« Hverdagsglimt: Maskeleg | Main | Sy en vaskehanske »

November 13, 2013

Comments

Ninette

sikket fint og sorgeligt indläg... November måned er også for mig en måned med lige sådanne der hverdagsglimt, med både savn og sorg mikset med ungerne der for hver dag gläder sig mere og mere til vinteren og julen, hvilket er rigtigt dejligt når man ikke er på så godt humör synes jeg. Jeg er ked af det at du ikke fik flere år sammen med din mor, mange krammer herfra Finland!

Ylavalishule

Et kærligt knus til dig - i en svær, smuk, meningsfyldt og særdeles vigtig proces.
Hvor er du heldig, at din far og søster har betroet dig den(op)GAVE at tage kærligst vare julepynten, og alt det der er forbundet med det.

Knus til dig, kære Marina

Kærligst Kristina

gitte blinkilde

Også et kærligt knus herfra <3
Det må være smertefuldt at sidde med alle de minder, men også dejligt at have dem :-)
Knus Gitte

Karin Laursen

Så mange minder, så mange fine ting, så mange tilbageblik. Kan godt forstå det var noget, du følte skulle være din egen proces. Kan tænke mig du kender ordsproget: Du kan ikke forhindre sorgens fugle i at flyve forbi, men du kan forhindre dem i bygge rede. Og det er jo lige præcis, det du gør, tænker jeg. Giver dem lov til at flyve forbi og også lande om nødvendigt, men sender dem så kærligt videre indtil de en anden dag kommer forbi. Det er sådan en smuk metafor, synes jeg.
Og det beskriver du så smukt.
Kram fra Karin.

Stinemor

Pu ha. Hvor er det et utroligt fint indblik i, hvordan man har det, når man har mistet. Jeg synes, du bærer din sorg med værdighed, og det er godt du tillader dig selv den tid, det nu engang vil tage. Jeg sender en varm tanke i din retning.

Marina

Kære Ninnette.

Mange tak for Findlandskram, jeg trænger til dem af og til i denne periode. MIn mor døde alt for tidligt, men hvad der var meget værre var alle de år der gik inden hvor hun virkeligt ikke havde det godt. For mig er det virkelig den store sorg og måske noget af det rigtigt svære i de julekasser fordi der netop lå julepynt hun havde lavet da min søster og jeg var børn og hun havde helt anderledes med overskud og kreative kræfter. Jeg havde så gerne undt hende flere år med kræfter.

Marina

Kæreste Kristina

Jeg føler mig osgå meget heldig. Min søster har fået det meste af min mors tøj, smykker, pels og makeup. Det kan jeg slet ikke endnu. Jeg synes det kan være svært nok at holde hendes ting i hænderne og jeg ved at hun helst ville have beholdt dem hjemme hos sig selv, men min far vil af med det (helt forståeligt) så nu får jeg lov at passe på det. Det er jo også altid mig der holder jul så på den måde giver det jo god mening.

Marina

Kære Gitte.

Det har du helt ret i. Jeg vedkender mig alle minderne både de gode og de mindre gode og er så glad for at have dem. Jeg er også så heldig at min mor ofte er hos mig. Det er en stor gave.

Marina

Kære Karin.

Det smukke ordsprog kender jeg rigtigt godt og jeg har faktisk engang brugt det i et indlæg her på Badut (jeg tror overskriften var noget med "hvem må bygge rede i dit hår?"). Jeg har opdaget at der allerede boede mange sorgfugle i mit hår og det mærkelige er at nogle af dem nu er befriet og fløjet bort mens andre sorte fugle bliver hos mig lidt endnu. Jeg mener ikke at man skal værre lallende lykkelig hele tiden og i en process som den her er det ok med sorte dage.

Marina

Kære Stinemor.

Tak for varme tanker, det betyder meget.

Det er ikke mange af den slags tanker jeg deler her på Badut men lige med dette har jeg altså valgt det. Jeg holdt jo en meget lang blogpause hvor jeg ikke kunne skrive og nu synes jeg måske at det ville være lidt mærkeligt hvis jeg bare ringlede videre med alle de glade klokker uden af og til at fortælle at det ikke altid er så let.

Maria Lisette

Åh hvor det rørte mig at læse...
Alle de minder der kan ligge i ting. Og minde os om at huske nu'et og dem omkring os. Tak endnu engang for dit personlige indblik. Sikke en masse skatte du har dig der - og den historie de hver især har med sig.
KH Maria

Marina

Kære Maria Lisette.

Mange, mange tak for dine søde ord, de betød meget for mig. Ja vi skal huske at være her i nuet også når vi måske ikke synes at det er noget særligt forgyldt øjeblik. Alle de mange små ting skal lige finde deres plads her hos os. Jeg kan næppe finde dagligt rum for det hele, men det betyder meget for mig at have lidt af min mors skatte omkring mig. Hele min familie er ting mennesker, vi husker, mindes og oplever gennem ting.

Maria Lisette

Åh det kan jeg godt forstå.... :-)

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.