« Tips til en børnevenlig ferie i Island søges | Main | Store-hvede-bede dage -- et fridagsglimt »

May 15, 2014

Comments

Miri

Jeg tager billeder med min telefon, så dette indlæg er slet ikke henvendt til mig, men ville bare lige fortælle at jeg nød at læse det alligevel, for du brænder for dit emne og det er smittende :)

Henriette

Vil være super fedt med foto indlæg! Jeg har et vældig fint kamera, men aner ikke en dyt om hvordan jeg får de bedste billeder! Følger spændt med :)

Kh Henriette // blondinemor.dk

Camilla

Hvor er det bare super godt - jeg vil så gerne blive bedre til at tage billeder, men jeg ved jo godt at det kræver at jeg investere tiden i det - og nok også nogle pengen på nye objekter.

Karin Laursen

Jeg vil glæde mig til at følge dine fotoindlæg. Jeg er sikker på, jeg kan lære noget. Jeg har brugt megen tid på at sætte mig ind i teknikken bag billeder. Så meget at jeg måske næsten har glemt bare at fotografere stemninger. Når alt bliver automatiseret, så går det hele nok op i en højere enhed. Jeg har forøvrigt forsigtigt luftet for manden, at jeg og mit kamera godt kunne tænke sig et makrobjektiv i fødselsdagsgave. Jeg har googlet makro til Nikon og det ser ud til at det, du har, får de bedste anbefalinger. Jeg har alt andet end lige et makro. Det kom dog bag på hvor dyrt det egentlig er, men nu må jeg se, om jeg bliver overrasket til juli.

Janni

Vil glæde mig til fotoindlæg, vil super gerne lære mere om brug af mit lækre kamera.

Ninette

Dejlgit med foto indläg, synes jeg også! Jeg nyder altid af dine smukke billeder!

Marina

Kære Miri.

Jeg synes du tager dejlige fotos med din telefon. I virkeligheden er processen den samme uanset hvad man fotograferer med: man skal åbne sig for billedet og give det mulighed for at fortælle sin historie. Det fornemmer jeg at du kan. Mange af de ting jeg skriver her er iøvrigt lige relevante uanset hvad man fotograferer med. Lysindfald er fx lige vigtigt om man fotografere med iphone eller med et professionelt kamera.

Kirsten Rasmussen

Lige hvad jeg mangler.
Jeg har for en måned siden fået nyt kamera og fotograferer rigtig meget, men har slet ikke forstand på det. Jeg har endnu ikke haft tid til at kigge i manualer...
Jeg glæder mig til at følge dine indlæg og måske gå ud og prøve tingene lidt af.

Kh Kirsten

Marina

Kære Henriette

Jeg håber jeg kan skrive noget du kan bruge. I det mindste gør jeg nu et forsøg.

Marina

Kære Camilla

Ligesom med så meget andet er det med at tage billeder en blanding af mange ting. Man kan sagtens tage gode billeder uden dyrt udstyr men der er også billeder man ikke kan tage uden bestemt udstyr. Jeg tror lysten til at lege og øve sig er vigtigere end udstyret, men der er billeder man ikke må bebrejde sig selv at man ikke kan tage hvis man ikke har noget bestemt udstyr. Det skønne er jo så at man kan tage nogle andre billeder!

Marina

Kære Karin

Du tager virkeligt dejlige billeder og jeg kan godt se at du har mange objektiver som du får meget ud af. Selv fotograferer jeg næsten kun med mit 50mm og mit macroobjektiv som jeg bruger til overraskende meget. Det er et fantastisk objektiv, knivskarpt og med en rigtig god "sjæl" (jeps objektiver har sjæl synes jeg, det er ikke teknik det hele). Det er dyrt, ja, så det er noget man må spare sammen til. Til gengæld vil man have det i mange, mange år og aldrig blive træt af det. Den slags objektiver vil jeg hellere spare sammen til end jeg vil købe nogen der irriterer mig (og det har jeg prøvet, jeg bliver aldrig gode venner med min landskabszoom, jeg holder ikke af dets sjæl og der er alt, alt for mange af billederne der ikke bliver som jeg vil have dem. Til gengæld kostede det 1/3 af det jeg rigtigt ønskede mig. For mig er de penge lidt spildt. Jeg havde hellere ventet tre gange så lang tid).

Marina

Kære Janni

Håber sådan jeg kan hjælpe. Jeg har lidt på fornemmelsen at det bliver nogle lidt anderledes indlæg end dem man ellers kan finde om fotografering. For mig er der måske langt mere sjæl end teknik i det, men teknikken kan være vigtig for at give sjælen rum.

Marina

Kære Ninette

TAK. Du tager selv så dejlige billeder.

Marina

Kære Kirsten

Det er langt vigtigere at fotograferer end at læse i manualer så du gør det helt rigtige. Teknik skal man lære efterhånden som man får brug for den, ikke sådan først i en kæmpe uoverskuelig, ufordøjelig klump.

Det er dét jeg gerne vil fortælle om og så selvfølgelig komme med nogle af de tekniske råd som faktisk gør en forskeld for ens evne til at fortælle i billeder.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.