« Kogle ophæng som børn kan lave | Main | Nissegaver »

December 02, 2013

Comments

Miri

Kejserbusk står hermed på min ønskeseddel til min have :)

Bella

Hvor er den smuk -- og skønne billeder :-)
Kh. Bella

Marina

Kære Miri.

En kejserbusk kan du roligt ønske dig. De vokser langsomt og gør ikke meget væsen af sig om sommeren men når de blomstre om vinteren er det vidunderligt. Jeg har aldrig kunnet stå for det. Engang havde jeg en have med mange og store kejserbuske, der kunne jeg af og til tage grene med ind men her gør jeg det kun sjældent fordi busken ikke er så glad for det.

Marina

Kære Bella.

TAK. Der faldt lige en solstråle ind på bordet i eftermiddags så jeg kunne fange julebuketten på det bord hvor den faktisk står. Ellers bærer jeg jo rundt på alting for at få ordentligt lys.

Ylavalishule

Kejserbusken er fantastisk - kan mærke, at jeg lige skal finde plads til sådan en. Og sikke en fin buket du har lavet dig.
Kærligst Kristina

Marina

Kære Kristina

En Kejserbusk må du have. Du vil elske den. Julebuketten er jo supersimpel, det tog dårligt nok minnuter at lave den men jeg er faktisk så glad for den. Jeg ser ofte med misundelse på de fine buketter du køber dig. Den slags fine blomsterhandlere kender jeg ikke så jeg må prøve at lave noget selv....

Silla

Hvor er den smuk i al sin enkelthed Marina,de små fugle ser meget levende ud og mon ikke en kejserbusk også står på ønskesedelen her:)

Knus og kram herfra

Marina

Kære Silla.

Det skal ikke være nogen hemlighed at jeg elsker fugle i indretningen og nok især særligt til jul. Jeg har i mange år brugt nogle bittesmå fugle jeg engang købte to kasser af i Panduro. Nu har jeg næsten ikke flere og jeg kan ikke hitte dem nogen steder. Derfor ledte jeg efter dem i New York men der fandt jeg kun disse noget større udgaver. Jeg synes nu også at de er fine og skal nok passe godt på dem så jeg har dem i mange år.

En kejserbusk skal du have, den er så dejlig om vinteren.

Ylavalishule

Kæreste Marina

Ja, jeg er mere end heldig, at vi i Herning har skønne Bloom K - og de dygtige piger derinde. Måske du skulle aflægge Herning visit og se butikken? Jeg viser dig gerne min yndlingsbutik frem :)

Kejserbusken er skrevet på årets julegaveønskeliste... Det er så skønt med de planter der trodser kulden, og blomstrer når alt andet ligger i dvale.

Kærligst Kristina

Marina

Kære Kristina

Hvor kunne det være hyggeligt. Det vil jeg virkeligt gerne en dag. Planter der blomstre i kulden er helt fantastiske elsker faktisk dem alle sammen: Bellis (jep også den), troldnød, kejserbusk, juleroser og vintergæk. Fantastiske allesammen.

Ylavalishule

Det kunne være noget SÅ hyggeligt! På den anden side af julen, så kunne vi måske finde en dag? - Hvor jeg kan vise dig Bloom K og Aroma (en dejlig bager/café) som jeg er sikker på, at du vil kunne lide.
Så kan vi snakke om alt det dejlige (tror faktisk vi holder af mange af de samme ting) Troldnød, den er fantastisk ... og juleroser, en af mine absolutte yndlinge (ikke mindst efter at have læst Selma Lagerlöf legende om Julerosen, kender du den? - Ellers må du læse den her i juletiden, den vil du synes om.
Lad os finde en dag - har faktisk overvejet i længere tid, at jeg ville spørge dig :)

Kærligst Kristina

Ninette

flotte fugle - jeg var ikke nået ind og läse på din blog siden i söndags, smilede lidt når jeg såg det her indläg og de der fugle! :) som jeg virkelig kan lide!
er jaloux på jer i dk som kan have så mange flotte busk og stauder i jeres haver!

Marina

Kære Kristina.

Lad os tales ved, eventuelt på mail. Jeg vil glæde mig!

Marina

Kære Ninette

Tak søde Ninette.

Faktisk var jeg på udkik efter nogle magen til bare bittesmå. Jeg bruger dem året rundt til alt muligt og nu er de to æsker jeg købte for snart 10 år siden altså brugt op. Derfor var jeg i Michaels i New York (iøvrigt en skuffende butik) hvor jeg kikkede efter dem. De havde nu ingen små men jeg ville jo ikke gå tomhændet derfra og købte tre forskellige pakker af de lidt større. Jeg elsker ligesom du fugle.

Marina

Glemte lige: Ja du har ret med de danske haver. Det ville jeg savne hvis jeg boede højt mod nord, men så har I jo andre ting som vi ikke har i Danmark.

Ylavalishule

Ja Marina, lad os tales ved... - Jeg er lettest at træffe på denne:
[email protected]
Kærligst Kristina

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.