« Farvel Januar | Main | I dag er det kyndelmisse -- så er vi halvvejs gennem vinteren »

February 01, 2014

Comments

Marianne Andersen

Jeg elsker februar. Jeg har fødselsdag i februar. Vi fejre fastelavn i februar.... ikke i år dog.....! Fest, farver og masser af ballade. Vi bager fastelavnsboller. Sår karse. Klipper og klistre i farvestrålende karton. Der er jo næsten altid sne i februar. Så vi kælker, bygger snemænd og laver is lanterner. Jeg er netop kommet indenfor efter en lang gåtur med mine dagplejebørne. Røde kinder og godt humør Solen skinner, fuglene synger og luften er så frisk og ren. Jo jeg elsker februar.

Helle

Jeg er også vild med februar. Februar for mig er bl.a tid til planlægge, hvad der skal i jorden i år, tid til at strikke og læse, tid til at nyde, at dagene bliver længere, tid til at gå lange ture og komme hjem til brændeovnens varme. Der fejres kyndelmisse. Der skal fejres en fødselsdag. Tid til at glæde sig til det lige straks bliver forår. Tid til at tage små blomster ind fra haven. Tid til at planlægge, hvor sommerferien skal gå hen. Det er som regel også i februar, jeg får malet lidt - altså vægge og lofter. Der er dog stadig lidt vemodigt at jeg ikke skal sy fastelavnsdragte mere,selv om det snart er mange år siden, at jeg skulle det, nå men fastelavnsboller bliver man heldigvis ikke for gammel til og heller ikke et alternativt fastelavsris :) Så alt i alt er februar også en skøn måned. Og jeg nyder hver dag.

Marina

Kære Marianne

Februar er sådan en dejlig måned. Jeg holder også meget af den måned og der er mange hyggelige ting at gøre når man har med små mennesker at gøre. Er sikker på at de søde børn har det super godt hos dig.

Marina

Kære Helle

Nemlig. Det er dejligt alt sammen. Det med et voksent fasterlavnsris kan jeg godt tilslutte mig. Jeg kan hellere ikke undvære det og vil helt sikkert lave et til mig selv bare til pynt når ungerne lige om snart ikke vil mere.

Tak for en virkelig skøn og god kommentar. Den gjorde mig grundglad.

Ingrid Hanne

Bloggen din er nydelig og inspirerende, og jeg har allerede prøvd meg på is-desserten din. Den var en drøm! Kan jeg linke til din oppskrift på min blogg, har lyst til å dele denne oppskriften med flere :)

Marina

Kære Ingrid.

Mange tak for de søde ord om Badut. Jeg blev bare super glad. Selvfølgelig må du linke til opskriften, det bliver jeg ALTID glad for. TAK.

P.s: smid lige et link til din blog så jeg kan komme på besøg.

Ingrid Hanne

Tusen takk, det var fint! Da kommer det en deilig is-dessert på min blogg :) http://strikkepause.blogspot.no

Ha en strålende februar-dag!

The comments to this entry are closed.

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
OPSKRIFT PÅ LÆKRE ÆBLESKIVER
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN. GENNEMPRØVET OPSKRIFT PÅ RISENGRØD DER IKKE BRÆNDER PÅ:.
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
KÆMPE LINKSAMLING AF GRATIS TIL OG FRA KORT LIGE TIL AT PRINTE
LAV NEMT DIN EGEN SIRUP MED JULEKRYDDERIER OG BRUG DEN TIL PANDEKAGER, KLATKAGER, IS OG GLØGG
Nem og lækker julebrownie. Perfekt at medbringe til børnefester i skole og børnehave. Børn og voksne elsker den!
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
Masser af kreative juleideer til børn

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs