« Strandingsmuseet St. George i Thorsminde | Main | Invitation med regnbue »

October 20, 2013

Comments

Losarinas mor

Tillykke med fødselsdagen :)

Ylavalishule

Jeg håber, du ved, at du for mig er noget ganske enestående. Hvilket dine tanker og ord endnu en gang bekræfter mig i.

Marina, smukke menneske! Må dine ord og smukke tanker vare ved - tillykke med fødselsdagen, kæreste du.

De kærligste tanker
Kristina

Lene

Tak fordi du bliver ved. Nu har jeg ikke små børn mere, men jeg nyder din og dine børns kreative indslag. Tillykke med blogfødselsdagen og rigtig god søndag til dig :-)

gitte blinkilde

Tillykke med bloggens 5 år :-)
Jeg nyder at følge dig og glæder mig altid over dine smukke ord og billeder <3
Fortsat god søndag søde Marina.

Rikke

Hiphiphiphurra.... Og tak for 'blomsterne' på min skærm dagligt ;)

Ellen

Tillykke- til os læsere fordi du så gavmildt deler det du har at give- det er til inspiration og glæde. Og tak for din måde at tolke kommentarer/ikke kommentarer på :-)dejlig variation over det tema !

Maj

Kære Marina.
Sikke en smuk lille historie!
Hvor er det fint at have så stor en drift til at give - helt uselvisk.
Det tror jeg mange af os kunne lære meget af.

Stort tillykke med Baduts 5 år.
Jeg glæder mig til at følge med og lade mig inspirere af dine ord og billeder mange år frem!

Kh maj

Marina / cand.mor

Helt igennem fantastisk! Tillykke med dagen, tillykke med den glæde, du bringer andre mennesker <3

Silla

I dag er det Badut's fødselsdag hurra,hurra,hurra......
Kære Marina STORT tillykke. Jeg takker af hele mit hjerte for alle de gaver du har givet os herude,alle de farver du bringer ind i mit liv,tror ikke du aner hvor tit din Badut har givet mig modet til at tage dagens opfordringer op og blive ved med at skabe noget, mine børnebørn og jeg vi kigger ideer jævnligt igennem og de nyder det ikke mindre end jeg. Det du gør og altid har gjort viser hvad hvor et menneske du er....Smuk helt igennem.

Tak tak og atter tak

Fødselsdags knus og kram herfra

Teresa

Stort tillykke med fødselsdagen. Du glæder os alle langt ud over de ideer du bringer på bloggen, men også med dine varme ord og tanker. Tak for at dele

Mia Folkmann

Kære Marina

Hvor var det et dejligt indlæg! Jeg forstår så godt, hvad du mener - for også jeg kan mærke, at der er lidt længere mellem kommentarerne. Men glæden ved at blogge får jeg alligevel, for jeg holder selv så meget af det. Og lige pludselig er der en ukendt person, der genkender mig, giver mig et knus og siger, at hun elsker at følge min blog. Jamen det er da vidunderligt! Til lykke med de fem år! :-)

Rose

wauw, jeg er rørt, som jeg sjældent bliver det. Hvor er det smukt. - Jeg har fornylig fundet din blog, og den første gang jeg fandt herind, forsvandt flere timer uden jeg nåede at opdage det! Jeg blev meget inspireret, og glæder mig over at være een af dem der finder blomster i min indbakke.
TAK

Marina

Kære alle.

Hvor har I da gjort mig glad med alle jeres søde hilsner. Mange, mange tak.

Jeg vender tilbage til jer allesammmen hver for sig, men det kan godt tage lidt tid for jeg hygger også om børn, der hist og pist skal have hjælp med det ene og det andet og lige om lidt skal Anna have godnat historie.

Marina

Tak Miri.

Du har jo blogget meget længere end mig og jeg husker dine indlæg fra dengang jeg selv gik i gang. Jeg nyder stemningen på din nye blog. Den passer godt til dig.

Marina

Kæreste Kristina

Mange tak for din kærlige hilsen. Din blog betyder mere og mere for mig efterhånden som du skriver dit univers større. Ofte vender jeg tilbage mange gange for at se på et billed eller læse noget du har skrevet. Tak fordi du besluttede at dele alt det med os andre, det betyder så meget for mig.

