« Badut blog | Main | Julelandskab i glas »

December 09, 2013

Comments

Miri

Ja, selv i Bilka kan eventyret findes :)

Marina

Kære Miri

Det er da ret sjovt at det lige var i Bilka at de i år havde det fineste kalenderlys. Hele familien var helt vild med kalenderlyset lige da jeg kom ind af døren og selv min mand synes at det er hyggeligt lige præcis som det er i år. Faktisk har kalenderlyset fået lov at forvise adventskransen til en puf henne ved hyggekrogen. Der plejer den også at stå når vi er mange, men i hverdagene har den ellers tronet på langbordet.

Trine Mikkelsen

Fantastisk dekoration med et super charmerende set-up :-D Lyset er da som skabt dertil, hvor heldigt. Den her idé ryger på huskesedlen til næste år, rigtig god idé med den historiefortælling, der ligger i elementerne (kassen - SÅ fin!).
Rigtig god jul til dig og dine :-)

stine

Gennemtænkt nisse-kalenderlys-æske-landskab.
Så fint:)
Her er det også en overset nødvendighed, som laves på 2 min af en klump ler, lidt mos og en kogle, ja og selvfølgelig et kalenderlys.

god dag, stine

gitte blinkilde

Sikken da en over herlig juledekoration :-) Den kan jeg rigtig godt lide :-)

Bente Pedersen

Lækker kalenderlysdekoration. Fuld af eventyr og hygge.

Ninette

dejligt med et lys med en historie på den der måden - det kittler virkelig fantasien med det der nisselyset och asken och det hele. God idé!

Marina

Kære Trine

Hvor er du bare sød. TAK. Tanken med at vise kalenderdekorationen her var netop at den måske kunne være med til at inspirerer til at gøre tingene lidt anderledes. Annas kalenderdekorationer som jeg tidligere har vist er jo super sjove men på en måde måske mest for børn. Tanken med denne er at vi allesammen skal kunne lide den og det er da også sådan at selv min mand synes at årets kalenderlys er skønt.

Marina

Kære Stine.

Ofte er jeg ikke engang kommet til lerklumben. Vi har en rigtig flot lysestage det lige passer til de halvtykke kalenderlys og det har langt de fleste år været løsningen hos os. Nu kan jeg mærke at jeg måske også andre år vil synes at det er sjovt at gøre lidt mere ud af kalenderlys dekorationen, der er jo så meget sjovt man kunne lave med sådan et lys.

Marina

Kære Gitte


Mange tak. Hvor er du sød. Jeg var jo super heldig at finde det helt rigtige kalenderlys (havde aldrig forestillet mig at jeg ville kunne finde lige sådan et). Havde jeg ikke fundet ham havde jeg måske nok valgt at lade en gammel nisse bo i skovbunden.

Marina

Kære Bente.

Hvor er du sød. TAK. Vi er også vilde med kalenderlyset og hygger os med at tænde det morgen og aften. De første dage var der ikke så meget brædtid at give af men nu passer det perfekt.

Marina

Kære Ninette.

Nogle gange kommer ideer bare til en (og andre gange slet, slet ikke). Det her var sådan en ide. Ikke spor svær at lave og så venlig at komme i god tid så jeg havde tid til at hitte tingene i ro og mag. Jeg er jo også godt hjulpet synes jeg med de fine gamle ting jeg har at lege med men ideen med kalenderdekorationen synes jeg fint kunne fungere også uden nisselys og gammelt julepynt.

marianne

Nøj hvor er den super nuttet, kær, fantastisk kreativ :-) Den fik ihvertfald et stort smil frem på mig. Sådan en må jeg have lavet til mine dagpleje børn når vi julehygger om formiddagen :-)
Med venlig hilsen
Marianne

Marina

Kære Marianne

Den type juledekoration vil da passer perfekt til dagplejebørns fantasi og så er det jo virkeligt en let ide, hvis man lige har de rigtige ting ved hånden.

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere, det betyder meget for mig.

Marianne

Du får også lige et thumps up for dine fotos. Tak for den de er gode. God ide og bringe dekorationen med ud i haven. Det giver en rigtig nisse stemning. Kan rigtig godt lide dit blur og den måde dekorationen derved bliver fremhævet :-) Me like! Jeg øver mig stadigvæk på det perfekte blur

Marina

Mange, mange tak Marianne.

Det er lidt sjovt for mig at du synes det for jeg er faktisk slet ikke glad for de billeder. Jeg synes dekorationen er meget finere i virkeligheden og det er fordi jeg ikke var tilfreds med billederne at jeg ikke har fået indlæget op før. Det har nemlig været klar i over en uge men jeg ville have taget nogen andre billeder. I går opgav jeg bare at få tid.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.