« Tegneark med 3D heks | Main | Det skal I bare se: Halloween link love »

October 29, 2013

Comments

Stinemor

Ej, en sjov ide. Den kan jo også bruges på alle mulige andre sjove temaer. Jeg kunne fx godt se et nisselandskab lavet af slikkepinde stukket ned i flamingo og pyntet med fint tøj :-)

Maria Lisette

Ih altså. Hvordan får du selv tid til alt det kreative??
Jeg synes aldrig jeg har tid til alt det der... :-)
Kh Maria

Ninette

Jeg såg lige de der på Pinterest, og tänkte at det der vil måske väre en lösning på problemet hvad vi skal byde på på festen - men så huskede jeg på at vi har inviteret ca 15-20 börn, og det måske ikke har lyst på slikkepind hist og pist herhjemme i hele huset... :) Men måske til en lille mindre fest, supergod idé er det jo. Jeg er btw vild med din blog! Er så glad over at jeg har fundet den. har lidt travlt i öjeblikket så jeg er ikke nået at läse alle indläg, men det gör ikke noget -så har jeg noget sjovt at gläde mig til når jeg näste gang har lidt tid fri at läse!

Marina

Kære Stinemor. Det var en super sjov ide og ja det ville faktisk ikke være så svært at lave. Slikkepinde til Halloween er jo en klassiker, fordi de helt af sig selv er spøgelsesformede og jeg tror faktisk ikke vi har haft en Halloween uden en eller anden form for slikkepinde. Lige dem her faldt jeg for, fordi de var lidt ekstra søde med tøjet og så elsker mine læsere generelt når noget kan printes ud. Til de mest populære Halloween links sender jeg 1000 vis af klik hver år og mon ikke det er det samme verden over?

Marina

Kære Maria Lisette.

Hvordan når man ting? Tja generelt så er det meget sådan at jeg blogger om det jeg gør sammen med pigerne. Lige om lidt er de for store og så gider de ikke klippe klistre med mig mere.... Rigtigt ofte er det jo også ting de laver på egen hånd jeg viser frem. Min søn laver ikke den slags, han samler på viden og vi snakker rigtigt godt om alt muligt men det er ikke sådan så nemt at blogge om.

Lige når det kommer til Halloween i år har det jo ikke rigtigt været sådan at jeg har gjort ret meget. Min yngste og jeg har pyntet lidt op (det forlangte hun) og vi har skåret et græskar. Til bloggen har jeg lavet en rystekugle og det er så det. Resten af indlæggene er enten billeder fra andre års Halloween fester eller link til ting man kan printe. Faktisk orkede jeg ikke rigtigt Halloween i år hvis sandheden skal frem, men det er jo en Badut tradition og her kommer tusindvis af mennesker for at se de nye links og nye ideer. Folk er generelt meget glade for de håndsorterede links og jeg bruger lidt energi på at hitte nogle gode og forskellige slags. Jeg følger med på mange udenlandske blogs og bogmærker de gode ting når de kommer (så gammeldags er jeg ingen pintrest der...)

Til gengæld lugter her ikke af ariel (elskede det indlæg hos dig!)

Marina

Kære Ninette

Hvor er du bare sød. Jeg er også vild med alle dine ideer og glæder mig til at følge med fremover.

Selvfølgelig har du travlt lige nu med en Halloween fest om hjørnet, det er sjovt men også et KÆMPE arbejde. Jeg håber I får alletiders gode fest.

Maria Lisette

Hahaha... Nej.... Det er jo det... Jeg drømmer sådan om alt det jeg gerne ville sidde og nusse med, med pigerne i weekenderne, men jeg synes altid at dagene forsvinder uden at jeg har nået alt det jeg gerne ville.....

Marina

Kære Maria Lisette.

Tro mig det kender jeg alt for godt. Nu har jeg brugt tid på alligevel at holde en Hallowen aften og jeg har skrevet blogindlæg til næste år om det vi lavede til den aften (for jeg orker ikke Halloween på Badut efter 31 oktober så det er meget bedre at gemme ideerne til næste år). Den tid jeg så har brugt på det mangler andre steder. Huset ligner en slagmark, jeg har stadigt tulipanløg der ikke er lagt i jorden, vasketøjet fordeler sig i usorterede bjerge og jeg er generelt bagud med det hele.

The comments to this entry are closed.

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
PANDEKAGER TIL KYNDELMISSE 2 FEBRUAR OG PANDEKAGEDAG 5 MARTS: Opskrift på lækre klassiske dessert pandekager. Jeg har også hele tre opskrifter på skøn og meget nem chokoladesovs.
Opskrift på lækre madpandekager med oksekød og masser af grønsager. Det sunde alternativ!
Mad til havens fugle. Masser af ideer.
Lady og Vagabonden: Skønne saftige kødboller i nem tomatsovs. En børnelivret som hele familien elsker.
Opskrift på klassisk hønsekødssuppe
Opskrift på sund og lækker lakseburger
Sundt og lækkert i en fart: pasta med laks og grønkål
OPSKRIFT PÅ hjemmelavede pomfrits og chicken nuggets med lækker dressing. Sund fast food til januar.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com
OPSKRIFT PÅ Den vildeste brownie.
Masser af ideer til udklædning til fastelavn.

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs