« Godt nytår | Main | Nye farver i brændeovns krogen »

January 01, 2014

Comments

Marie-Louise

Jeg byder Januar velkommen og glæder mig over at vinteren er så mild i år. Håber det varer ved i år. Da jeg cykler til arbejde (10 km, hver vej) er det lidt besværligt med en masse sne og glatte veje. Du har ret i at det er skønt med tid til efter- og omtanke for de ting vi gør i livet.
Glædelig januar 😄

Evi

kære Marina en ny start på et nyt år kan ikke startes bedre end med dine fine ord. Må dette år bringe masser af glæder og gode oplevelser med dine børn og familie og venner både her i blogland og i livet derude, hvor end du kommer frem.

Maria

Ahh ja, januar !
Det er vist meget almindelig det dér med en ny frisk start og genopfriskning a de gode vaner. I hvert fald har jeg gjort mg præcis de samme tanker og skrevet om dem i dag.

Glædelig nytår, og glædelig januar - det bliver rart at fortsat følge dine årstider.

KH Maria.

Ninette

Käre Marina, håber din influenza forsvandt sammen med det gamle år, og at du og din familie får et rigtigt godt og dejligt år 2014! jeg synes også der er så mange ting at blogge om isär i december, og jeg nåede overhovedet ikke med det hele. Er faktisk igang med lidt julepynt, tänkte lave sådanne der valnöddebåde sammen med to af börnene i eftermiddag, så har vi färdigt lidt nye julepynt til näste jul. Plus at jeg virkelig tränger til ting at lave sammen med börnene nu mens de endnu holder juleferie! Er så glad at jeg har fundet din blog, og tusind tak for din fine kommentar på min blog :) mange krammer herfra!
p.s. en af börnene fik et lysestöberkit i julegave og er i fuld gang med at lave lys, så jeg smilede lidt når jeg såg din link til dine flotte tekopplys fordi det netop er noget sådant som jeg gerne vil lave sammen med ham! :)

Marina

Kære Marie-Louise.

Med 20 km på cykel kan jeg sagtens forstå at du ikke orker sne og is.... Jeg har ikke så lang daglig cykeltur og må indrømme at jeg savner det hvide. Det høre ligesom til det danske år synes jeg.

Glædelig Januar til dig også.

Marina

Kære Evi.

Å du er altid så sød. TAK. Jeg skriver jo næsten det samme hvert år, men det er jo fordi det føles så rigtigt 1 januar. Å hvor man bare trænger til alt det rene og hvide og nye på den tid af året.

Jeg ønsker også dig og dine kære det skønneste, dejligste nytår.

Marina

Kære Maria

Jeg tror nærmest at det er en universiel følelse 1 januar. Måske er det faktisk lige dér at flest danskere føler det samme på en gang!! I alle de år jeg har blogget har jeg skrevet omtrænteligt det samme hvert år 1 januar så det er ihvertfald en grund følelse hos mig.

Det indlæg er som altid super fint. Jeg elsker at læse med hos dig.

Marina

Kære Ninette

Influenzaen er på retur men jeg er fortsat ikke rask. Alligevel er jeg nu mest taknemmelig fordi jeg slap for at være syg i julen, det hader jeg nemlig. Nu skar vi i stedet ned for ambitionerne til Nytårs aften og havde faktisk en megahyggelige og helt stille og rolig aften.

Hvor lyder det hyggeligt med krea her i det sidste af juleferien. Jeg synes altid at mine er lidt klippe-klister mætte i denne ende af ferien men måske er det i virkeligheden mig der har min opmærksomhed andre steder. Anna har ihvertfald været i fuld gang med at tegne, male og lime et islandsk landskab og en hel masse andet mens jeg har rydet op og de store har slappet af.

Jeg så godt lyssættet i din hyggelige lille film, det var et flot trefarvet lys der blev lavet. Lysene i kopperne er altid et hit, man skal bare huske at bruge ordenlig sterarin.

Maria Lisette

Fantastisk ide med kopperne!
Det vil jeg huske! :-)

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.