« Sjove paptallerkner til børnefødselsdagen | Main | Sy en fin lille kurv »

December 04, 2013

Comments

Ylvalishule

Jeg er helt pjattet med din nissedør!
Så i en rask vending fik jeg i eftermiddags bestilt en dør magen til din. I indkøbskurven røg og en udendørslampe, et træ, en brændestabel, en ugle og en lille kurv. Jeg glæder mig som et lille barn til at overraske Viktor og Arthur med døren. Hvad har du malet din dør med?
Jeg synes, din er noget så fin ... og synes guldkoglen øverst er det kæreste påhit.
Mon jeg må henvise til din kære idé på bloggen?
Kærligst kristina

Marina

Kæreste Kristina.

Hold da op hvor det lyder fint. Det skal nok blive den fineste nissedør man kan tænke sig. Jeg skal ikke tage æren for ideen med nissedøren for som jeg skrev i det oprindelige indlæg havde jeg set den mange steder, faktisk tror jeg mit allerførste kik på sådan en dør var omkring den tid hvor vi begyndte at have drillenisse og det er ca. 10 år siden.

Jeg valgte døren fra fordi jeg tænkte at det ikke var nødvendigt for at lege legen og det gik da også super fint uden i mange år. Alligevel må jeg sige at nissedøren virkelig er en succes. Mine unger er jo store nu (14-12-8) men de synes det er så sjovt at se alt det tossede nissen finder på henne ved døren, det er sådan blevet en slags nisselandskab som vi tidligere har været så glade for at have. Alle de små dimser jeg støder på i december og som jeg tænker måske kan bruges en dag putter jeg i en stor kagedåse og så er det nemt lige at lave lidt om når gulvet alligevel skal vaskes eller sådan. Jeg er jo et stort legebarn og elsker det....

Dine drenge er lidt store til at få introduceret nisser så hvis det ikke allerede er en leg i leger er det ikke sikkert det fænger med nissedøren. Er det en leg i leger vil de elske den. Uanset hvad synes jeg faktisk at det ser mega hyggeligt ud at have nissedøren på væggen og mange voksne kommentere også hvor kær den er.

Jeg har malet døren med helt almindelige akrylfarver og så givet den lidt helt tyndt lag glimmerlim da malingen var tør. Det fine mønster er klippet ud af japansk origamipapir og limet på.

Glæder mig så meget til at se din dør og selvfølgelig må du linke. ALTID (det må man altid, med tak herfra).

Madame

Hvor er det skønt, som du stimulerer børnenes fantasi med et magisk univers.

Marina

Kære Gitte.

Tak. De elsker det: nissedøre, påskeharer, forårsfeer de vil ikke undvære noget af det, hellere ikke selvom de nu er blevet så store.

Lonni K

Hvor det en fin ide, med sådan en nissedør!

Ninette

undskyld hvis du allerede er trät på ros fra mig, men altså - sikken superdejlig idé! en nissedör - en sådan en tränger vi til herhjemme! superduperide, tusind tak!
(har set fairy döre, men trods det aldrig tänkt at en nissedör ville jo også lade sig göres)

Marina

Kære Lonni.

Det er jo skønt med sådan en dør og børnene holder virkeligt af alt det der sker henne ved nissens dør, selv de store skal lige hen og kikke for at se om der er sket noget nyt. Nissedøren er jo ikke min opfindelse, jeg så den allerede for 10 år siden da vi begyndte på drillenisselegen, men den gang valgte jeg den fra fordi jeg tænkte at vi sagtens kunne lege uden. Derfor har vi kun haft nissedør i 3 år nu.

Marina

Kæreste Ninette.

Jeg bliver da aldrig træt af kommentarer (og hellere ikke af ros...) og jeg bliver altid super glad for at høre fra dig.

Nissedøren er en fantastisk ide og børnene er virkeligt glade for den. Det er som jeg har skrevet det mange gange ikke min ide, men bare en ide jeg greb for tre år siden fordi vi allerede havde prøvet så meget forskelligt med drillenissen og trængte til at der skulle ske noget nyt. I Danmark har en blog der hedder Smilerynker virkeligt inspireret mange til at sætte nissedøre op, men i den periode hvor hun gjorde det læste jeg ikke med på bloggen så det var ikke der jeg så ideen.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.