« Et kyssehjem: julepynt med mistelten | Main | Lucia optog i miniformat »

December 12, 2014

Comments

Camilla

Hvor er det da bare øv. Jeg har dog aldrig fast problem med at skrive kommentar , jo nogle gange når jeg har skrevet min blogadresse, men efter jeg har kopieret min adresse fra nettet, og systemet husker mine oplysninger fra gang til gang, så har jeg ikke haft problemer

Nina | www.vangelyst.dk

Æv - hvor træls. Jeg har ikke oplevet ikke at kunne skrive - endnu. Men noget jeg har tænkt over er - at hvis du svarer på min kommentar, får jeg ikke nogen notifikation om det og så ser jeg det jo ikke.... Det kunne være rart hvis det var muligt :-)

Karen

Må straks prøve om kommentarfeltet virker for mig :). Tak for din fine blog, som jeg har fulgt siden sidste efterår. Først årstidsdelen og posterne om lysets og mørkets gang, og her på det sidste de smukke og inspirerende rejseglimt fra New York. Glædelige jul og tak.

Marina

Kære Camilla

Du kan tro jeg er glad for alle dine mange søde kommentarer. Det betyder rigtigt meget for mig og jeg er så glad for at systemet vil accepterer dig med blogadresse og det hele.

Detsværre er der mange andre der ikke kan få lov at kommentere og som sagt forsvinder mine egne kommentarer hvis jeg ikke skriver fra netop denne computer så det er ikke det rene pjat.

Vildt tosset. Tror jeg bliver nød til at holde en blogpause på et tidspunt så jeg kan bruge tiden på at få styr på det.

Marina

Kære Nina

Jeg bliver altid så glad for en kommentar fra dig så jeg er superglad for at systemet vil lade dig kommenterer. Mit kommentarsystem er som sagt rædselsfuldt og har altid været det, så nej detsværre, det er ikke muligt at abonnerer på kommentarer eller på anden måde få besked når der er svar.

Marina

Kære Karin

NØJ hvor blev jeg bare glad for din dejlige kommentar. Det er så skønt hvis I læsere bare engang imellem skriver en lille hilsen (forudsat at systemet giver jer lov) og især hvis I skriver lidt om hvilke indlæg I er glade for. Det betyder jo meget for hvilke indlæg jeg vælger at skrive. Hver eneste uge står jeg med dusinvis af indlæg der kunne skrives men jeg har jo kun tid til at skrive et fåtal og der er det af afgørende betydning for mig hvad jeg tror falder i mine læseres smag.

Jeg er meget glad for at du har kunnet lide mine indlæg om de skiftende årstider, det er jo faktisk selve grundkernen i Badut. Indlæggene om New York kan jeg se i statestikken er meget læste (og genlæste) og det er jeg også glad for for det med rejseindlæggene er jo en ret ny ting jeg er begyndt på. Der kommer mange flere indlæg om New York, men de vil fra januar blive blandet godt op med indlæg fra andre af vores rejser de sidste to år.

Endnu engang mange tak fordi du tog dig tid til at kommenterer. Det betyder rigtigt meget for mig.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.