« Lav din egen rystekugle | Main | Små kyssehuse: ophæng med mistelten »

December 11, 2013

Comments

Ellen

Hvor er de fine... I min barndom lavede vi mus af valnødderne... Med små læder trekanter til ører, sorte perleøjne osv...

Marina

Kære Ellen.

Å ja, valnøddemus er en anden skøn klassiker, hvis man er heldig og kan finde en kugle i den rigtige størrelse kan man ovenikøbet få dem til at "løbe" hen over gulvet.

Hvor blev jeg glad for at høre fra dig. Mange tak fordi du gav dig tid til at kommentere.

Katja @ Shift Ctrl Art

Hold da op hvor er de bare søde de små skibe. Dem er jeg helt vild med. Super pynt og jeg kan næsten dufte nellikerne :)

Miri

Hvor er de bare søde :)
Og så med glimmer !

Ninette

Hvor er det sjovt, for jeg tog lige igår frem et valnöddeskib som jeg fik fra min veninde i Tyskland i sidste år! jeg havde tänkt at lave noget sådant selv sammen med börnene, plus en vugge - har bare ikke endnu nået til butikken efter valnödder. Kan godt lide din börnenes kreative julekalender! :) supergod idé dette med krydderier i skibene, tak for den!

Marina

Kære Katja.

Ja du og jeg har jo noget med valnødder.... For mit vedkommende tror jeg det er fordi jeg er vokset op med et kæmpestort valnøddetræ i baghaven. Jeg vidste ikke noget bedre end at spise helt friske valnødder som man pillede skinnet af.

Valnødde skibene er en meget gammel ide, Min far kom oprindeligt på at lave dem fordi der mellem det rigtigt gamle julepynt lå sådan et særligt fint valnøddeskib med flotte sejl og en lille bitte lille flag i toppen.

Marina

Kære Miri.

Tak søde. Jeg har aldrig før prøvet at lave dem med glimmer og neon, det må jeg indrømme, men sådan synes Anna at de skulle se ud og det er jo en kalender med børnevenlige juleideer. Tanken er faktisk at lave nogle ting som både børn og voksne kan lide og her synes jeg at valnøddeskibene var et godt bud.

Marina

Kære Ninette.

Hvor hyggeligt!! Det er som sagt en meget gammel ide med valnøddeskibe, min mor gættede på at det valnøddeskib, der lå mellem julepynten var omkring 100 år. Ideen med at fylde dem med julekryderier er min egen, det er nok allermest, fordi jeg synes at det dufte så hyggeligt, men det er også sådan lidt hyggeligt at tænke på at skibene kommer med julens krydderier (som de gjorde det i gamle dage).

En lille valnødde vugge lyder så hyggelig, den ville passe perfekt ved nissedøren. Man kan også lave de sødeste mus der ligger i sådan en skal, det har jeg efterhånden set på mange blogs fra USA.

Hvor er jeg glad for at du kan lide vores lille julekalender, det er jo sådan lidt sært kun at lave 6 ideer om året, men det er jo tanken at det skal være hyggeligt for børnene også og der er så meget andet at nå i december.

God fornøjelse med de kreative sysler med børnene.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.