« På sommervisit i Andorra | Main | Med skilift til toppen af Verden -- rejsetip til Andorra »

January 19, 2015

Comments

Conny

Bliver heller aldrig træt af tomatsjap med urter, som det hedder i mit køkken :) Skulle der være overskud af de hjemmedyrkede, er det også en genial måde at anvende dem på

Marina

Kære Conny

Ha, ha. Det har jeg faktisk aldrig tænkt på at kalde tomatsuppen, men du har jo ret i at selve tomatsoven ligner tomatsjap. Når den først er tryllet med og fx er blevet til tomatsuppe synes jeg ikke mere at den er så sjappet. Har man for mange hjemmedyrkede tomater er tomatsovs en fantastisk måde at udnytte dem på og så er det jo skønt at man kan sætte suppe på bordet på minutter og tilmed vide at det er ens egne sommertomater. MUMS.

Bodil Bøjer

Åhhh hvor bliver jeg sulten af at kigge på dine smukke madbilleder! Og tomatsuppe er da bare noget af det bedste - både i den varme og den kolde udgave (men mest den varme her i de kolde måneder ;-)) Ha' en skøn dag!

Karen Bach

Kære ejer af bloggen Badut.
Tusind tak for Din smukke blog. De mange underskønne billeder,kompositioner som er så ligefremme og noget man ofte ikke tænker på.
Så smukke. Du er en mester med et kamera , hvilket kamera er det mon? Dejlig tanke med månedsbilleder. Dejlig ide med ting til fuglene. Jeg smider alle trætte æbler ud til fuglene, æblerne fra sommerens høst i haven , gemmer vi og solsortene elsker de gamle og måske let gærede æbler, måske der er en snert alkohol i dem. Jeg er selv kreativ og kigger meget på diverse DIY blogge. Derfor stor glæde ved Din blog. Bliv ved med at skrive på den.

Jeg er 64 år ,bruger nettet meget og nyder min sparsomme fritid med blandt andet din blog.
Med venlig hilsen
Karen Bach

Marina

Kære Karen

Mange, mange tak for din rørende og meget dejlige kommentar. Det er den slags kommentarer, der får mig til at blive ved med at dele ud og jeg er utrolig glad for at noget af det jeg skriver om kan bruges.

Før jeg begyndte på Badut havde jeg faktisk aldrig fotograferet andet end snapshots af mine børn. Det var fra starten hellere ikke meningen at billederne skulle spille en stor rolle på bloggen. Billederne var bare en nødvendighed i et meget billeddrevet medie. Derfor har det også været en stor overraskelse og glæde for mig at jeg er blevet så glad for at fotograferer. Når jeg skriver åbner det let rum i mig hvor der er meget dystert, når jeg fotograferer åbner jeg kun rum med lys og glæde. Mærkværdigt at det skal være sådan. Men dejligt!!! Fordi jeg er blevet så glad for at fotograferer har jeg nu købt mig et Nikon D800 som er et fantastisk kamera. Jeg vil dog gerne sige at jeg ikke kan se meget kvalitetsforskeld til de billeder jeg tog med min forrige D7000 som er i et helt andet prisleje. Billederne jeg tog inden da med dårlige kamerare er derimod ikke gode.

Endnu engang mange, mange tak fordi du gav dig tid til at ligge en kommentar. Det betyder meget.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.