« Farvel til august | Main | Åbent hus på Nørre Vosborg »

September 02, 2014

Comments

Miri

Forleden dag plukkede vi lidt over et kilo tomater af egen avl og lavede en tomatsovs og spiste den med set samme - det var ren og skær salighed :)
Det er godt at lave mad til fryseren, så har du noget til de dage, hvor du har travlt med andet en at lave mad. Plus, du kan købe det der er i sæson og gemme det :)

Britt

Jeg blev helt aulten af dit dejlige billede. Jeg er alt for dårlig til at få lavet mad til fryseren, det er godt med inspiration til hvordan man kan gøre det nemt for sig selv

Mette

Mums, Marina. Jeg elsker hjemmegjort tomatsovs, og din opskrift skal da prøves!

Hyldemors Have

Det var en god ide... Jeg har lavet henkogte tomater et par år nu, men denne her ide skal jeg huske! :-)
Mad i en fart er noget vi kan li'! ;-)
Kh Maria

Marina

Kære Miri

HOLD DA OP hvor det bare lyder skønt. Tomatsovs af hjemmedyrkede tomater er noget af det mest fantastiske der findes. Har man virkeligt mange kan man jo også lave sådan en omgang til fryseren, men hjemmedyrkede tomater er i en sagligheds skala der næsten ikke kan måles. Min tomatsovs er jo bare sådan en grundingrediens som jeg bruger til hverdagsmaden herhjemme. Det går ikke uden og jeg laver den i store mængder. Gid jeg havde hjemmeavlede tomater nok til at kun at bruge dem men af mangel på bedre må jeg klare mig med dåsetomater.

Marina

Kære Britt

Tak for dine søde ord om mine billeder. Sjovt nok har jeg faktisk haft dem liggende på computerens skrivebord siden i vinters. Jeg var godt i gang med at skrive om hverdagsmad da jeg mistede min far og gik helt i stå. Derfor har billederne ligget der lige siden og er ikke kommet op på bloggen.

Den hjemmelavede tomatsovs er fuldstændigt uundværlig i mit køkken og er faktisk grunden til at jeg nogle gange kan få mad på bordet i en hurtig håndevending. Jeg tror alle udvikler deres egne tricks til hverdags maden og denne tomatsovs er altså et af mine.

God fornøjelse hvis du vælger at prøve min grundopskrift.

Marina

Kære Mette

Som jeg skriver laver jeg typisk min tomatsovs lidt på slump og af de grønsager jeg nu har i grønsagsskuffen. Opskriften er måske derfor mere end opfordring til at lave sin egen tomatsovs og gemme den i fryseren så man har nem hverdagsmad på travle dag. Det er virkeligt et hverdagstrick der virker for mig.

Jeg er sikker på at du laver en skøn tomatsovs. På en eller anden måde synes jeg det passer godt til dig.

Mette

Jeg havde en fantastisk mandag i køkkenet forleden. Fryseren bugner nu af liflig tomatsovs. Hver mandag er ensbetydende med mandags frihed for mig, og jeg elsker de dage, hvor jeg alene tuller rundt i køkkenet og skærer, snitter, bager og braser. Andre dage gør jeg absolut ingenting! Tak for aldrig svigtende inspiration, Marina. Den ved du, at jeg sætter stor pris på.

Marina

Søde, søde Mette

Tak for din dejlige kommentar. Den glæder helt vildt.

Din mandags tomatdag lyder skøn. Der er en særlig urfølelses over at plukke sine egne tomater, lave tomatsovs og gemme i forråd til andre tider. Tænk alle de gange I vil blive glade når I tager din hjemmelavede tomatsovs ud af fryseren og tænker på sommeren. Det er da noget helt særligt!

Helle

Kære Marina.
Nu har jeg heldigvis igen kigget lidt rundt på din blog, og som sædvanligt fundet mange inspirerende opskrifter. Hvor er det da en super god ide også med tomatsovsen Jeg har fri i dag, og masser af tomater i drivhuset, så jeg vil straks finde den store gryde frem. Og selvfølgelig da også æblemosen. Hvis du bare boede i nærheden af mig, så kunne du få alle de æbler, du kunne ønske dig, for vi plejer at have langt flere, end både høns, heste og os selv kan spise. Endnu en gang for dejlig inspiration.
Kh Helle.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.