« December | Main | Mine 10 bedste rejseoplevelser i 2014 »

December 29, 2014

Comments

Camilla K C

Hej Marina
Nyder sådan at læse med hos dig, især de fine billeder du tager.
Rigtig godt nytår til dig.

Karin Laursen

Kære Marina. Ønsker dig inderligt et godt nytår og et helt 2015.💜

Esther Larsen

Hvor er det nogle skønne månedsfotocollager, du har lavet. At samle dem her, hvor året slutter og et nyt frisk står klar til at tage over, er en virkelig stemningsfuld måde at se tilbage på.
Rigtig godt nytår og tak for dine smukke billeder og dejlig indlæg her på din skønne blog.
Esther www.vidunderligeårstider.dk

Miri

Åh hvor smuk - det var det der faldt mig ind , både da jeg så dine fantastiske billeder og læste dine ord. Ja, sorgen følges åbenbart med glæden... Godt nyt år :)

Eva

Godt nytår til dig, - og tak for helt igennem skønne billeder og tanker.

Mia Folkmann

Et smukt år, ser det ud til - og et år fyldt med dejlige oplevelser. Men sorgen viser sig jo i din tekst, og jeg føler med dig, Marina. Jeg har heldigvis min mor endnu, men det varede mange år, før jeg kom mig bare nogenlunde efter tabet af min far. Han døde i 2003, og savnet er nu ved at blive erstattet af en viden om, at han altid er hos mig... inde i mig. Og det ER han jo. Jeg bliver glad, når jeg drømmer om ham og snakker med ham i drømme. Det punkt kommer du også til en dag.

Med hensyn til det perfekte og uperfekte - det har ikke nogen stor betydning. Jeg ser så tit voksne, der jager rundt for at skabe den perfekte jul for deres børn, og jeg er helt sikker på, at de stortrives med det uperfekte. For det vigtigste er samværet og hyggen. Det er det, de husker senere.
Jeg håber, at du får et skønt 2015 med mange dejlige oplevelser, der kan dulme og trøste. Knus fra Mia

Lisbet/Livsglimt

Kære Marina
Jeg har læst dit indlæg langsomt og omhyggeligt. Ja, det ser forrygende ud. Jeg tænkte faktisk på det i dag: at billeder på en måde kan lyve, fordi de er "virkelige" men på ingen måde fortæller alt. Jeg ønsker dig også et år med 12 levende måneder. Du er inspirerende Marina. jeg beundrer dig lidt på afstand <3
Godt nytår fra Lisbet

rose

ja, så faldt jeg i endnu engang. . . burde få de sidste ting på plads til i morgen hvor det vælter ind med både fødselsdagsgæster og nytårs gæster, men jeg når det nok, for jeg vil så gerne sige dig tak for de smukke, inspirerende billeder, - og dine ord. Tak for at du vil dele både det inspirerende, det tankevækkende og det svære, livet er det hele.
Med ønske om et godt nytår, med glæde, overraskelser ( de gode! ), styrke og mod !

Nina | www.vangelyst.dk

Tak for en dejlig og ærlig opsamling på året der snart er gået. Det gør så ondt at miste og to gange inden for så kort tid må være helt ubeskriveligt hårdt. Jeg mistede min far som jeg var rigtig tæt med for snart 10 år siden - og det gør stadig ondt ind imellem.

Jeg ønsker dig et rigtig godt nytår og håber at 2015 må blive et helt og levende år fyldt med tryghed, glæde og mange gode oplevelser.

Kærlige tanker fra Nina

Pernille

Sikke dejlige collager, og en skøn måde at se tilbage.
Jeg er i forvejen temmelig vild med dine collager :)

Godt nytår til jer alle.

LORENA MARTINEZ

bello blog
podra enviarme boletines gracias

Astrid/Die HausFrau

Tak for de smukke billeder og ærlige ord. Pas godt på dig og dine.
Jeg ønsker dig et fantastiske og glædeligt 2015.
Kh Astrid

Marina Starcke

Kære Camilla

Hvor er du bare sød. Arbejder jo stadigt på det med at lære at tage billeder og tager masser af fejlskud. Elsker også at læse med hos dig.

Rigtigt godt nytår.

Marina Starcke

Kære Karin

TAK. Jeg ønsker mig også først og fremmest et helt og rundt år. Knus og rigtigt godt nytår.

Marina Starcke

Kære Ester

Tak for dine søde ord. Jeg hygger mig meget med at lave mine årstidscollager og er gennem årene blevet virkelig glad for at lave dem. Jeg må dog også indrømme at de kræver en del arbejde for mig. Jeg er nemlig sådan lidt hys med at farver og stemninger giver det indtryk som jeg synes passer til min måned og det er faktisk ikke altid så let.

En af de store glæder i mit blogår var at hitte jeres blog. Jeg føler vi har meget tilfælles i vores kærlighed til de danske årstider.

Rigtigt godt nytår til dig.

Marina Starcke

Kære Miri

Hvor er du sød.

Og ja du har (som altid) ret, man kan ikke tænke sig et liv uden sorg. Alligevel håber jeg sådan at jeg i år må få et år hvor sorgen er mindre opslugende end den har været det de sidste to år.

