« Hyldeblomstsukker | Main | Lykke og lyse nætter »

June 23, 2014

Comments

Ellen

Jeg vil sige at attraktionerne i Andorra er vandreturene i det stejle terræn- hvor skiltningen er lidt svær at finde :-) og så alle butikkerne med "taxfree". Så med børn ville jeg tage op med nogle af de lifte der går op fra dalen med by- og campingpladser/ der er flere hoteller.. og så vandre lidt og vende tilbage til poolen :-) tror vi engang (uden børn..) boede på camping i xixerella- det var ikke 5 stjernet og grunden skrånede en del..

Marina

Kære Ellen

Det er jo sådan det ser ud når man søger på nettet. Der er faktisk circus de soleil (og det tilmed gratis) men ikke lige når vi er der. Vi skal bo på et ret lækkert hotel oppe i bjergene, det koster ikke ret meget fordi det er uden for sæsongen og jeg tænker såmen nok at de har en skilift. De har i hvert fald pool med bjergudsigt.

Eva

Vi er lige kommet hjem fra 10 dage i samme område -også lokket af billige billetter til Barcelona :), så her kommer et par ideer.

Hvis I ikke allerede har booket hotel vil jeg varmt anbefale: http://www.gite-de-llo.com/ Det er drevet af den sødeste franske dame der serverede skøn hjemmelavet fransk mad morgen og middag. Selve stedet er rigtig hyggeligt og de har værelser i to etager(med udsigt over bjergene) med plads til en fem personers familie. Man kan vandre en rigtig fin tur ind i den nærmeste dal direkte fra landsbyen (~5-8 km). Vores børn fra 4-13 år synes det var skønt. Hvis I gerne vil se nogle af Pyrenæernes dyr er dyreparken http://www.faune-pyreneenne.fr/ faktisk fin. Dyrene har god plads i indhegninger integreret i skoven og man kan næsten forestille sig at man ser dem i det fri :) Endelig er de varme bade http://www.bains-saint-thomas.fr/ virkelig skøn afslapning for både store og små.

I Barcelona har I sikkert allerede Gaudi's Sagrada la Familia på programmet, men husk at bestille billet på nettet både til indgangen og til at komme op i tårnet.

God tur!
Eva

Turi Frederiksen

Barcelona er en "alt i ét"-by. Tag en tur på stranden og gå på havnen, den ligger lige der midt i byen. Kig på de sjove udklædte mennesker på Ramblaen (men pas på ikke at blive strippet for penge). Tag en af turistbusserne, som kører omkring i byen, f.eks. forbi FC Barcelonas fantastiske Camp Nou eller det gamle olympiske stadion oppe i bjergene. Hvis mor skal shoppe lidt, så ligger de gode butikker i små, spændende gader, som i sig selv er en oplevelse. Og hvor der er skygge :)De modige kan prøve svævebanen over byen. Det store fødevaremarked ved Ramblaen med mærkelige fisk, grønt osv. er også en oplevelse.
God fornøjelse :)

Marina

Kære Eva

Tak for dine gode input. Vi har allerede booket hoteller Orker ligesom ikke at stå med tre børn og intet sted at sove og det risikerer man jo når det er sommer. Ellers er det dejligt bare at kunne sove der hvor man synes.

Det hôtel du beskriver lyder fantastisk. Håber de bed and breakfast vi har booket er lige så hyggelige, det er ihvertfald den stemning vi har kikket efter.

De varme bade og dyreparken har jeg kikket på. Måske tager vi en tur i spa badet i Andorra og så bliver det næsten for meget med spa igen to dage senere men ellers lyder det bare dejligt.

Gaudi og især Sagra la Familia står selvfølgeligt højt på listen over ting vi gerne vil nå i Barcelona. Tak fordi du huskede mig på at få booket billeterne på forhånd. ALTID en god ide til meget besøgte steder.

Marina

Kære Turi

TAK for din dejlige beskrivelse af Barcelona, nu glæder jeg mig endnu mere. Det er netop fordi Barcelona er sådan en alt i et by at min mand elsker byen så meget. Faktisk drømmer han om at have en lejlighed dér så godt et indtryk har han. Netop derfor synes jeg også at det er fint at besøge byen nu hvor den er allermest overfyldt. Elsker man et turiststed om sommeren vil man knus elske det resten af året...

Svævebanen over byen kommer vi nok ikke undenom. Hellere ikke selv om jeg har højdeskræk...

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.