« Med glaselevator til én af Roms bedste udsigter | Main | Bananbrød med chokolade »

March 08, 2015

Comments

Nina | www.vangelyst.dk

Åh - det kender jeg godt :-) Jeg synes nu dit billede er blevet ret godt! Kyllingen ser i hvert fald frisk og sprød ud😊

Jeg bøvler lidt med at tage et appetitlig billede af hjerter i flødesovs med kartoffelmos. Ikke den bedste farvesammensætning - ha ha. Heller ikke så tit jeg kan øve mig, da det taget lidt tid at lave, så det kan jeg ikke nå til hverdag. Ungerne elsker det dog og derfor vil jeg gerne have opskriften ind på min lille dagbogsblog på et tidspunkt :-)

Maj

Uhm den ser LÆKKER ud!
Så det må betyde, at du har klaret udfordringen :-).
Jeg har aldrig selv fotograferet en kylling, så jeg viste slet ikke at det var svært.

Damp har jeg dog forsøgt mig med, og det gik slet ikke godt.
Dit dampende suppebillede er fantastisk smukt.

Og ja, jeg arbejder også på en ualmindelig nørdet udfordring i øjeblikket.
Desværre ikke en, jeg kan fortælle så meget om. Men en jeg af hele mit hjerte håber, jeg engang kommer i mål med :-).

God søndag til dig Marina.

Conny

Ah, den ser da lækker ud! Står lige nu ved komfuret, hvor en bunke grønsager simrer og venter på at blive forenet med restesteg i strimler, så det er næsten foto med duft :)

jegelskermad

Hej Marina
HA HA HA det kender jeg alt til:-) Er det hele ikke en proces der afhænger af tid, råvarer og lys? Jeg synes hele tiden der er udfordringer med madfotograferingen. Men jeg er i hvert fald forelsket i processen. Hvilket jo egentlig er lidt af et held, ikke? Ha ha :-)

Er enige med de andre. Nøj den kylling ser lækker og fristende ud. Så du kan godt være super stolt af din indsats!
Har du lægt mærke til at bladende nogle gange serverer/fotograferer i et andet fad end det som har været i ovnen? Så slipper man for at kunne se stænk. Jeg kan nu godt lide dit mere rustikke udtryk. Det virker mere levende og ægte.

Namme nam:-)

Anna Svenning

Den ser super lækker ud! :-) Og ja, jeg øver mig også med forskellige projekter - bl.a. dåbskjolerne - men jeg har ikke den store tålmodighed. I weekenden skal jeg dog på mit første fotokursus - det glæder jeg mig til!

Kh
Anna

Marina

Kære Nina

Tro mig jeg har tidligere forsøgt mig mange gange med at fotograferer kylling met noget trist resultat og det er netop derfor at jeg har valgt det som udfordring.

Hjerter u flødesovs er en virkelig stor udfordring, jeg glæder mig til at se om det lykkes for dig for jeg kender godt det med at have en yndlingsopskrift som man virkeligt gerne vil have med på bloggen.

Marina

Kære Maj

Hvor er det bare en sød kommentar både til kylling og damp. Jeg ved jo godt at det er noget værre nørderi at jeg gerne vil lære de der ting, men jeg hygger mig meget godt med det og der er faktisk en vis intresse i min begrænsede fotoviden så derfor tænkte jeg at jeg ville dele min nye udfordring,.

Spændene med din udfordring, jeg ønsker dig alt muligt held og lykke selvom vi ikke må høre om den.

Marina

Kære Katrine

Du er virkeligt dygtig synes jeg og jeg ved at du hygger dig meget med at blive endnu bedre til at fotograferer mad. Derfor er det selvfølgelig også skønt at du siger søde ting om mit billed af kyllingen. Som sagt det lykkes at skyde to (!) billeder af kyllingen før skindet klapsede sammen så det med at jeg gerne vil have 3-4 gode billeder fra forskellige vinkler bliver ikke lige forløbigt....

Jeg ved godt at madfotografer ofte flytter maden fra madlavningsfad til nyt rent fad. Man kan fx også ofte se dem bruge fade der slet ikke ville egne sig til at gå i ovnen. Lige præcis til denne opskrift på ovnkylling syntes jeg faktisk ikke at det ville passe for det er sådan en "kom det hele i et fad" opskrift og der synes jeg gerne at man må kunne se at det har været i ovnen og kan sættes direkte på bordet som færdig ret fra ovnen. I sådan nogle opskrifter kan jeg personligt godt lide at der er lidt stegestænk eller ligende. En helt anden ting er som sagt at jeg kun har lidt under et minut til at få billedet i kassen fra jeg tager kyllingen ud af ovnen så der er simpelthen ikke tid til at arragerer på et fad. Til jul lavede jeg et virkeligt flot fad klar til en and, men der tog det mig for lang tid at få anden op på fadet og hen til lyset så da jeg så billederne var jeg ikke tilfreds. Det er selvfølgelig en af de mange ting jeg skal have arbejdet med og fundet ud af om jeg kan gøre noget smartere.

Marina

Kære Conny

Å hvor det lyder lækkert. Jeg elsker restesteg og i det hele taget andendags mad. Tit synes jeg det smager endnu bedre end første dags servering.

Karin Laursen

Åh ja, det er nemlig ret svært at fotografere stegte retter, hvor glansen og sprødheden er vigtigt at formidle. Generelt er varm mad svært at fotografere, og det er da også derfor, som du så rigtigt skriver, at mange fotografer snyder og fotograferer kold mad. Jeg synes nu dit første forsøg er ret så hæderligt. Måske jeg ville have zoomet lidt ud, så der var lidt mere af det udenom med. Vi har faktisk også fået kylling til aften, dog var det grydestegt kylling. Jeg kunne godt finde på at tage din udfordring op, bare med flæskesteg, som er en af mine yndlingsretter. Min udfordring består også lidt i at håndtere familiens utålmodighed, når jeg farer frem og tilbage for at finde lys og arrangere, så maden tager sig pænt ud. Om lidt rejser manden på ferie i fjorten dage, så kan vist nå at lave flæskesteg et par gange. :-)
Vi må se hvor vi ender, du med din kylling, mig med min flæskesteg.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.