« 2013 på Badut | Main | Vindspil »

January 14, 2014

Comments

Ylvalishule

SMUKT! Fedt, at du deler glæden og stoltheden ved dit skud... Du er virkelig en ener - glem aldrig det!
KNUS

Karin Laursen

Sig du bare YES højt og tydeligt til dig selv og os andre. Jeg ved godt hvilken udfordring, du har givet dig selv. Jeg ved godt hvor svært det kan være at fange dette moment med kun naturligt forhåndværende lys. Ligesom du, synes jeg bedst om naturligt lys og slår oftest flashen fra. Det giver nogle udfordringer, specielt her om vinteren, hvor der ikke er meget lys at rutte med. Så godt gået.

YES YES YES YES YES, you could do it. :-)

Anna Svenning

Et FANTASTISK billede! Og et STORT tillykke med, at du nu har opnået dette! jeg er også en af den dersens slags kvinder, og måske vi skulle blive bedre til at lære hinanden det med det YES?
Få billedet op i plakatstørrelse - så du kan huske dit YES! :-)

Kh
Anna

Miri

SÅDAN ! Meget smukt billede :)

Conny

Smuk servering og smukt foto :) Har ikke forstand på fotografering, så jeg vidste ikke, at damp er vanskeligt, men kender til gengæld manglen på klap på egen skulder, så YES, godt gjort!

Anja

Det er virkeligt smuk damp :-)

gitte blinkilde

Fantastisk :-D YES

Rikke

Et stort skulderklap herfra også! Virkelig VIRKELIG fint billede. Jeg troede det var en rygendevarm kop the & har fået pludselig trang til en sådan... Hurra for din lille sejr! Og nyd dagen.

Lotte, frodighed

Yes!!! Smukt, smukt foto. Udover du har fanget dampen, så er det hele så fint, på dit foto.
Jeg har to gange fanget damp - og jeg bliver helt indfanget af spillet mellem damp, lys og mørke. Så jeg bliver rigtig jubelglad for at høre, der er andre end mig, der kan gå bananas i dampfascination. :-))

Jeg har en "hemmelig" fotoblog, som du er velkommen til at kigge ind i, hvis du har lyst. Der findes også en kop med damp et sted. :O)

Marianne Andersen

YES! Både for at du har taget et virkeligt smukt og fantastisk dampfyldt foto, men mest af alt fordi du øver dig I at være stolt!! :-D Excellent og thumbs up! Det klæder dig at være stolt. Se bare på hele din blog og tænk YES!

Tak for foto info!

Marina

Kæreste Kristina

Som jeg nu sidder her og hoster forkølet midt i gråvejret kan det godt være svært at tro på, men TAK. Det var faktisk rigtigt svært at "prale" med at det endeligt var lykkes, men jeg har lovet mig selv at prøve at blive bedre til at sige YES og det var da en perfekt lille sejr at gøre det med.

Marina

Kære Karin

Hvor er du sød. TAK.

Ja der er ikke meget lys at gøre med her om vinteren og faktisk forstår jeg slet ikke hvordan det lykkes for jeg manglede faktisk den der lysstråle som man helst skal have for at dampen skal fanges. Til gengæld er baggrunden jo helt sort så det er optimalt.

Jeg tror faktisk aldrig jeg har taget et billed med blitz, eller jow men ikke et jeg har kunnet lide...

Marina

Kære Anna

Det er så svært det er med det "YES". Man knogler for at nå et mål og når man så er der er det som om målstregen ikke længere tæller. Det er for dumt. Jeg har erkendt at det ikke vil lykkes mig at få råbt YES foreløbigt med de store ting så nu må jeg i stedet prøve med de bittesmå sejre. Måske lykkes det bedre?

Plakatstørrelse det vil dog nok være for meget alligevel.... Manden spørger faktisk tit om ikke vi skal have nogen af mine billeder op men jeg tror mere han tænker på landskaber vi har besøgt. Det viger jeg også tilbage fra, synes det virker lige vel pralende, men ved nærmere eftertanke kunne det måske også være en slags "YES" øvelse.

Marina

Tak altid søde Miri

Marina

Kære Conny

Ja mon ikke vi er mange (ALT for mange) der kender det med at det er svært at klappe egen skulder. Det er ligesom om man altid skal finde noget at kritiserer ved det man laver....

Damp er svært. Det menneskelige øje kan se så meget som kameraet ikke ser (og omvendt faktisk). Damp ses fx kun på fotos hvor der er stor farvemæssig kontrast.

Marina

Kære Anja

TAK.

På de næste to billeder var der faktisk også damp (og bedre dybteskarphed) men der stod dampen lige op uden karakteristisk damp krølle og så blev det mere sådan en grå tåge ting.

Ha!! Jeg må erkende at jeg er en fjollet nørd....

Marina

Tak søde Gitte

Marina

Kære Rikke

Å jammen det er da også rigtigt te vejr i denne tid. Sidder selv her og hoster forkølet ned i en kop varm te.

