« 2014 på Badut | Main | Hellig tre konger »

January 02, 2015

Comments

Mia Folkmann

Hvor ser det vidunderligt ud - sikke mange skønne steder, du/I har været. Især er jeg begejstret for det lille hus allerøverst; dér ville jeg gerne bo!!

Jeg bor på deltid i England nu, men rejsetrangen fornægter sig ikke, og jeg vil gerne se og opleve mere. Vi har besluttet at anskaffe os en autocamper i år. Vi havde én for ti år siden, og vi elskede den. Og så skal vi se en masse af Danmark, England, Sverige og resten af Europa. Glæder mig SÅ meget!!

gitte blinkilde

Wauw og dobbelt Wauw. Så smukke og skønne oplevelser, du har haft i 2014. En dejlig ting at have med i rygsækken <3

Karin Laursen

Så fine og stemningsfulde billeder. Tak fordi du deler.
Jeg har ellers altid sagt, at jeg har ikke har lyst til at rejse til USA, men dit morgenbillede fra New York, kunne godt få mig til at ændre mening. ;-)
En dag vil jeg sætte mig ned og finde billeder af mine ti bedste rejseoplevelser fra 2014. Jeg tror, Thailand kommer til at fylde lidt på den liste. I 2015 skal vi ikke så langt væk. Eller dvs jeg skal ikke. Manden skal på motorcykeltur i Florida. Jeg tager på højskole i stedet. Sammen skal vi til Harzen og Sverige, og der er bestemt mange skønne steder og oplevelser at hente.

Marina

Kære Mia

Å ja 2014 var virkeligt et dejligt rejseår for mig. Det var jo ikke fordi vi var på en lang rejse som vi har været det andre år men alle de små rejser gav jo et helt fantastisk energikick til mit år og det var vidunderligt for jeg havde virkeligt brug for det.

Det lille hus ved den lille bro var helt vidunderligt, der var mange fine huse i det allersydligste Frankrig, men lige dette fik også mig til at drømme om at slå mig ned og jeg kan godt se at det lige præcis er din stil.

Jeg har aldrig haft en autocamper men vi har to gange kørt ud på eventyr i én som familie. Første gang var i Australien og det var så stor en succes at vi gentog det i USA to år senere. Selvom vi faktisk kørte i et større skrummel i USA var det alligevel tydeligt at børnene var blevet større og i tænker ikke at vi kan gøre det igen i længere tid nu da børnene er blevet for lange til børnepladserene. Tilgengæld snakker Min mand og jeg nogle gange om at det kunne være hyggeligt på tomandshånd engang.

Rigtig meget held og lykke med jeres køb og med rejserne. Håber vi får lov at høre lidt om oplevelserne.

Marina Starcke

Kære Gitte

Ja det er nemlig lige det. Jeg synes oplevelser rækker langt ud over det øjeblik hvor de faktisk oplevels. Mange af dem har man jo i årevis og de giver virkelig meget glæde, også på grå dage.

Marina

Kære Karin

Du skulle bestemt unde dig selv en tur til USA en dag. Det er jo et helt fantastisk land med mange kontraster og nogle af verdens smukkeste landskaber så hvis du vælger de rigtige steder kan det blive en uforglemmelig tur (der er også mange dødsyge byer og landskaber i USA, men dem vælger du næppe).

Glæder mig til at se din liste med rejseoplevelser og kan godt forstå at Thailand kommer til at fylde meget på sådan en liste. Jeg rejste meget i landet da jeg var ung, men har fravalgt det til familierejser fordi det (fejlagtigt) er mit indtryk at der er endnu mere pakket med turister idag end da jeg rejste der. Forstå mig ret jeg er selv turist og forlanger ikke at have verden for mig selv, men der er et punkt hvor det tipper for mig. Måske kan dine billeder overbevise mig om igen at sætte Thailand på ønskesedlen?

I år skal vi hellere ikke rejse så meget selvom det rykker i os allesammen. Mathilde skal jo et helt år til udlandet og der skal holdes fest for Rasmus. Derfor bliver det et DYRT år hvor der ikke er råd til at flyve om på den anden side af jorden.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.