« Farvel marts | Main | Påskepyntet »

April 03, 2015

Comments

maj

Hvor SKØNT!
Jeg var i Amsterdam sidste forår med veninder, og det er en dejlig, dejlig by.
Vi var på sådan en blinde-restaurant at spise. Det var virkelig en god oplevelse at prøve at spise et tre retters måltid i totalt mørke. Sanserne fungerer helt anderledes når man ikke kan se.
Ellers tullede vi mest rundt i de hyggelige gader, gik i små butikker og på hyggelige caféer :-).

gite nielsen

Det ser virkeligt lækkert ud, glæder mig til at se dine indlæg om ferien. Jeg er så glad for at din blog er på dansk, læser den med glæde. Er vild med dine fotografier. Min mand og jeg skal på camping i Potsdam, er vild med Berlin, så vi skal helt sikkert derind flere dage, vi er idet hele taget total vild med Tyskland. Har nogle venner, som har en datter der har studeret i Chile, så hvis I skal derover på besøg, kan jeg helt sikkert få fede tips fra dem.

Marina

Kære Maj

Vi glæder os simpelthen så meget til at bo på den husbåd og jeg tror vi kommer til at bruge en masse tid på bare at være og at dase den der. Blinde restauranten lyder superspændende. Jeg har hørt om det koncept (men tror faktisk at det var i New York?). Det er helt klart en ting jeg vil overveje at få puttet ind i programmet.

Marina

Kære Gite

Hvor er du bare sød. TAK. Det er en meget stor glæde for mig at det jeg skriver kan bruges derude på den anden side af skærmen.

Tyskland er et dejligt land og jeg drømmer lidt om at bruge en uges tid med ungerne (og manden forstås) i det sydlige Tyskland engang.

Forløbigt er det kun Mathilde der skal til Chile, men jeg kan godt betro dig at manden og jeg er VILDT misundelige og helt vilde efter også at besøge Chile. Det anbefales dog ikke at besøge de udvekslingsstuderende i det år de er afsted, ikke engang når de er på vej hjem. Rotary understreger igen og igen at det er meget ødelæggende for opholdet hvis forældrene kommer det år, så det gør vi selvfølgelig ikke. Når de er færdige med opholdet og der er gået 1-2 år er det derimod en god ide at rejse tilbage sammen med den unge så hvis vi på nogen måde kan få skrabet nok penge sammen så vil vi afsted med hele familien. Det er dog en pebret affære at rejse 5 mennesker til Chile så det er ikke sikkert det lykkes for os.

Nicoline

Hej
Vi holdt sommerferie i det nordlige Holland for ca. 5 år siden. Vi var kun en enkelt dag i Amsterdam så det er ikke de store erfaringer jeg har der fra. Men de 2 største oplevelser er helt klart lelystad flymuseeum. Det ligger i lelystad ikke så langet fra Amsterdam og var en super fed oplevelse. Det beskrev historien fra de første forsøg med at flyve til i dag. Det var et meget inspirerende museum med stor variation. Der var rigtig mange flymodeller i fuld størrelse som man kunne gå ind i. Man kunne sidde i cockpittet på et jagerfly eller gå på oplevelse i en booring 407. Samt mange andet ting. Mine børn var dengang 5 og 9 og hele familien var godt underholdt og vi brugte mange flere timer der end forventet.
Bestem et besøg værd hvis i kommer på de kanter.
Den anden anbefaling var en tur til en lille ø nord for Holland. Jeg husker ikke hvor vi sejlede fra, men øen hed Schiermonnikog og man tog en lille færge over. Der en ingen biler på øen og man kunne leje cykler og cykle på opdagelse på øen, bade, slappe af eller nyde lækker mad. Det var rimelig mange turister men de fleste var hollænder. Det var en super hyggelig dag på 2 hjul. På oplevelse i den specielle natur der var på øen.
God til Holland og Amsterdam. Husbåd der lyder bare så spændende.
Nicoline

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.