jeres mor.
Din sorg går lige i hjertet på mig. Det kunne vælge mig selv der skrev, og jeg frygter snart at det bliver det.

Jeg håber, at I passer godt på hinanden, og husker at tænke på din mor med glæde, på trods af den tunge sorg..

Mange tanker
Maj

camilla@hunch-living.dk

Kære Marina,
bare et knus og mange tanker.
Man vil altid savne, men med tiden for dem man savner, sin egen plads i hjertet... hvor man kan fra tid til anden kan besøge dem.

/Camilla

Lotte frodighed/aftenbreve

Tusind tusind varme tanker til dig og jer.
Så smukt skrevet. Og jeg er uden ord.

Tanya

Oh no.... :-( ....I am so very, very sorry. Thinking of you from over here, and wishing so much you will somehow feel the gigantic BEAR HUG I wish I could give you.

xoxo Tanya

heidi

Jeg kondolerer, det gør mig umådeligt ondt at høre. Sender dig mine bedste tanker og håber du langsomt finder glæden frem igen. Knus Heidi

Marie-Louise

Kære Marina. Mange tanker fra mig til dig. Det gør mig ondt.
Knus Marie-Louise

Frøken Solhat

Åh sødeste Marina......hvor ord er fattige. Dit/jeres store tab gør mig dybt ondt og jeg kan kun håbe for dig at du fik taget en smuk og mindeværdig afsked i kirken. Naturen bød dig ubevidst den smukkeste afsked man kan tænke sig.

Selv mistede jeg min far på Glostrup sygehus efter en fejloperation i 2007. Natten mellem d. 28. og 29. august tog vi den tunge belutning at slukke for respiratoren....den sværeste og mest ultimative beslutning i mit liv.

Denne nat stod fuldmånen helt fantastisk smuk uden for hospitalsvinduet lavt i horizonten over højhusene ved Brøndby strand og Køge bugt. Stor fed og orange. Et syn der for evigt er printet i min erindring og lige nu giver mig gåsehud og tåre i øjnene

Dine ord på skrift om din store sorg og dine udefinerbare forudanelser om mørke tider er helt fantastiske og på forunderligvis en forløsning for mig - jeg kan mærke de gør mig godt. Lige der rammer du min forkærlighed for fuldmånen og min evige jagt på denne.Men smukkere end denne nat i 2007 har jeg aldrig fanget den.

Sorgen vil være tung i lang tid sødeste og sorgen vil altid være der og som vår skifter til sommer, sommer til efterår, efterår til vinter og vinter til forår vil du i takt med årstidernes rytme og åndedrag lære at leve med savnet.

Jeg sender dig masser af varme tanker ud i fremtidens fuldmånenætter.....nætter vi til tid og evighed sammen vil bære dybt i vores hjerter.

Kærlig hilsen og
Knus Dorthe

christina

kæreste søde marina...
dine ord og din sorg går mig lige i hjertet... jeg ved hvad du går igennem, jeg har selv lige været der... jeg vil gerne skrive tusind ting men kann ikke - må først have det formuleret... jeg tænker på dig...

Therese

Kondolerer så mye. Og takk for at du delte den rørende historien om fyret.

Karen Marie

Kæreste Marina. Så smukt du skriver om en af livets urimelige og uundgåelige Udfordringer. Sender dig masser af kærlige og healende tanker :0)

Teresa

Kære Marina. Jeg tager del i din sorg. Jeg frygtede, at noget så smerteligt var sket. Du skriver så smukt om noget så svært at bære. Må I være der for hinanden i smerten. De varmeste hilsner, Teresa

Annette

Hvor gør det mig ondt for dig, Marina.
Og hvor skriver du smukt og rørende om den helt særlige aften - hvor er det forunderligt at læse.
Jeg vil gerne sende dig mine varmeste tanker og knus.

Pernille

Midt i sorgen, kan jeg ikke lade være med at glæde mig over din evne til at se det smukke i alting. Til at fortælle og beskrive. Til at være.

Og jeg tænker at mindet om din mor vil blive ved, netop fordi du er dig, og du er så helt igennem fantastisk til at væve stjernestøv, drømme og minder ind i hverdagen.

Knus.

Katja @ Shift Ctrl ART

Knus ((((Marina)))))

Elisabeth

Kjære gode Marina.
Det er vondt, veldig vondt å miste foreldrene sine. Du beskriver det hele så sårt og vakkert.
Jeg sender mange gode tanker og ønsker for dere alle. Ta godt vare på hverandre.
Elisabethklem

mette

Kære søde medmenneske

Din sorg rører mig og gør mig så ondt - den minder mig om at miste mine egne forældre alt alt for tidligt. Jeg sender dig varme, kærlighed og ønsker for dig, at du snart igen finder din energi og inspiration!

Jeg følger med fra tid til anden og inspireres altid, nu vil jeg gå igang med at samle ind til en skattekiste til min datter. Vi elsker dine chokolade scones og laver altid is lygter om vinteren på vores ødegård i Sverige.

Store kram fra
Mette

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.