« Klar, parat, kastanje: Sådan opbevare du bedst kastanjer | Main | Kastanje snurretoppe: drej og spil med snurrende kastanjer »

September 19, 2014

Comments

Rikkeprikke

Hvor sejt! Smukke fugle.
Hvilken alder har dine børn? Mine er 6, og vi har valgt, at NU må de være store nok til noget andet og større end Sydeuropa, så vi tager til Hawaii til vinter. Vi har også valgt, at lige nu er det rejser der tæller, vi skal opleve verden og ikke kun bruge vores ferier ved en pool. Nu må vi se, om vi har ret i, at de er store nok :)

Marina

Kære Rikkeprikke

6 år er en perfekt alder til at rejse ud i verden. Selvfølgelig afhænger det af det enkelte barn, men sådan generelt vil jeg sige at alderen fra 5 år og op til omkring 14 år er den bedste til familie rejser. Fra de er ca 5 år er de gamle nok til at have tålmodighed med at ting nogen gange tager tid, de kan gå ret langt (VIGTIGT for ellers er det næsten umuligt at opleve noget) og de kan hitte ud af at passe på hvis man siger at noget er farligt. De er også så gamle at det man oplever vil de huske for altid. Fra børnene når teenagehysteriet og nogle år frem er det ikke så sjovt at rejse med dem. Der er det tit bedre at lade dem rejse alene med en eller anden organisation eller fx ungdomsskolen. Ikke alle teenagere bliver umulige omkring deres forældre, men risikoen er real så man skal ihvertfald ikke gå og vente på at de bliver så store.

Mine var 7, 12 og 14 da vi var i USA. To år før var vi i Australien og der var de altså 5, 10 og 12. Fordi der er så langt mellem den yngste og den ældste havde vi i mange år tænkt at de to helt store rejse skulle ligge lige der, sådan at den lille var "stor nok" uden at den ældste blev "for stor". For pengene kunne vi have fået ny bil og nyt køkken (begge dele tiltrængt) men vi er så glade for at vi valgte rejserne. Vi taler om dem hver næsten dag og de har gjort os stærkere som familie.

Man kan sagtens rejse med børn i andre aldre, det er bare sådan at det for de fleste børn vil være de mest optimale rejseår.

Jeg er helt sikker på at jeres børn er store nok til Hawaii som 6 årige. Hawaii er jo et fedt rejsemål med en god kombination af badeferie og kæmpe oplevelser som man vil huske for livet. Håber I får en fantastisk tur og glæder mig allerede til at høre om det.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.