« Små kranse | Main | Gavemærker som børn kan lave »

December 07, 2014

Comments

Anna Svenning

Kære Marina

Netop de samme ting. Bortset far det med solhverv - som vi ikke tænker nærmere over - men måske vi skulle begynde på det? Og ja, så også sangene. Især Dejlig er jorden, som sætter mange følelser - både glade og sorgfulde - i gang hos mig.
Jeg har det på samme måde med adventskransen. Skulle jeg vælge et stykke julepynt, så måtte det være den. Og så mine julekasser med hjemmelavet og antik julepynt. Det er noget særligt for mig at pynte træet. Og nu er Lara så stor, at hun kan være med.

Kh
Anna

Tine

Årh, det er længe siden jeg har lagt en kommentar her hos dig. Men jeg læser troligt med hver eneste gang du skriver,og har også savnet dig når du har holdt pause.

Juletræet er en stor ting hos mig. Finde det helt rigtige træ, bruge det meste af en dag på at gå rundt og pynte det, være så glad at man (= jeg :-)) er nødt til at sove på sofaen den første nat det står der. Julepynten, hvoraf en del ting har en særlig historie. Julefilm. Og Julemusik. Og Kongerøgelse, som er sådan noget norsk noget, som bare er indbegrebet af Juleduft for mig...

Glædelig December!!

Birgitte B

Juletræ, mit julepynt som også er meget arvegods og minder, sne, julemusik og ungernes glæde over alt det med jul.

Mor-til-tre

Det er dejligt at læse med hos dig, det gier anledning til eftertanke hvad der netop gør julen til noget særligt.

Efter jeg har fået børn er det som du også skriver meget deres juleglæde der betyder noget og de har en god alder i den sammenhæng for med børn på 10, 7 og snart 4 er der jo både plads til børnemagi og nisserier og lidt større projekter med Lucia optog og kreative sysler. Men julestemingen hos mig hænger åbenbart også meget sammen med mine smagsløg for brunkager er omtrent den enkeltstående ting der giver mest julestemning hos mig; brunkager og levende lys.

Conny

Dengang børnene var små, var det nisserier, krea, gaveforventning osv, der skabte julestemningen. Nu er det fornøjelsen ved at være vores gamle kalendernisses hjælper, for mine voksne børn får stadigvæk en (nu aldeles anarkistisk) pakkekalender. Ellers tror jeg egentlig, jeg bare ser frem til at være sammen med dejlige mennesker i juledagene. Min juleudsmykning udgøres lige nu af en hyacint i et fint glas, men jeg synes, det er dejligt at følge med i dine juleforberedelser, det bidrager også til julestemningen :)

Christinna C

Det der får mig allermest i julestemning, er alle de ting, man kan lave med børn, og det er af den simple årsag, at deres glæde ved aktiviteterne smitter. Derfor inviterede jeg sidste weekend familien på hjemmebagte æbleskiver og juleklip, og det var simpelthen noget så hyggeligt.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.