PÅ mange måder er te nemmere, især hvis man snyder og bare hælder farvet varmt vand i koppen (for rigtig te er jo tit blevet lidt koldere). Sådan et par billeder er det faktisk lykkes mig at tage, men jeg ville have den helt ægte vare med noget jeg faktisk spiste/drak bagefter og der er dette billed det første. Alligevel er det jo stadigt opstillet, alene det at der skal en sort baggrund op gør det jo mindre naturligt men sådan er det bare.

Marina

Kære Lotte

Du tager nogle af de dejligste billeder jeg kender. Så nærværende, ægte og stemningsfulde. Jeg vil straks begynde at kikke ind af og til på din hemmelige blog for jeg har savnet dig.

Jeg er vild med damp og sådan lidt nørdet optaget af hvor svært det er at fange noget der med øjet er så tydeligt. Her bor vi jo lige op af åen der ofte damper, men det kommer sjældent med på billederne. Det var nok der jeg begyndte at spekulerer på hvorfor det var sådan. Siden er jeg faktisk blevet rimeligt god til at indfange dampen ved åen (i det rigtige vejr vel at mærke) men med dampende mad har jeg fundet det svært.

Din kop med dampende te er så fin også fordi den står mere naturligt. Jeg kan se at du har det perfekte sidelys til at fange dampen det havde jeg sjovt nok slet ikke da jeg fangede dampkrøllen her. Tænker meget over hvordan det så lykkes??? Som jeg skrev til Anja lidt højere oppe havde jeg faktisk to bilelder mere med fin damp men der var det bare sådan en stor grå damptåge og mens det ser skønt ud i virkeligheden ser det nærmest lidt forkert ud på billedet.

Marina

Kære Marianne

Tak, tak, TAK.

Det bliver helt sikkert for stor en mundfuld med hele bloggen. Min tilgang lige nu er at jeg vil prøve med de bittesmå sejre og så vil det måske lykkes mig efterhånden at blive bedre til også at anderkende de lidt større sejre?

Jeg ved ikke om du kunne bruge fotoinfoen til noget men jeg kan sige dig at jeg ELSKER det objektiv og varmt vil anbefale det. Det kræver bare et godt stativ også fordi det er så utroligt skarpt.

Anne-Mette

Hvor er det et smukt foto - og ditto indlæg!! Som gav stof til eftertanke.... Selv er jeg ikke særlig dygtig til dét med fotografering og har (foreløbigt) ikke så mange mål hér. Bortset fra at jeg gerne vil lægge pæne billeder på bloggen af de malerier og andet krea jeg laver (dét er selvfølgelig osse et mål :-) )

Til gengæld kan jeg blive ret nørdet omkring dét jeg maler.... jeg elsker det og bliver meget optaget af processer og nye ideer (og det kniber bestemt osse med at sige Yes højt!) Jeg synes altid det er utrolig inspirerende når mennesker brænder for noget/ er små nørdede omkring et eller andet(ment som en kompliment)

TAK for at dele din begejstring!

Marina

Kære Anne-Mette

Der er ingen vej udenom. Hvis man vil være gode til noget må man nørde med det og bruge tid. Sådan er det bare. Hvad det så er man nørder med er jo heldigvis forskelligt fra menneske til menneske og vi andre er heldige at du beriger verden med farver.

Ninette

sikke fint indläg og foto! Nogen gang når jeg ikke at kommentere på din blog, men läser nöje alt du skriver - mine yndlingsblogger er mine "aviser" plejer jeg at sige :)
Jeg har lige fået et nyt kamera, håber at blive lidt bedre til at tage billeder nu også, når lyset ikke längere er lige så stort problem - det er så irriterende at kun have to timer hvor der er nok naturligt lys at fotografere! så nu skal jeg endnu mere öve at tage billeder, kan allerede märke at mine billeder er blevet bedre siden jeg startede min blog, hvilket jeg er glad over.

at öve sig i at väre stolt - et godt udtryk!

Pernille

Jeg synes det er et flot billede :)

by Blikfang

Så smukt! Den udfordring er jeg simpelthen nødt til at prøve :-) Tak fordi du deler!

Marina

Søde Ninette.

Jeg får hellere ikke kommenteret så meget som jeg gerne ville i øjeblikket. Det er faktisk kun en af mine computere der rigtigt dur til kommentarer (af mystiske grunde forsvinder de på min nye arbejdscomputer) og fra tablet og telefon kan jeg slet ikke hitte ud af at kommenterer.

Dine billeder er skønne og med et nyt kamera er jeg sikker på at de bliver endnu bedre. Det er så sjovt at lege med billeder og jeg nyder især dine fine selvpotrætter -- sikken et arbejde.

Marina

TAK Pernille

Marina

Kære Pia

Det er sådan en sjov udfordring og jeg er sikker på at netop du med dine skønne billeder og fantastiske øje for æstetik kan få taget nogle fantastiske billeder.

Mette

Fantastisk billede, Marina.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.