« Sommerferie | Main | Velkommen Jeri Ann »

July 31, 2014

Comments

Karin Laursen

Hjertelig velkommen hjem Marina. Det lyder som om I har haft en forrygende sommerferie og sikke et "program" du har haft. 😊 Min ferie har også været skøn. Både de uger i Frankrig mon også den sidste uge herhjemme hvor langsommeligheden er noget, jeg stornyder. Det at kunne gå til og fra det jeg har gang i, er så dejligt. Og så har jeg forresten fået et makro objektiv i fødselsdagsgave, så dine indlæg og billeder med dette, er blevet nærstuderet. Jeg glæder mig til at læse mere om hele din ferie.

Silla

Rigtig rigtig velkommen hjem kæreste Marina:)
Hvor er det skønt at læse at i har nydt jeres ferie og alle jeres oplevelser.

Knus og kram herfra

Eva

Sådan en ferie skal lige lagre sig, - sikke mange forskellige indtryk du har fået.

Jeg har nydt den danske varme og gearet fuldstændig ned. Det har nu også været godt :)

Hyldemors Have

Lyder som en fabelagtig sommerferie... Og hvor skønt med jeres langsomme dage på Island, det er virkelig at efterstræbe at give sig til til oplevelser (INDRØMMET: Det er jeg helt vildt dårlig til). Synes selv jeg er blevet ramt lidt af zapper-generationens dårlige vaner.
Velkommen hjem til Danmark :-)

Liv (pladstilverden)

Wow. Sikke en juli. Lyder helt fantastisk og sikke rige i er blevet på skønne oplevelser - sammen. Dejligt at læse om.
/Liv

Ninette

det lyder som en dejlig sommerferie! eventyrlige billeder. Lyder rigtigt dejligt også med en uge med fred og ro - det er overst på min önskeseddel, men det bliver det ikke noget af, desvärre! Vi har haft en nogenlunde god sommer dette år, dejligt varmt, nästen för varmt så man ikke orker at lave noget og börnene (og vi voksne) bövler lidt ekstra indimellem på grund af varmen. Mange krammer fra Finland! :)

Miri

Hvilken Juli I har haft ! Fantastisk - kan godt forstå, det hele må bundfælde sig og der skal bruges lidt til, til at åbne op for hverdagen.
Velkommen tilbage :)

Madame

Sikke en spændende ferie du har haft, Marina - dejligt at læse om blandt andet rejsen til Island! Lige nu sidder jeg og nyder Anders Agger og Anne Hjernøe i tv, hvor de netop besøger Island.

Rose

Hold da ferie ! I har haft ferie !! :) Her har vi af flere forskellige grunde været hjemme hele ferien, men det har faktisk været den hyggeligste ferie jeg længe har haft ! ( Det havde jeg ikke troet....) Masser af tid til at være sammen med venner og familie, masser af lækker mad, cafe besøg, strandture og by ture, den yngste tog sig et par dage med feber, og vi kunne smide os i sofaen og se TV serier jeg ellers kun har et lettere hånligt fnys tilovers for, men de dage var det super hyggeligt :) Som mine bedste venner hjertligt konstaterede " dette er sommeren der går over i historien som den sommer vi var sammen 2 (!) gange " - vi plejer at være ovenud tilfredse hvis vi når at se hinanden 2 gange om året ! Så jeg er glad, tilfreds og føler mig mæt og næret af Juli måned :)

Tine Schmidt Jensen

Hej Marina,
Tak for en spændende blog - og ikke mindst flotte billeder. Jeg blev inspireret!
Til sommer planlægger vi at flyve til Toulouse, derfra besøge de franske pyrenæer, national parker, Andorra og tilbage til Frankrig.
Vores børn er 7 og 9 år. Mit spørgsmål går på jeres tur til Andorra. Kan du huske navnet på den skilift/gondol som tog jeg op på bjerget og mit andet spørgsmål, hvor boede i Andorra og kan du anbefale stedet til os?
Mange Hilsner
Tine,
Holte (Øverød).

Marina

Kære Tine

Tak for din kommentar. Du må undskylde at jeg ikke har svaret dig før, men der kan godt gå lidt tid før jeg ser kommentarer på gamle indlæg.

Jeres tur lyder meget skøn. Vi har faktisk selv siddet og snakket om at lave en lignene tur i år, netop fordi vi aldrig kom til Toulouse (der skulle være skøn) og fordi vi allesammen forelskede os sådan i de franske pyrenæer i de dage vi var der.

Jeg får mange spørgsmål pr mail om Andorra i øjeblikket så de næste to fredage skriver jeg og fortæller lidt om vores to dage i det lille bitte land. Lad mig med det samme være ærlig og sige at mit indtryk var blandet. På den ene side elskede jeg naturen på den anden side syntes jeg at det var et lidt kunstigt sted som jeg nok ikke vil besøge igen.

Det var faktisk ikke så nemt at finde en sommeråben lift men den vi brugte fandt vi ved Ordino-Arcalis skirosort og den kan jeg varmt anbefale. Jeg spurgte og de fortalte at den næsten altid er åben om sommeren så jeg tror godt I kan regne med den.

Det hotel vi boede på i Andorra var vel egentligt fint nok. Det hed Hotel Spa Princesa Parc (http://www.hotelprincesaparc.com/en/) og havde en ok pool og lå fint med adgang til gode vandreture. Min mand og jeg var imidlertid langt fra begejstret og fandt at det var sådan lidt gumpetungt og også lidt slidt i forhold til deres høje normal priser (vi havde fået et godt tilbud så vi betalte heldigvis ikke helt så meget). Især var jeg ikke rigtigt vild med deres halvpension. Måske er sådan noget på den måde (jeg har aldrig før prøvet hverken halvpension eller all inclusive) men jeg følte mig lidt som kvæg når vi skulle spise. Imidlertid er der ikke mange andre muligheder for at spise ordentligt (og slet ikke for selv at købe ind) i landsbyerne i Andorra.

Jeg håber I får en supergod tur allesammen. Jeres børn har jo den helt perfekte alder til en tur med oplevelser.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.