Marina

Kære Lene.

Mange tak for din søde hilsen. Det varmer meget at du stadigt har lyst til at kikke forbi også selvom vi er forskellige steder i livet.

Åshild

Jeg er helt enig. Jeg skriver heller ikke blogg for å få kommentarer, men for å være en del av et fellesskap. Noen ganger passer det for meg å lese og kommentere andre ganger ikke - sånn tenker jeg det er for alle. Det er dessuten veldig gøy å lese statistikken over besøk.

Pia

Tillykke med de 5 år :-)
Det er altid dejligt at besøge din blog, og jeg glæder mig hver gang over dine kreative ideer og dine flotte billeder.

Mange hilsner
Pia

Mor-til-tre

Du er en klog kvinde.
Så kunne min kommentar egentlig slutte her, men jeg vil også uddybe og ønske tillykke, tillykke med de 5 år og tillykke til alle os der glædes over dine ord og input.
Jeg øver mig i to ting i mit (ind imellem hektiske)liv; 1)Ikke at gå op i småting 2) Glæde mig over de små ting - altså ikke lade mig gå på af om servietterne ikke er den rigtige nuance eller om der er sand på gulvet og vi får rugbrødsmadder til aften to dage i træk, men til gengæld lade mig glæde over en tusindfryd der er plukket (og mast) af en toårig hånd, en ugle lavet af en wc rulle med stor møje af min 6 årige eller et af de gode knus eller smukke ord skrevet af min 8 årige. Dét øver jeg mig på og hér passer Badut så fantastisk ind, så mange tak for at ramme lige plet ned i mit liv

Marina

Kære Gitte.

Mange tak for din søde fødselsdagshilsen og fordi du i det hele taget er så sød ofte at kommenterer. Det betyder meget for mig.

Marina

Kære Rikke.

Mange tak for hurraråb og endnu mere tak fordi du lukker min lille buket ind på din skærm. Få ting er så triste som blomster der får lov at visne fordi ingen har villet samle dem op. TAK.

Marina

Kære Ellen.

Tak for din fødselsdagshilsen.

Jeg ved ikke så meget om det er en tolkning på det med kommentarene. Det er mere sådan jeg faktisk føler det. Jeg bliver selvfølgelig altid jublende glad når der er kommentarer, men jeg har jo aldrig fået ret mange og har også relativt få "følgere" i forhold til besøgstallet. Jeg tænker det er fordi jeg skriver en lidt anderledes blog for jeg ved også fra mails at jeg har rigtigt mange læsere der ikke ellers læser blogs. Var der ingen læsere ville jeg ikke skrive her, men så længe der er læsere til det jeg laver vil det lokke mig, kommentarer eller ej.

Marina

Kære Maj.

Tak for din dejlige hilsen. Jeg bliver altid så glad når jeg hører fra dig.

Jeg tror ikke min drift til at give er større end andre menneskers. Min er bare lidt sær, fordi jeg helst vil give helt uset, mens mange mennesker har det anderledes. Langt hen af vejen kan man nå meget længere med det man gør hvis man også godt vil bruge sig selv som frontfigur. Det gør jeg kun meget nødigt.

Marina

Kære Marina navnesøster.

Tak for de søde ord om Badut. Det betyder rigtigt meget for mig at det jeg laver kan bruges af andre.

Marina

Søde, søde Silla.

Tak for din fantastiske hilsen. Det er lige så jeg sidder her og rødmer. Tænk at jeg har fået lov til at bringe både dig og din familie glæde. Det er en stor gave I giver mig. TAK.

Marina

Kære Teresa.

Mange tak for din dejlige hilsen. Man kan jo godt få lidt præstations angst når man ser talentfulde kvinder som dig, men så prøver jeg at tænke at der nok er andre derude som mig med alt for mange tommelfingre skruet på....

Marina

Kære Mia.

Tak for din fødselsdagshilsnen.

