« Det er da hygge | Main | Madplan uge 5 »

January 26, 2014

Comments

gitte blinkilde

Det er en fin frøengel, de to små piger har lavet :-)

Marianne Andersen

Sikken fin fuglefrø engel. Super god ide.

Die HausFrau/Astrid

Virkelig skøn og hyggelig vinteridé!

Lene

Jeg har vist gemalen billederne, for det ser da meget sjovere og sødere ud end hans spredning af frø og majs med hånden på græsplænen :-) Men jeg får ham nok ikke ned og ligge på jorden ;-)

Marina

Kære Gitte

Ja er den ikke bare fin. De var simpelthen bare så søde da de lavede den og de snakkede og hyggede og havde det herligt.

Marina

Kære Marianne

Det er en super god ide. Vi har nu lavet sådan en to år i træk og begge år har det været et stort hit. Vi havde veninden med hjemme igen idag og hun stod længe og kikkede på alle de fugle der sad i træerne og ventede på at komme ned og spise når vi var gået ind. Hun er simpelthen så sød.

Marina

Kære Astrid.

Det er nemlig sådan en fin fuglefodringside. Det er som jeg skrev i indlægget sidste år en ide jeg engang for mange år siden så på en amerikansk blog men jeg er virkelig glad for at jeg huskede det sidste år for det er jo nemt og har været et kæmpe hit.

Marina

Kære Lene

Så må du jo lave sneenglen for ham.....

Er det fasaner i fodre?

Helle

Jeg fik lige kigget lidt rundt på din blog. Og fandt - dvs genfandt - din virkelige gode ide med kogler til mejsekugler. Jeg skyndte mig ud og købe svinefedt. Nu er mejsekuglerne lavet og jeg glæder mig allerede til i morgen tidlig med at få dem hængt op, måske er jeg heldig at få besøg af "min" flagspætte, som jeg ikke har set længe. Jeg vil sætte mig i min liggestol bagest nede i min have med "alt" mit uldne tøj på, og bare nyde starten på dagen og vente på, hvem der dukker op og spiser af de nye kugler.
Vh Helle.

Helle

Kold morgen trods diverse uldne ting, men dejlig alligevel. Flagspætten kom ikke, men en masse andre fugle var glade for dine mejsekugler, så endnu engang tak for god inspiration, og fordi du vil dele dine gode ideer. Vh Helle.

Marina

Kære Helle

Hvor er jeg bare superglad for at fuglene kunne lide mejsekuglerne sådan at du fik en sjov oplevelse. Der er gode muligheder for at flagspætten også kommer forbi med tiden. Den elsker mejsekuglefedt men kuglerne er jo lige hængt ud og tit skal fuglene lige have lidt tid før de stoler på dem.

Dejligt at du kunne bruge min måde at lave mejsekuglerne på. Det er så sjovt at se hvordan ideen efterhånden er blevet brugt så mange steder. Dejligt når man kan dele noget folk kan bruge.

Hav en dejlig dag.

The comments to this entry are closed.

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Opskrift på lækker lammegryde med ærter. Vi elsker den ret fordi den smager af forår.
Opskrift på lækker kalvefrikasse med forårsgrønt
Påskeideer
Opskrift på sund og lækker fiskeburger
Smuk forårsminestrone
OPSKRIFT PÅ hjemmelavede pomfrits og chicken nuggets med lækker dressing. Sund fast food til januar.
Opskrift på klassiske frikadeller

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com
OPSKRIFT PÅ Den vildeste brownie.

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs