« Farvel til Oktober | Main | Efterår i New York »

November 07, 2014

Comments

Frk. Struds

Super flotte billeder!

Jeg vil glæde mig til flere indlæg om New York, for det er nemlig også MIN by :-)

Conny

Jeg har New York til gode, men nyder at følges med dig :)

Karin Laursen

Dejlige billeder fra New York. Glæder mig til at se flere. Lyder til du har haft en skøn tur og er helt klar til hverdagen igen. Kram fra Karin

Anna Svenning

Kære Marina

Ja, det er en skøn by. Jonas og jeg oplevede den for en del år siden; det var før, at vi blev forældre. Vi tog først til Washington, og det var en noget overvældende kontrast. Washington var så nydelig og stille og rolig. New York var vild. Der var et helt andet tempo. Men også en uhyre interessant by. Og som det jo så ofte er, er de bedste oplevelser dem, som ikke er planlagte. Vi tog til Harlem en søndag morgen for at besøge en af de store gospelkirker. Men der var alt for mange turister, så vi kunne ikke komme ind. I stedet gik vi i Harlems gader og fandt en lille kirke, hvor vi og et andet par var de eneste (hvide) turister. Koret var måske ikke så stort og fint som i de store kirker, men det var meget autentisk og de udstrålede en glæde og en tro, som jeg sjældent har oplevet før. Det var en fantastisk oplevelse.

Kh
Anna

Marina

Kære Frk Struds

Jeg tror jo på at alle har en storby hvor de føler sig hjemme. Andre byer kan man helt sikkert nyde at besøge, men i én Storby vil man føle sig hjemme. Da jeg boede i New York savnede jeg konstant noget ægte vild natur, havet og træer der helt af sig selv havde valgt hvor de ville gro. Alligevel elskede jeg byen og har altid følt mig tryg der også selvom jeg i mere end et år boede i det sorteste Harlem hvor man dengang ikke måtte komme.

Marina

Kære Conny

New York kan varmt anbefales og det behøver faktisk ikke at være så dyrt at besøge byen. Flybilletterne er tit billige og der findes masser af gratis ting man kan lave. Desuden er der masser af delimad og god gademad så man behøver ikke spise på dyre resturanger. Indkvartering er dog ikke billigt.

Marina

Kære Karin

TAK! Jeg havde jo for en gang skyld tid til at tage billeder på en ferie, noget der ellers ikke er så nemt med tre børn og utålmodig mand, så jeg nød det meget i de tre dage jeg havde inden jeg fik selvskab.

Det er godt at komme hjem, men helt ærligt så længes jeg ud i verden igen...

Marina

Kære Anna

Mange tak for dine skønne rejseminder. Både Washington og New York er dejlige byer, men på hver sin meget forskellige måde. Washington er bare sådan en flot og civiliseret by og sådan er New York jo slet ikke, men det er netop noget af det der får mig til at føle mig godt hjemme der.

Da jeg boede i New York boede jeg det meste af tiden i Harlem tæt på en af de store gospel kirker. Det var dengang man ellers ikke måtte komme den del af Harlem (som i overhoved ikke! Jeg blev flere gange stoppet af politiet og spurgt hvad jeg dog lavede der). Jeg boede der fordi værelserne kostede under en fjerdedel af det jeg ellers skulle give og så boede jeg i lejlighed med tre andre hvide piger. Vi var de eneste hvide i de nærmeste mange, mange bloks og vi blev passet så godt på. Der var fx altid nogen der fulgte mig hjem hvis jeg kom sent hjem med subwayen. Nå men alt dette for at fortælle at beboerne dengang hadede alle de turister, der fyldte kirken om søndagen. De kom i busser og blev lukket ud lige foran kirken for ikke at gå rundt i kvarteret og de lokale var virkeligt ikke vilde med at være en seværdighed. Derimod kunne de meget bedre lide når folk fandt en lille kirke på egen hånd og opførte sig med respekt, præsis som I gjorde. Med os der boede der var det lidt anderledes. Vi var meget velkomne i kirken, ja faktisk vil jeg sige at min underbo nærmest lagde en del pres på mig fordi jeg ikke gik nok i kirke og det mente hun ikke var sundt....

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.