Det er dejligt at dele ud og når man som du har så meget at dele så er det klart at det må glæde mange. Jeg er jo meget omhyggelig med ikke selv at være på nogle billeder for jeg vil nødigt genkendes, men det hænder at folk genkender børnene og dermed mig. Det synes jeg er lidt grænseoverskridende. Børnene på deres side er megastolte når deres ideer når ud over parcellen og godkender alle billeder af dem selv, men de har også sagt nej tak til fjernsynet, fordi det er for meget offentlighed for dem.

Marina

Kære Rose.

Tak, tak, tak, for den skønneste kommentar. Det er netop læsere som dig der får mig til at blive ved med at blogge. Her er jo tusindvis af sidevisninger om dagen, men det er netop sådan en læser der bare bliver hængende og går fra side til side, der virkelig gør mig glad når jeg sidder og kikker i statestikken.

Det betyder så meget for mig at du vil åbne din skærm og tage imod min barnlige buket med blandede blomster.

Marina

Kære Åshild.

Tak fordi du gav dig tid til at sende mig en fødselsdagshilsen. Det er altid så sjovt at kikke i statestikken og jeg synes desuden at jeg lære meget om det folk gerne vil læse når jeg ser hvordan de klikker sig rundt. Det lærer mig også meget om hvordan jeg bedst gør tingene overskuelige og let tilgængelige for mine læsere.

Marina

Kære Pia.

Tak for din hilsen. Det var så dejligt at høre fra dig og det glæder mig meget at du af og til kikker forbi mit lille univers. Masser af tanker til dig.

Marina

Kære Mor til tre.

Mange tak for en lang og meget, meget dejlig kommentar.

Jeg genkender fuldstændigt din selvpålagte udfordring fra mit eget liv. Lige præcis den daglige udfordring giver jeg også mig selv (og mon ikke vi er mange der gør det). En af de ting Badut giver mig er netop et sted hvor jeg kærligt kan fokuserer på det gode og at jeg så tilmed er så fantastisk heldig at læsere som du kan bruge lidt af det jeg forsøger at skrive ind mellem linjerne er jo en formidabel gave.

TAK.

Karen Marie

Kæmpe tillykke med fødselsdagen, elsker dine ord!

Knus og dejlig dag til dig - Karen Marie

Stine

tak for blomsterbuketten! Jeg har lige fundet den, hvor er den smuk og inspirerende; og inde i midten lå en lille, sammenfoldet, uventet seddel, der i sirlig skrift påminder mig at jeg skal elske min mor for det hun er (mens hun er), og glemme vores irritationsmomenter og uafstemte forventninger, som jo er fuldstændigt ligegyldige i det store billede. Og dét var jo næsten den største gave :o)

Marina

Søde Karen Marie. Mange, mange tak. Jeg holder jo også så meget af dig.

Marina

Kære Stine.

Din kommentar har gjort stort indtryk på mig. Faktisk sad jeg lidt og græd da jeg først læste den på telefonen. For JA det er jo netop det man skal påskønne sin mor (og alle andre der står en nær) for dem de er, fremfor at længes efter det man ikke får. Jeg havde mange ting jeg godt kunne have drømt anderledes i mit forhold til min mor og i de sidste år kom de måske til at fylde lidt meget for mig. Nu hvor det er alt for sent sørger jeg over at jeg lod mine åbne sår komme lidt imellem os. Min mor var den hun var på godt og på ondt, ligesom jeg selv er det og ligesom alle andre er det. Hun var mest af alt fantastisk og jeg savner hende hver dag.

Jytte

Jeg er først for nylig faldet over Badut - men hold da op, jeg er begejstret :-) Så mange gode og kreative ideer - tusind tak :-)
Glæder mig til at bruge nogle af dem sammen med mine børnebørn.

Marina

Kære Jytte.

Mange tak for din dejlige kommentar. Du kan tro du gjorde mig glad. Jeg ved at mange bedstemødre læser Badut og nogen gange tænker jeg at det måske i virkeligheden er en rigtig bedstemor blog fordi man som bedstemor har bedre tid til at lave hyggelige ting sammen med børnene. Jeg glæder mig ihvertfald allerede helt vildt til en dag forhåbenlig at blive bedstemor.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.