« Wok med andebryst og svampe | Main | Boller med fyld af æble og karamel »

November 12, 2014

Comments

Livsglimt

Gratis - og smukt! Hvor er det en god ide at du hele tiden bygger videre på noget, der er der allerede. Sådan en krukke må jeg også have et sted, tror jeg :-) og interessant tip med tallerkensmækkerne, som jo netop er så frodige og fine stadigvæk.

Camilla K C

Hvor er det super fint - mine hortensia står heldigvis stadigvæk fint - blomsterne er lidt sølvgrå i det, men det synes jeg også er flot.
Men der går ikke lang tid før krukkerne bliver pyntet til jul - måske allerede i weekenden

Karin Laursen

Den er godt nok superfin. Jeg elsker også at kreere nogle ting til og i haven af det, der lige er ved hånden. Egentlig var jeg ikke klar over at pletter i luften kunne klare sig udenfor, men den er da stor og frodig. Det skal jeg da huske. Min have ligner også en ulykke efter først den tørre sommer, og nu efter at vi har ryddet et stort staudebed, men efter kaos kommer orden eller ihvertfald noget, der ligner orden og ser pænt ud uden at være for slikket, for det kan jeg heller ikke lide.

A+K/VenterPaaVin

Ej, hvor fint - godt der hverken er frost eller sne til at spolere den (7-9-13) :D

- Anne.

Nina

Hvor ser det bare fint ud! Jeg har også lige piftet en krukke ved fordøren lidt op - men jeg er allerede i julestemning :-) Synes altid jeg plejer at blive overhalet indenom på denne årstid, så I år vil jeg prøve at være lidt foran... Så længe det varer :-)

Marina

Kære Lisbeth

Jeg er desideret ringe til at smide ud og vil meget hellere genbruge, også når det kommer til indholdet i krukkerne. I år er det dog kun denne ene, der rigtigt har fået kærlighed og friske nye input hele tiden. Jeg skammer mig lidt når jeg skriver det, men sådan er det.

Marina

Kære Camilla

Hotensiaer er nogle rigtige slidere de bliver bare ved og ved. Her midt i november er det kun fint hvis de bliver sølvgrå synes jeg. Mine krukker bliver helt sikkert først pyntet til jul omkring første december. Elsker jul, men orker det simpelthen ikke før december, måske netop fordi jeg juler for fuld skrue både på blog og privat?

Marina

Kære Karin

Pletter i luften klare sig overdådigt udenfor (som du kan se på billederne). de kan bare slet ikke tåle frost og fordi jeg er dårlig til at huske at få dem ind (eller måske fordi jeg virkelig elsker at se dem der i krukken og ikke nænner at tage dem ind i tide) må jeg købe nye hvert år. De holder hele sæsonen og jeg har nu efterhånden haft dem i gang i mange, mange år.

Marina

Kære A+K

Ja når frosten kommer er det helt slot både med pletter i luften og med tallerkensmækkere. Jeg ville nu ikke have noget imod lidt frost for her i Vestjyldland er det bare tyk november tåge dag efter dag. Det er så mørkt at det næsten ikke bliver dag.

Marina

Kære Nina.

Din krukke er helt garenteret fin for det er alt hvad du laver synes jeg. Jeg bliver også altid overhalet af julen, men det ændre ikke på at jeg slet ikke har lyst til jul før december. Jeg elsker efteråret og synes virkeligt ikke at det får plads nok når julen sådan skal ase sig på længe inden december.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.