Rigtigt godt nytår til dig.

Marina Starcke

TAK søde Eva. Og godt nytår til dig også.

Marina Starcke

Kære Mia

TAK for din dejlige og personlige kommentar. Den betød meget for mig og jeg har læst den mange gange. Jeg ved godt at sorgen med tiden vil forandre sig og ja det har den jo allerede på mange måder gjort. Alligevel rammes jeg stadigt af helt sorte huller fra tid til anden og jeg tænker at det især er fordi jeg mistede mine forældre med så kort interval for jeg nåede slet ikke at blive færdig med at sørge over min mor før sorgen over min far blev blandet ind i det.

Angående julen stresser jeg jo også rundt for at sikre at mine børn får det de opfatter som vigtige ingredienser i en god jul, tilgengæld er jeg blevet ret god til ikke at gå så meget op i de ting der mest betyder noget for mig selv. Det bliver der jo masser af tid til når ungerne om nogle år er blevet så store at de ikke skal have nisselege og sådan. Og ja det allervigtigste er netop samvær og hygge, det er også det de alle tre + besøgende børn siger når jeg spørger dem (og det gør jeg hvert år for hvis noget bliver nævnt som vigtigt prioriterer jeg at nå det frem for noget andet).

Håber også at du får et dejligt 2015.

Marina Starcke

Kære Lisbeth

Lige præcis sådan er det. Man siger at et foto siger mere end 100 ord, men det er dybest set noget vrøvl for det afhænger jo både af ord og billed. Billeder er meget gode til fortælle en begrænset historie. Engang da jeg var ung skrev jeg på en roman hvor lige præcis dét var en pointe. Det var en familie med dybt problematiske relationer men også en familie med meget smukke og perfekte familiefotos. Efterhånden som historien udviklede sig blev der så kradset mere og mere i overfladen på de smukke billeder og den onde sandhed kom gradvis frem. Projektet handlede om facade en problematik der bare er blevet endnu mere vigtig med årene. Detsværre var bogen for hård at skrive for mig og jeg måtte hoppe fra for ikke at gå helt i stykker på den.

Sandheden om mit år er jo både det ene og det andet. Det har både været et fint og dejligt år med mange oplevelser OG et år med sorg, smerte og skuffelser. Med Badut er det sådan at jeg helst vil formidle det jeg tænker kan inspirerer og at jeg iøvrigt holder meget af det der gør ondt privat, men det er OGSÅ vigtigt for mig at man ikke får det indtryk at livet er uden modstand og sorger. Derfor håber jeg ord og billeder afbalancere hinanden.

Marina Starcke

Kære Rose

Hvor er jeg glad for at du gav dig tid til at ligge en kommentar. Det betyder meget for mig og jeg håber ikke det tog for meget af tiden fra nytår og fødselsdagsforberedelserne. Jeg forstår ellers til fulde det med at løbe hurtigt rundt for hold da op hvor jeg også har haft det travlt denne juleferie. Manden er jo stort set væk og vi har haft dejligt mange mennesker.

Tak for dine ord. Jeg er jo på en gang et meget ærligt og et meget privat menneske og det er ikke altid let at få sagt det jeg gerne vil så det bliver ærligt uden at gå for nær på min familie (der virkelig ikke ønsker sig det), så det betyder virkeligt meget for mig at du kan mærke mig og det jeg vil.

Endnu engang tak for dine altid dejlige kommentarer og RIGTIGT godt nytår til dig.

Marina

Kære Nina

Jeg tror aldrig at det holder op med at gøre ondt når man mister nogen der står en virkelig nær og jeg tror hellere ikke at det SKAL holde op med at være svært. Livet er jo sådan at nogle ting er svære og andre lette og det er dét der tilsammen giver et helt og fuldt og smukt liv. Det må have været virkeligt hårdt at miste sin far så tidligt, men jeg er sikker på at han lever videre i det du husker om ham, ligesom jeg tænker at mine forældre gør det.

Tak for dine ønsker for mit 2015. Jeg håber sådan at det bliver forrygende og er klar til at arbejde for det.

Mange gode ønsker for dit 2015.

Marina

Kære Pernille

Tak for din søde kommentar. Det er ret sjovt, men det giver mig virkeligt meget at lave de collager og især når jeg får lov at se dem samlet ved årets udgang.

Godt nytår til dig også.

Marina

Dear Lorena

Thank you so much.

Marina

Kære Astrid

Tak skal du have. Jeg prøver virkelig at være ærlig selvom vi er en meget privat familie, men det er ikke altid så let synes jeg.

Rigtigt godt nytår til dig også.

Lisbet/Livsglimt

Kære Marina
Jeg har linket til dig og dette indlæg i et indlæg på Livsglimt. Jeg tror du vil synes, at det er ok, men ellers må du sige til!
Kh Lisbet

barewunderbar

Kære Marina.

hvor er det bare nogle smukke billeder og et meget fint tilbageblik på året. Få kan som du med personlighed være så proffessionel omkring sin blog. jeg bliver aldrig træt af dine smukke billeder, dine ideer og dine ord. Lige til en bog!

Kærligst Rakel.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.